Bitcoin Updates voor Bitcoin Magazine NL

Op deze pagina tref je een overzicht aan van alle geschreven Bitcoin updates geschreven voor Bitcoin Magazine NL. De updates zitten bomvol technische analyses en zijn zeker de moeite waard om te volgen.

>> koop bitcoin direct bij het grootste en goedkoopste crypto handelsplatform van Nederland <<<


Bitcoin Update: koers rond $57.000, nog één belangrijke stap naar bullish trend

29 november 2021 – De koers schommelt vandaag rond $57.000 na een sterke bounce van 8% vanaf het belangrijke supportgebied $53.000. Maar we zijn er nog niet, bitcoin heeft nog één belangrijke stap te gaan om de trend op verschillende tijdsbestekken bullish om te buigen.

De bitcoin koers staat momenteel op 57,040.76USD. We bespreken de grafieken op verschillende tijdsbestekken en welke stap de komende uren/dagen nodig is om de trend bullish te breken.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin analyse: koers maakt diepe duik na onrust op financiële markten

27 november 2021 – Bitcoin (BTC) is gisteren hard onderuit gegaan na onrust op de financiële markten wereldwijd. In dit soort situaties met onverwachts nieuws waar de koers sterk op reageert, kunnen we ons nauwelijks op voorbereiden. Wanneer we het ‘nieuws’ wegfilteren passen de recente koersontwikkelingen binnen de huidige neerwaartse trend.

De bitcoin koers staat momenteel op 55,004.62USD. We bespreken de grafieken en hoe de recente sell-of (-9%) de eerste tekenen van kracht volledig wist te verpulveren. Is de bodem nu dan eindelijk bereikt?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin analyse: koers daalt 8% in een week

20 november 2021 – De bitcoin koers daalde plotseling onder de grens van $60.000 de afgelopen dagen. We bespreken de recente koersontwikkelingen van bitcoin en waar we voor de komende tijd op moeten letten.

De bounce omhoog van gisteren zorgt voor enige opluchting en die opluchting zien we eigenlijk over de gehele markt. Maar het is echt nog te vroeg om te zeggen dat dit daadwerkelijk de bodem was.

Aan de hand van een tweetal voorbeelden uit het afgelopen jaar laten we zien waarom de bullmarkt helemaal nog niet voorbij hoeft te zijn! Maar we zullen de komende periode naar alle waarschijnlijkheid wel eerst nog door de zure appel heen moeten bijten.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: koers rond cruciaal supportgebied $59.000!

17 november 2021 – De bitcoin koers is in de afgelopen week ruim 11 procent gedaald. In de afgelopen 48 uur hebben we alles gezien, wat we juist niet wilde zien! Maar dit is helaas de realiteit waar we nu mee te maken hebben.

De bitcoin koers staat momenteel op 63,679.67USD. We bespreken de recente koersontwikkelingen en zoomen in op onderstaande punten op de verschillende tijdsbestekken:
1. Bullish markstructuur op de daggrafiek bearish doorbroken
2. Supportgebied $63.000 verloren als support
3. Onder de 200 MA’s terecht gekomen (4 uur)
4. Supportgebied rond $59.000 getest als support

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: van recordprijs naar tekenen van zwakte rond $63.700

13 november 2021 – De Bitcoin koers schommelt rond $63.700 (Fib. level 3.618) en heeft sinds de pullback van donderdag opnieuw een aantal belangrijke prijsniveaus verloren. De bitcoin koers staat momenteel op 63,679.67USD, We bespreken de recente koersontwikkelingen op de lagere tijdsbestekken en bespreken de mogelijke gevolgen.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin analyse: koers stabiliseert boven $60.000

6 november 2021 – Bitcoin (BTC) staat rond het prijspunt van $60.000. In deze analyse bekijken we de grafieken en bespreken we belangrijke prijsniveaus waar je op moet letten.

De koersontwikkelingen van bitcoin in de afgelopen 10 dagen zijn kort samengevat saai! Het geeft ons maar weinig reden om de grafieken in de gaten te houden. Maar vroeg of laat zal bitcoin een nieuwe trend gaan vormen. Trends van bitcoin houden over het algemeen weken aan en zorgen voor sterke koersontwikkelingen van 20% tot 85%.

