Bitcoin Comeback

Mijn Bitcoin Debuut

Als het om nieuwe avonturen gaat, ben ik altijd bereid om zonder enige kennis in het diepe te springen. Zo ook toen mijn collega Jeroen me in december 2017 vertelde over zijn florerende bitcoinhandel en de winsten die hij opstapelde. Een vonk van nieuwsgierigheid ontvlamde en ik besefte dat ik dit fenomeen moest begrijpen.

Met een enkele telefoontje overtuigde ik mijn broer om samen de sprong te wagen, ieder met een investering van €1.000. Zo begon mijn Bitcoin Debuut in 2017, met een totale inzet van €2.000. Maar zoals het spreekwoord zegt, “what goes up, must come down.” Begin 2018 was onze €2.000 nog maar de helft waard, en eind 2018 had de koers een duik van meer dan 80% genomen.

Laten we zeggen dat het een hobbelige start was…

Mijn broer bleef me wekelijks vragen: “Waar is mijn geld? Wat heb je met mijn investering gedaan?” Mijn antwoord was altijd hetzelfde: geduld hebben, want dit was een investering met een langetermijndoel. En daarnaast is 1 BTC nog altijd 1 BTC!

Sinds december 2020 komen de vragen terug, maar deze keer draaien ze om winstuitbetalingen. Opnieuw geef ik hetzelfde antwoord, en de term “langetermijn” zegt genoeg.

Bitcoin weeksluiting

Sterk geloof in Bitcoin

Mijn geloof in Bitcoin bleef ondanks de bearmarkt onverminderd sterk. Ik dook dieper in de wereld van Bitcoin, verslond Bitcoin Boeken, YouTube-video’s en bijna elk relevant nieuwsartikel over de afgelopen jaren. Wat begon als een verlangen naar snel geld, transformeerde in een diepgewortelde overtuiging in Bitcoin en de kracht van blockchain-technologie.

Mijn initiële investering van €2.000 beschouw ik nu als lesgeld. Ik heb geleerd hoe ik moet handelen in Bitcoin en andere cryptocurrencies, grafieken moet lezen en patronen moet herkennen. Deze vaardigheden zijn universeel en waardevol, of je nu investeert in Bitcoin, aandelen, of bijvoorbeeld goud.

Met mijn website, Bitcoin Debuut, wil ik mijn kennis en ervaring delen. Door onze Bitcoin Updates te volgen, blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en leer je trends te herkennen. Dit stelt je in staat om je eigen handelsvaardigheden te verbeteren en te groeien in deze boeiende wereld.

Bitcoin Hoogtepunt

Bitcoin voor iedereen

Bovendien schrijf ik regelmatig Bitcoin Updates voor Bitcoin Magazine en verzorg ik lezingen over Bitcoin voor bedrijven en voetbalclubs, waaronder AZ en Heerenveen.

Inmiddels is mijn website uitgegroeid tot een uit de hand gelopen hobby, met als hoogtepunt de Bitcoin Webshop van Nederland & België. Hier vind je unieke Bitcoin-items die je nergens anders kunt krijgen, van Bitcoin Boeken tot Bitcoin Bier, Bitcoin Chocolade en nog veel meer. Het is een ware ontdekkingsreis!

Het kopen van Bitcoin wordt steeds eenvoudiger, en voor beginnende handelaren is dit goed nieuws! Als je wilt weten hoe je Bitcoin kunt kopen, ben je hier aan het juiste adres. We bieden alle informatie die je nodig hebt om veilig en snel je eerste Bitcoin te bemachtigen.

Ik wens je veel succes met jouw eigen Bitcoin Debuut, en als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik sta klaar om je te helpen in deze opwindende reis!