Hetbegin

Mijn Bitcoin Debuut

Zoals bij mij vaak het geval is, dook ik ook nu weer volop in een nieuw avontuur zonder enige kennis. Mijn collega Jeroen vertelde mij in december 2017 over zijn handel in bitcoin en de winsten die hij gemaakt had. Dat wilde ik ook en ik besloot dat ik hier meer over moest weten.

Valse Start

Ik belde mijn broer en overtuigde hem ervan ook mee te doen, we investeerden ieder €1.000. Met in totaal €2.000,- maakte ik in december 2017 mijn Bitcoin Debuut. Nog geen paar maanden later was die €2.000 nog maar de helft waard en eind 2018 was de koers met ruim 80% gedaald.

Laten we het houden op een valse start….

Sterkgeloof

Sterk geloof in Bitcoin

Ook al raakten we na mijn eerste aankoop snel in een neergaande markt (“bear markt”) toch bleef ik onverminderd geïnteresseerd en verdiepte ik me steeds meer in alles wat met bitcoin te maken heeft. Ik keek veel video’s op Youtube en heb bijna ieder relevant nieuwsartikel het afgelopen jaar wel gelezen. De gedachte dat ik snel geld zou verdienen met BTC maakte plaats voor een sterke overtuiging en het geloof in bitcoin en de achterliggende Blockchain technologie. Mijn overtuiging over de toekomst van BTC deel ik maar al te graag met iedereen om mij heen.

Ondanks mijn valse start ben ik nog steeds blij met het feit dat ik geïnvesteerd heb in bitcoin, Ik zie mijn eerste investering van € 2.000 dan ook als een investering in mijzelf, een soort lesgeld. Ik heb geleerd te handelen in bitcoin en andere Cryptocurrencies, grafieken te lezen en patronen te herkennen. Deze kennis komt altijd van pas of je nou investeert in bitcoin, aandelen, of bijvoorbeeld in goud.

Bitcoinvooriedereen

Bitcoin voor iedereen

Met mijn website wil ik jou en heel veel anderen mensen helpen met het kopen van bitcoin. Het is aan het begin helemaal niet nodig om alles te weten, het begint bij een stukje interesse en geloof in bitcoin. Wil jij je eerste bitcoin kopen maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kijk is naar één van mijn starterspakketten voor hulp en uitleg bij het kopen van bitcoin.

Eenmaal jouw eerste bitcoin gekocht of ben je al een ervaren trader, er is nog genoeg te beleven. Kijk bijvoorbeeld eens naar
Signal Profits en handel als een pro! Op de Blogpagina staan verschillende artikelen met het laatste nieuws, achtergrondinformatie of leuke weetjes, kortom genoeg te ontdekken.

Succes met het maken van jouw Bitcoin Debuut, zijn er vragen neem gerust contact met me op!