De volledige update lees je hier.


‘Houd de prijsniveaus van $59.900 en $63.000 voor bitcoin in de gaten’

2 november 2021 – Bitcoin begint de week zoals het die geëindigd is, saai! De koers is nagenoeg gelijk aan die van 24 uur geleden. Waar we op de daggrafiek te maken hebben met een neerwaartse trend consolideren we op de lagere tijdsbestekken binnen een prijsrange zonder dat we een duidelijke trend kunnen vaststellen.

Een uitbraak uit de huidige prijsrange, in welke richting dan ook, zal de nieuwe trend in diezelfde richting voor de komende tijd gaan bepalen. De bitcoin koers staat momenteel op 61,501.41USD, we bekijken de grafieken op verschillende tijdsbestekken en bespreken de mogelijke scenario’s.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: eerste teken van kracht, koers klaar voor nieuwe uptrend?

25 oktober 2021 – Bitcoin BTC is de week positief begonnen met een stijging van 4%. Maar nog belangrijker is het feit dat we op de lagere tijdsbestekken, na bijna een week, weer de eerste tekenen van kracht zien. Maakt bitcoin zich klaar voor een nieuwe uptrend?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin analyse: koers zakt terug naar $60.000

23 oktober 2021 – Na het bereiken van een nieuw all-time-high is bitcoin zijn bullish trend op de lagere tijdsbestekken kwijtgeraakt. Gevolg is dat we sindsdien de koers met ruim 10% hebben zien dalen. Waar gaat bitcoin zijn lokale bodem vormen?

De daggrafiek laat nog altijd een overtuigend bullish beeld zien, maar op de lagere tijdsbestekken is de afgelopen dagen de trend bearish verschoven, iets om voor de korte termijn rekening mee te houden.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Domino Analyse: koers richting $70.000 of eerst een pullback?

18 oktober 2021 – Bitcoin schommelt vandaag rond de $61.200 zonder een duidelijke richting voor de komende dagen. De grote vraag is: gaan we de komende dagen een en nieuw all-time-high zien of krijgen we eerst nog een pullback? De update van vandaag eindigen we met een domino analyse die ons tijdig een antwoord moet geven op deze vraag!

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Webshop

In de Bitcoin Webshop van Nederland & België vind je unieke Bitcoin Gifts voor de feestdagen, die nergens anders verkrijgbaar zijn. Zoals een grote bitcoin voor aan de muur, Bitcoin Chocolade en heerlijk Bitcoin Bier. Laat je verrassen!

*NIEUW*
– De massieve Bitcoin Chocoladeletter van maar liefst 200 gram. Goudkleurig en gemaakt van echte Belgische chocolade
– Bitcoin Christmas Rocket | To The Moon. Een uniek handgeblazen Bitcoin Kerstbal in de vorm van een Raket en maar liefst 15 cm groot. Op de voorkant van de Bitcoin Kerst Raket is de gouden Bitcoin B geschilderd en op de achterkant de tekst ‘To The Moon’.


Bitcoin analyse: koers breekt door grens van $60.000

16 oktober 2021 – Er bestaan eigenlijk geen mooiere momenten als deze om een Bitcoin Update te schrijven. Door een stijging van 4,5% in de afgelopen 24 uur, handelen we nu boven het grote en sterke weerstandsgebied $59.000. Al onze prijsdoelen die we de afgelopen weken hebben vastgesteld zijn behaald en dit zorgt terecht voor de nodige opwinding.

Nu onze prijsdoelen van de afgelopen weken zijn behaald is het tijd om weer nieuwe doelen vast te stellen voor de komende tijd. Maar we blijven ook realistisch, een pullback ergens in de komende dagen ligt voor de hand en ook op dit scenario willen we voorbereid zijn.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin analyse: koers schiet door grens van $57.000

11 oktober 2021 – De Bitcoin koers is nog altijd op weg naar ons volgende prijsdoel rond $59.500. Twee scenario’s liggen het meest voor de hand en hier zullen we straks verder op inzoomen. Daarnaast heeft het er alle schijn van dat Bitcoin de komende periode alle aandacht naar zich toe zal gaan trekken. Hoe dit precies zit? Lees je in deze Bitcoin Update.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: in één keer door naar $59.500 of eerst een lokale bodem?

