Verzenden & Retourneren

Verzendkosten Bitcoin Debuut

Wij rekenen voor brievenbuspakketten €3.95 en voor een pakket €5.75
Alle bestellingen wordt met een Track & Trace code verstuurd. De trackingcode wordt toegezonden zodra het pakket is aangeboden bij DHL.

Levering bestelling

De termijn voor levering is verschillend per artikel. Bij ieder artikel staat een verwachte levertermijn weergegeven. De verwachte levertermijn is een indicatie en kan bijvoorbeeld door drukte bij de bezorgdiensten iets afwijken.

UPDATE 25 NOVEMBER 2021: door top drukte bij de bezorgdiensten kan het zo zijn dat bezorging niet heeft plaatsgevonden binnen de aangegeven verwachte levertermijn. Geen reden voor paniek! Vaak wordt jouw pakket alsnog binnen 1 tot 2 dagen geleverd. Helaas zijn wij afhankelijk van pakketservices zoals DHL en kunnen wij geen invloed uitoefenen op de levering van pakketten.

Bestelling afhalen bij Bitcoin Debuut

Het is mogelijk om jouw bestelling af te halen bij Bitcoin Debuut, je betaalt dan geen verzendkosten. Om er zeker van te zijn dat er iemand aanwezig is om jouw bestelling te overhandigen dient er wel een afhaal afspraak gemaakt te worden. Afhalen kan op onderstaand adres:
Bitcoin Debuut
Baansingel 27
1814 ZJ ALKMAAR

Verzending buitenland

Wij versturen enkel bestellingen binnen Nederland en België.

Bestelling niet ontvangen?

Heb je een mail ontvangen dat de bestelling is verstuurd? Dan is jouw bestelling echt onderweg. Helaas komt het wel eens voor dat een bestelling vertraagd is. Als je niet wijzer wordt van de informatie bij de track en trace code verzoeken wij jouw vriendelijk nog even geduld te hebben. Bij vertraging komt de bestelling meestal een dag later aan. Alvast onze excuses voor de vertraging bij DHL en hopen op jouw begrip.

Niet aanwezig?

Niet aanwezig als de bezorger komt? Dan zal de bezorger het op een ander moment weer proberen. Na twee niet gelukte bezorgpogingen zal het pakketje worden afgegeven bij een DHL-locatie. Je hebt dan 7 dagen de tijd om het pakketje op te halen. Het kan ook voorkomen dat de bezorger het pakketje afgeeft bij de buren.

TIP: Zodra je van ons het verzendnummer (track en trace) ontvangt, kun je online een ander bezorgmoment afspreken.

Product beschadigd en/of kapot ontvangen?

Komt jouw bestelling beschadigd en/of kapot aan? Meldt dit dan binnen 24 uur na ontvangst, graag een foto van het beschadigde product meesturen.

Retourneren

Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling het poduct retourneren. Meld je retour aan door een mail te sturen naar info@bitcoindebuut.nl.   Vermeld in de mail altijd jouw order nummer beginnende met # en welk product(en) je wenst te retourneren. Vervolgens krijg je nog eens 7 dagen de tijd om je aankoop terug te sturen. De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. Na ontvangst van de retourzending storten wij het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug op je rekening.

Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen is het belangrijk om je product in de originele staat en onbeschadigd terug te sturen.

Is het mogelijk om één van de producten uit mijn bestelling terug te sturen?

Dit kan! Je kunt alle producten uit je bestelling los van elkaar retourneren. Bij het aanmelden van je retourzending via info@bitcoindebuut.nl kun je aangeven welk product(en) je wilt retourneren.

Krijg ik na retourneren het volledige aankoopbedrag terug?

Ja! Maar het is logischerwijs wel afhankelijk van de staat van je product. Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen is het belangrijk om je product in de originele staat en onbeschadigd terug te sturen. Zo kunnen we iemand anders nog blij maken met een nieuw product. Anders bepalen we aan de hand van de staat van je product wat de waardevermindering is.

Welke producten kunnen niet worden geretourneerd?

– Online cursussen
– Reeds geopende levensmiddelen