Contact opnemen is een kleine moeite en ik sta graag voor je klaar!

Leuk dat je mijn website bezoekt! Heb jij vragen over het kopen van jouw eerste bitcoin of wil je meer informatie over een van de te gekke bitcoin items uit de webshop?

Laat me weten wat ik voor je kan doen en ik probeer altijd zo snel als ik kan te reageren. In ieder geval binnen 24 uur, maar schrik niet als je vrijwel direct een reactie krijgt.

Je kunt contact opnemen door het contactformulier te gebruiken, via social media of gewoon door ‘old-school’ te bellen.

Baansingel 27 1814 ZJ ALKMAAR

06-527 495 99

IBAN: NL18 BUNQ 2042 8187 71

KVK: 77660978

BTW ID: NL003221405B49

Volg Bitcoindebuut!

Partners

Bitcoin Meester – Eenvoudig en snel Bitcoin kopen via iDeal bij een Nederlandse partij doe je bij Bitcoin Meester. 
Bitcoin Meester is een Nederlandse cryptocurrency broker met een groot aanbod van meer dan 200 verschillende cryptocurrencies. Naast Bitcoin en Ethereum is er een verscheidenheid aan altcoins te vinden op het platform.

Bitcoin Magazine – altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Bitcoin Magazine Benelux is een onafhankelijk platform met actuele berichtgeving over bitcoin. Wij houden je dagelijks op de hoogte van de gebeurtenissen in de wondere wereld van de financiële revolutie.

Margin Traders – Succesvol handelen in Crypto en Bitcoin?
Je kunt tegenwoordig naast bitcoin handelen in honderden verschillende cryptocurrencies, maar hoe kies jij nou net die ene crypto die jouw winst gaat opleveren? Hiervoor is behoorlijk wat kennis en tijd nodig. Je moet grafieken kunnen lezen, patronen herkennen en er de hele dag bovenop zitten.

de Bitcoin Consultant – geld verdienen met Bitcoin?
De Bitcoin is hot en u wilt meer weten over hoe u kunt investeren in bitcoins en daarmee geld kunt verdienen? Maar wat is de Bitcoin nou eigenlijk? Hoe werkt het? Wat zijn de voor- en nadelen? Kan ik nog miljonair worden?

Bitvavo – goedkoopste exchange van Nederland
Koop, verkoop en bewaar meer dan 50 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.

Bitonic – take control!
Direct bitcoins kopen en verkopen met uw eigen wallet. Sinds 2012 hét platform om snel en vertrouwd bitcoins te kopen via iDEAL en te verkopen naar uw bankrekening. Uw gekochte bitcoins worden direct gereserveerd voor de opgegeven prijs en uit eigen voorraad geleverd.

Moderne Meesters – dezelfde passie als de Oudhollandse schilders!
Reclamebureau uit Alkmaar gespecialiseerd in onder meer WordPress websites, grafische vormgeving en tekstschrijven.

Bitcoinhelper – alle informatie over Bitcoin en Cryptocurrency overzichtelijk op één website.
Niet onnodig meer zoeken naar Cryptocurrency informatie, pagina’s en/of social-media kanalen! Bij ons vind je de meest betrouwbare en juiste informatie overzichtelijk op één pagina!

Biflatie.nl

Biflatie.nl – schrijft dagelijks over de economie, politiek, goud,
cryptocurrency en beleggingsvraagstukken.
Biflatie.nl bestaat al jaren en is inmiddels uitgegroeid tot een blog met meer dan 1000 bezoekers per dag.