Bitcoin kopen bij Bitvavo

Ben je geïnteresseerd in Bitcoin en andere digitale valuta, let dan goed op dat je het juiste platform kiest voor het kopen en verhandelen van digitale valuta. Er zitten namelijk enorme verschillen in kwaliteit en prijs per platform. Zelf gebruik ik Bitvavo. Dit omdat het veruit de goedkoopste en eenvoudigste aanbieder is van Nederland.

Vijf redenen om te kiezen voor Bitvavo:

1. De laagste handelskosten van de Benelux

Bitvavo is veruit de goedkoopste cryptocurrency aanbieder van de Benelux. Bij Bitvavo betaal je handelskosten tussen de 0% – 0,25% per transactie waar de handelskosten bij andere platformen al snel tussen de 1% – 3% per transactie liggen.

2. Naast bitcoin ook meer dan 50 andere digitale valuta

Naast dat Bitvavo de goedkoopste exchange van de Benelux is, heeft het ook nog eens een groot aanbod. Het aanbod van Bitvavo bedraagt moment meer dan 50+ digitale valuta en dit aantal zal in de loop van de tijd alleen maar toenemen. Hiermee wil Bitvavo niet alleen de bekende digitale valuta toegankelijk maken maar ook nieuwe opkomende digitale valuta een mogelijkheid bieden.

3. Gemakkelijk en snel betalen met Bancontact

Mocht je gekozen hebben welke en hoeveel digitale valuta je wilt kopen, dan kun je heel makkelijk tegoeden storten op je Bitvavo account. Bitvavo beschikt over de volgende betaalmethodes:
– Bancontact
– Bank transfer SEPA
– Ideal
– Mybank

Een groot voordeel is dus dat je kunt betalen met Bancontact zodat je tegoeden direct op je Bitvavo account staan. Daarnaast worden de klanttegoeden ondergebracht bij een aparte stichting, Stichting Bitvavo Payments, zodat deze zijn afgescheiden van de bedrijfswerkzaamheden van Bitvavo en te allen tijde veilig staan.

4. Gebruiksvriendelijk platform voor nieuwe traders

Bitvavo beschikt over een gebruiksvriendelijk platform die zeer geschikt is voor nieuwe traders in digitale valuta.

5. Geavanceerde mogelijkheden voor ervaren traders

Bitvavo is één van de weinige platformen die ook geschikt is voor de ervaren traders. De geavanceerde interface is compleet nieuw en pas recent gelanceerd.

Bitvavo