Bitcoin Comeback

Mijn Bitcoin Debuut

Zoals bij mij vaak het geval is, dook ik ook nu weer volop in een nieuw avontuur zonder enige kennis. Mijn collega Jeroen vertelde mij in december 2017 over zijn handel in bitcoin en de winsten die hij gemaakt had. Dat wilde ik ook en ik besloot dat ik hier meer over moest weten.

Ik belde mijn broer en overtuigde hem ervan ook mee te doen, we investeerden ieder €1.000. Met in totaal €2.000,- maakte ik in 2017 mijn Bitcoin Debuut. Begin 2018 was die €2.000 nog maar de helft waard en eind 2018 was de koers met ruim 80% gedaald.

Laten we het houden op een valse start…

Wekelijks kreeg ik van mijn broer de vraag: “waar is me geld? Wat heb je met me investering gedaan?” Mijn standaard antwoord is al die jaren geweest dat hij geduld moest hebben en dat het een investering is met een lange termijn doelstelling.

Sinds december 2020 krijg ik met regelmaat de vraag: “Wanneer ga je mijn winst uitbetalen?” Maar ook nu krijgt hij hetzelfde antwoord en weet hij genoeg als ik alleen al lange termijn zeg.

Bitcoin weeksluiting

Sterk geloof in Bitcoin

Ook al raakten we na mijn eerste aankoop snel in een neergaande markt (“bear markt”) toch bleef ik onverminderd geïnteresseerd en verdiepte ik me steeds meer in alles wat met bitcoin te maken heeft.

Ik keek veel video’s op Youtube en heb bijna ieder relevant nieuwsartikel de afgelopen jaren wel gelezen en verdiepte me in het maken van technische analyses. De gedachte dat ik snel geld zou verdienen met BTC maakte plaats voor een sterke overtuiging en het geloof in bitcoin en de achterliggende Blockchain technologie. Mijn overtuiging over de toekomst van de grootste digitale munt ter wereld deel ik maar al te graag met iedereen om mij heen.

Mijn eerste investering van € 2.000 in bitcoin zie ik als een investering in mijzelf, een soort lesgeld. Ik heb geleerd te handelen in bitcoin en andere Cryptomunten, grafieken te lezen en patronen te herkennen. Deze kennis komt altijd van pas of je nou investeert in bitcoin, aandelen, of bijvoorbeeld in goud.

Met mijn website wil ik jou en heel veel andere mensen helpen met de kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan. Door het volgen van de Bitcoin Updates blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en leer je trends te herkennen. Het geeft je de mogelijkheid om je eigen handelsvaardigheden te verbeteren.

Bitcoin Hoogtepunt

Bitcoin voor iedereen

Daarnaast schrijf ik regelmatig Bitcoin Updates voor Bitcoin Magazine. Benieuwd? Op deze pagina vind je een overzicht van alle updates die ik geschreven heb voor Bitcoin Magazine.

Inmiddels is mijn website een uit de hand gelopen hobby geworden en vind je hier ook de Bitcoin Webshop van Nederland & België. In de Webshop vind je unieke bitcoin items die nergens anders verkrijgbaar zijn. Zoals een grote bitcoin voor aan de muur met LED verlichting, Bitcoin Chocolade en Bitcoin Bier. Leuk voor jezelf maar ook om weg te geven! Laat je verrassen!

Het kopen van bitcoin wordt steeds makkelijker en dit is voor de beginnende trader goed nieuws! Wil jij bitcoin kopen maar je weet niet hoe? Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om veilig en snel jouw eerste bitcoin te kunnen kopen.

Succes met het maken van jouw Bitcoin Debuut, zijn er vragen neem gerust contact met me op!