9 oktober 2021 – Bitcoin (BTC) bevindt zich nog altijd in een sterke opwaartse trend en we hebben recent een mooie reactie gezien vanaf het supportgebied $53.000. De trend vertelt ons dat $59.500 het volgende prijsdoel is.

Maar ook gedurende een sterke opwaartse trend krijgen we te maken met koersdalingen waarbij lokale bodems worden gevormd. Lokale bodems gedurende een opwaartse trend zijn over het algemeen een goed instapmoment om vervolgens te profiteren van de algehele grotere trend op de hogere tijdsbestekken.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: Dagsluiting boven $48.340 is bullish

4 oktober 2021 – Het is nog altijd wachten op voortzetting van de opwaartse trend die bitcoin vorige week heeft ingezet. Vandaag werd belangrijk support aangetikt en al snel volgde een mooie reactie omhoog. Hoe waarschijnlijk is het dat bitcoin de komende dagen zijn weg omhoog vervolgd?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin koers bevestigt nieuwe bullish trend! Koers naar $59.000?

2 oktober 2021 – Bitcoin (BTC) toont deze week opmerkelijke kracht en stijgt bijna 13% in één week en 7% in de afgelopen 24 uur. Bitcoin laat nog maar eens zien dat het nog niet klaar is om te sterven en dit kan de komende periode voor de nodige opwinding gaan zorgen!

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: Bitcoin richting $46.500 of slechts een korte opleving?

27 september 2021 – Sinds het aantikken van het supportgebied $40.500 hebben een sterke reactie omhoog gezien +9%. Vandaag consolideert de koers vlak onder een aantal sterke weerstandsniveaus. Weet Bitcoin zijn opwaartse trend voort te zetten of is het slechts een opleving van korte duur?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: koers zakt naar $42.000 na nieuws uit China

25 september 2021 – China verbiedt Bitcoin (BTC) alleen dit jaar al voor de zevende keer met een flinke daling tot gevolg. We bespreken de recente koersontwikkelingen en belangrijke prijsniveau die we de komende dagen moeten terugwinnen om de huidige bearish trend te doorbreken, voordat het te laat is…

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Webshop

In de Bitcoin Webshop van Nederland vind je unieke Bitcoin Items & Gifts die nergens anders verkrijgbaar zijn. Zoals een grote bitcoin voor aan de muur, Bitcoin Chocolade en heerlijk Bitcoin Bier. Laat je verrassen!

*Nieuw* bij Bitcoin Debuut is de massieve Bitcoin Chocoladeletter van maar liefst 200 gram. Goudkleurig en gemaakt van echte Belgische chocolade, vanaf nu verkrijgbaar + Gratis Bitcoin Sinterklaasgedicht – Sinterklaas is een HODL’er!

Banner Bitcoin Webshop 2


Bitcoin koers boven $48.000, tijd voor een nieuwe bullish trend?

18 september 2021 – De prijs van Bitcoin (BTC) staat rond $48.500, krijgen we een bullish trend voor de koers?

Bitcoin is nog altijd bezig om een belangrijke beslissing te maken voor de komende periode. Weet bitcoin de huidige situatie om te buigen naar een veel sterker bullish beeld of is dit het begin van een nieuwe grote neerwaartse trend?

De Bears hebben een grote kans om de volledige controle over de markt naar zich toe te trekken laten liggen. De bulls doen hier op dit moment hun voordeel mee, maar het is nog te vroeg om met overtuiging te kunnen spreken van een nieuwe bullish trend.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: koersschommelingen van 5% in 15 minuten

13 september 2021 – Bitcoin (BTC) maakt koersschommelingen in beide richtingen van meer dan 5% en dit maakt het traden de laatste uren niet makkelijk. Wat zegt de huidige volatiliteit over de verwachtingen voor de komende dagen?

De bitcoin koers staat momenteel op 44,384.22USD, we bekijken de grafieken en bespreken de mogelijke scenario’s.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin koers vormt tijdelijke bodem, nog geen teken van krachtige reversal

11 september 2021 ­– Bitcoin (BTC) staat ruim 10% lager dan een week geleden. Met een prijs rond $45.000 lijkt bitcoin na een bizarre week voor nu zijn tijdelijke bodem gevonden te hebben.

Maar het is absoluut nog te vroeg om te kunnen spreken over een daadwerkelijke ‘reversal’. Hiervoor zullen de kortere tijdsbestekken eerst de nodige kracht moeten tonen.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: $51.000 lokale top? De trend zegt van niet!

4 september 2021 – Bitcoin (BTC) heeft zijn higher high van $51.000 te pakken. Zolang we ook op de lagere tijdsbestekken te maken hebben met een bullish trend richten we ons op het volgende weerstandsgebied rond $52.500.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: zijwaarts vlak boven cruciaal support rond $47.000

30 augustus 2021 – Bitcoin (BTC) heeft het weekend een poging gedaan de trend op de lagere tijdsbestekken om te buigen, maar vooralsnog laat alleen de daggrafiek een bullish beeld zien. Komt de bullish trend de komende dagen in gevaar of weten de bulls tijdig in te stappen?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Webshop

In de Bitcoin Webshop van Nederland vind je unieke Bitcoin Items & Gifts die nergens anders verkrijgbaar zijn. Zoals een grote bitcoin voor aan de muur, Bitcoin Chocolade en heerlijk Bitcoin Bier. Laat je verrassen!

*Nieuw* bij Bitcoin Debuut is de massieve Bitcoin Chocoladeletter van maar liefst 200 gram. Goudkleurig en gemaakt van echte Belgische chocolade, vanaf nu verkrijgbaar + Gratis Bitcoin Sinterklaasgedicht – Sinterklaas is een HODL’er!

Banner Bitcoin Webshop 2


Bitcoin Update: Bulls op jacht naar $49.400 voor doorbreken neerwaartse trend

28 augustus 2021 – Bitcoin (BTC) probeert de neerwaartse trend die we de afgelopen dagen hebben gevormd te doorbreken. Gisteren hebben we een mooie reactie omhoog gezien vanaf een belangrijk supportgebied, maar het is nog iets te vroeg om te kunnen spreken van een definitieve trendomkeer.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: bulls staan onder druk, $47.000 belangrijk support

26 augustus 2021 – Bitcoin (BTC) heeft zijn weg omhoog weer gevonden. Door de koersstijging van de afgelopen dagen laten alle tijdsbestekken weer een overwegend bullish beeld zien. $52.500 is, net als de afgelopen weken, nog altijd het prijsdoel voor de komende periode.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: koers op jacht naar $52.500

21 augustus 2021 – Bitcoin (BTC) heeft zijn weg omhoog weer gevonden. Door de koersstijging van de afgelopen dagen laten alle tijdsbestekken weer een overwegend bullish beeld zien. $52.500 is, net als de afgelopen weken, nog altijd het prijsdoel voor de komende periode.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: koers duikt onder grens van $47.000

16 augustus 2021 – Bitcoin (BTC) consolideert de afgelopen dagen rond het gebied van $47.000, maar kan tot op heden nog niet met overtuiging afstand nemen. We zien dat op de lagere tijdsbestekken de eerste bearish argumenten die potentieel een gevaar kunnen vormen voor de sterke uptrend van de afgelopen weken.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: koers schiet verder omhoog richting $44.000

7 augustus 2021 – Bitcoin (BTC) leeft weer! De koers knalt boven $43.000 uit en toont weer tekenen van leven. We bekijken de grafieken en bespreken de belangrijkste prijsdoelen voor de komende periode.

De bitcoin koers stijgt met bijna 10% in één dag en verovert belangrijk weerstandsgebied $42.500. De correctie aan het begin van de week heeft de higher low gebracht waar we naar op zoek waren. Conform de bullish trend zit de koers de afgelopen dagen weer flink in de lift.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Webshop

In de Bitcoin Webshop van Nederland vind je unieke Bitcoin Items & Gifts die nergens anders verkrijgbaar zijn. Zoals een grote bitcoin voor aan de muur, Bitcoin Chocolade en heerlijk Bitcoin Bier. Laat je verrassen!

*Nieuw* bij Bitcoin Debuut is de massieve Bitcoin Chocoladeletter van maar liefst 200 gram. Goudkleurig en gemaakt van echte Belgische chocolade, vanaf nu verkrijgbaar + Gratis Bitcoin Sinterklaasgedicht – Sinterklaas is een HODL’er!

Banner Bitcoin Webshop 2


Bitcoin Update: koers schiet voorbij $40.000

31 juli 2021 – Vannacht bereikte bitcoin de hoogste prijs sinds 20 mei 2021 – $42.400. Hiermee is de prijsrange van de afgelopen maanden eindelijk doorbroken, een belangrijke overwinning voor de bulls.

Houdt de sterke uptrend de komende dagen aan? De trend is de trend en we zien in de grafieken nog geen enkele teken van zwakte, maar dit zullen we de komende dagen goed in de gaten moeten houden.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: koers op jacht naar $40.000

26 juli 2021 – Bitcoin is de week goed begonnen met een flinke koersstijging van ruim 13% afgelopen nacht. Weet de koers komende week uit de prijsrange te breken die ons al ruim twee maanden gevangen houdt?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin koers stijgt met ruim 4%, prijs rond $33.800

24 juli 2021 – Bitcoin is bezig aan een opmars en is nu op een cruciaal punt aangekomen. Slagen de bulls erin om het weerstandsgebied van $34.000 te doorbreken en de huidige uptrend voort te zetten?

Ondanks het feit dat bitcoin de afgelopen dagen een sterk herstel laat zien betekent dit tot op heden nog maar weinig. Houdt de huidige uptrend de komende dagen aan? De bitcoin koers staat momenteel op 33,829.88USD. We bekijken de grafieken en bespreken de mogelijke scenario’s.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: koers zakt verder weg, komt de prijs onder $30.000?

19 juli 2021 – De strijd tussen de Bulls en de Bears om range low is op dit moment volop gaande. De bulls proberen met man en macht de $30.000 te verdedigen. De huidige sterke neerwaartse trend zorgt ervoor dat de situatie steeds nijpender wordt voor de Bulls.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: blijft de prijs boven $30.000?

17 juli 2021 – Zoals verwacht zet bitcoin zijn neerwaartse trend voort richting het belangrijke supportgebied van $30.000. Kunnen de bulls voorkomen dat dit supportgebied voor de zesde keer in twee maanden getest gaat worden?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: koers schommelt rond $33.700, flinke volatiliteit verwacht!

3 juli 2021 –  Bitcoin (BTC) blijft momenteel rond een belangrijk prijsniveau hangen en we kunnen binnenkort een volatiele beweging verwachten. Wat is het meest waarschijnlijke scenario: range low $30.000 of range high $40.000?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin week targets voor de bulls: $35.500, $37.000 en $41.000

28 juni 2021 – Bitcoin is de week positief begonnen en rond middernacht kwam de koers eindelijk weer boven de 200 MA’s uit op de 1 uurgrafiek. Een eerste teken van kracht en een belangrijke stap naar potentieel een groene week voor bitcoin.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Webshop

In de Bitcoin Webshop van Nederland vind je unieke Bitcoin Items & Gifts die nergens anders verkrijgbaar zijn. Zoals een grote bitcoin voor aan de muur, Bitcoin Chocolade en heerlijk Bitcoin Bier. Laat je verrassen!

*Nieuw* bij Bitcoin Debuut is de massieve Bitcoin Chocoladeletter van maar liefst 200 gram. Goudkleurig en gemaakt van echte Belgische chocolade, vanaf nu verkrijgbaar + Gratis Bitcoin Sinterklaasgedicht – Sinterklaas is een HODL’er!

Banner Bitcoin Webshop 2


Bitcoin Update: gaan we opnieuw $30.000 testen dit weekend?

26 juni 2021 – Bitcoin begon de week met een flinke sell-off. In de dagen erna volgde een nieuwe uptrend, maar helaas kwam hier gisteren abrupt een einde aan. Wat betekent dit voor de koers de komende dagen?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: Houdt de huidige range en $30.000 stand?

21 juni 2021 – Bitcoin eindigt de slechte week (-19%) geheel in stijl met alleen al op zondag een daling van -8%. Helaas zijn we de nieuwe week niet veel beter begonnen en zakte de koers op het dieptepunt nog eens met -11%.

Het belangrijke prijsniveau van $36.400 uit de vorige update wist geen stand te houden, wat betekent dit voor de komende week?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin (BTC) Update: Bulls staan onder druk, $34.600 belangrijke support

19 juni 2021 – Van een higher high op $41.350 naar een gelijke low rond $35.000. Bitcoin begeeft zich nog altijd in de prijsrange $30.000 – $41.000 en laat ook deze week zijn onvoorspelbaarheid en volatiliteit binnen de huidige prijsrange zien.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin (BTC) Update: $33.600 het prijsniveau om in de gaten te houden

12 juni 2021 – Door de koersdaling van afgelopen nacht is bitcoin onder het belangrijke prijsniveau van $35.800 terechtgekomen. Er begeeft zich nog één supportgebied onder ons die moet voorkomen dat de bounce van afgelopen woensdag volledig teniet wordt gedaan.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin (BTC) Update: kan de koers de weg omhoog weer vinden?

7 juni 2021 – Bitcoin heeft vandaag voorzichtig zijn weg omhoog ingezet. Maar we zien dat de koers vandaag tot twee keer toe is afgewezen door het belangrijke prijsniveau van $36.730. Op dit moment schommelt de koers op het randje van een bearish uitbraak, maar er is nog een sprankje hoop voor de bulls!

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: kan de koers dit weekend richting $40.000 knallen?

5 juni 2021 – De bitcoin koers is na een flinke daling weer in rustiger vaarwater terecht gekomen. Wat gaat de prijs nu doen?

Afgelopen donderdag leek het er even op dat bitcoin was uitgebroken, maar de pret was helaas maar voor korte duur. Op dit moment handelen we nog altijd binnen de consolidatiestructuur van de afgelopen weken. Maar het moment van de ‘echte uitbraak’ komt steeds dichterbij.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin koers bevestigt eerste stap naar mogelijk een nieuwe uptrend!

31 mei 2021 – Bitcoin herstelt op de laatste dag van de maand met +9%. De opleving van vandaag voorkomt niet dat mei 2021 de boeken in gaat als de slechtste maand sinds jaren. Gaat bitcoin in juni een sterk herstel laten zien?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin uitbraak rond 4 juni gaat richting bepalen: $51.000 of $21.000?

29 mei 2021 – Het lukt de bulls maar niet om het belangrijke weerstandsgebied van $40.000 – $41.000 te doorbreken. Bitcoin lijkt op dit moment een driehoekpatroon te vormen dit betekent voor de komende dagen consolidatie, maar een flinke uitbraak zal de richting voor de komende tijd gaan bepalen.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Webshop

In de Bitcoin Webshop van Nederland vind je unieke Bitcoin Items & Gifts die nergens anders verkrijgbaar zijn. Zoals een grote bitcoin voor aan de muur, Bitcoin Chocolade en heerlijk Bitcoin Bier. Laat je verrassen!

*Nieuw* bij Bitcoin Debuut is de massieve Bitcoin Chocoladeletter van maar liefst 200 gram. Goudkleurig en gemaakt van echte Belgische chocolade, vanaf nu verkrijgbaar + Gratis Bitcoin Sinterklaasgedicht – Sinterklaas is een HODL’er!

Banner Bitcoin Webshop 2


Bitcoin Update: Bulls voorkomen catastrofe, nu door naar $40.000

24 mei 2021 – We kunnen voor nu opgelucht ademhalen de bulls zijn er in geslaagd het supportgebied van $30.000 te behouden en een totale catastrofe te voorkomen. Op dit moment begeven we ons in neutraal gebied. Wat er moet gebeuren om de marktsituatie om te buigen naar bullish lees je in een nieuwe Bitcoin Update.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: sterk herstel aanstaande na diep rode week?

15 mei 2021 – Door de flinke sell off van afgelopen woensdag is de koers onder een aantal belangrijke prijsniveaus terecht gekomen. Alle tijdsbestekken laten een bearish marktstructuur zien. Is een sterk herstel aanstaande of moeten we rekening houden met verdere koersdalingen?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin (BTC) koers is afgewezen bij $59.000, wat nu?

10 mei 2021 – Bitcoin is dit weekend wederom afgewezen door het belangrijke prijsniveau $59.042 en test op het moment van schrijven de 200 MA’s opnieuw als support. Houden de 200 MA’s stand is een bullish scenario voor deze week nog altijd reëel.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: koers maakt opmars richting $60.000, krijgen we een groen weekend?

8 mei 2021 – Bitcoin probeert na een week van zijwaartse prijsactie op dit moment opwaarts uit de consolidatiefase te breken. Start van een nieuwe uptrend? Of een schuinbeweging en zullen we ook de komende dagen rekening moeten houden met meer zijwaartse prijsactie?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Analyse: knalt de koers door naar $60.000?

1 mei 2021 – Een heerlijk volatiele week voor bitcoin. Begin van de week bereikte de koers nog een dieptepunt van $47.000 maar in de dagen erna volgt een sterk herstel van +23%. Gaan we de komende week een volwaardig V-vormig herstel zien tot boven de $60.000?

De volledige update lees je hier.


Herstelt Bitcoin (BTC) koers naar $56.000 en hoger?

26 april 2021 – We hebben er bijna twee weken op moeten wachten; een teken van leven van de bulls. Na het neerzetten van een lower low besloten de bulls in te stappen, het begin van een sterke uptrend (+14%). Is dit heb begin van een trendomkeer of slechts een opleving van korte duur?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin (BTC) Update: de trend voorspelt lagere dieptepunten?

24 april 2021 – Bitcoin verloor de afgelopen week 20% van zijn waarde, maar dit kwam voor de lezers van de updates niet als een verrassing. In deze update kijken we naar potentiele prijsniveaus waar bitcoin mogelijk zijn bodem zal gaan vormen.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin (BTC) Update: sterke support bij $50.000, knalt de koers weer omhoog?

19 april 2021 – De dump van afgelopen zondag heeft de situatie behoorlijk veranderd. Hoe graag we ook willen of hoe hard mensen het ook roepen, we zullen de komende dagen toch serieus rekening moeten houden met verdere koersdalingen. Ondanks het feit dat bitcoin de laatste 24 – 36 uur iets van herstel laat zien.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: enige voorzichtigheid geboden ondanks nieuw hoogtepunt

17 april 2021 –  Het was natuurlijk de week waarin bitcoin er eindelijk in slaagde het gebied rond $60.000 te doorbreken. Ons laatste higher high betekende tevens een nieuw all-time-high van $64.870. Maar enige voorzichtigheid is de komende dagen toch echt geboden. Hoe dit precies zit lees je in deze nieuwe Bitcoin Update.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin (BTC) Analyse: op jacht naar een prijsrecord

10 april 2021 – De bitcoin (BTC) uitbraak heeft zoals voorspeld plaatsgevonden aan het einde van deze week. Voor diegene die de update van afgelopen maandag gelezen heeft, kwam dit niet als een verrassing. Gaat bitcoin dit weekend een nieuw all-time-high neerzetten?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: koers oogt sterk en herovert belangrijke prijsniveaus

29 maart 2021 – De bulls tonen eindelijk hun spierballen en nemen de controle na slechts twee weken alweer over van de bears. Bitcoin is bezig aan een sterke opmars en heeft inmiddels een aantal belangrijke prijsniveaus weten te heroveren.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: cruciaal support level rond $55.000

22 maart 2021 – Vorige week zat de koers nog in een stevige uptrend, maar hier is met een zwak weekeinde (-7,5%) toch echt een einde aangekomen. Een tijdelijke hapering in de trend of krijgen we deze week te maken met een definitieve trendwijziging?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: prijs zet daling in na recordprijs, een mooie kans om de dip te kopen?

15 maart 2021 – De bitcoin koers schoot afgelopen weekend naar een recordprijs tot boven $60.000. Na een sterk weekend duikt bitcoin vandaag flink in het rood, de koers daalt met ruim 10% in korte tijd. Is dit het begin van een grotere correctie of een uitgelezen buy the dip kans?

De volledige update lees je hier.


De Bitcoin Webshop van Nederland!

Hier vind je de leukste bitcoin items & gifts die nergens anders verkrijgbaar zijn. Originele Bitcoin cadeaus voor jezelf of om weg te geven!

Bitcoin Webshop