Bitcoin Updates voor Bitcoin Magazine NL

Op deze pagina tref je een overzicht aan van alle geschreven Bitcoin updates geschreven voor Bitcoin Magazine NL. De updates zitten bomvol technische analyses en zijn zeker de moeite waard om te volgen.

>> koop bitcoin direct bij het grootste en goedkoopste crypto handelsplatform van Nederland <<<


Bitcoin analyse: koers duikelt terug onder grens van $30.000

4 juni 2022 – Bitcoin is teruggevallen binnen onze prijsrange en zette de afwijkingsanalyse ook dit keer voort. De hoop die we aan het begin van de week hadden is keihard verpulverd en we zien op alle tijdsbestekken weer een bearish beeld laten zien.

De bitcoin koers staat momenteel op 29,808.96USD. Moeten we serieus rekening houden met verdere koersdalingen de komende periode?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin analyse: koers weer boven $30.000

30 mei 2022 – Bitcoin heeft vandaag met een stijging van +4,5% eindelijk iets belangrijks gedaan en staat weer boven de $30.000. Wat kunnen we de komende week verwachten?

De bitcoin koers staat momenteel op 30,676.85USD. We bespreken de meest relevante tijdsbestekken en geven een update over onze lopende long positie!

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: eindelijk weer een groene week op komst?

28 mei 2022 – Na negen rode weken op rij is de kans groot dat we komende week eindelijk weer eens een groene week gaan krijgen voor bitcoin. De S&P 500 heeft in de afgelopen dagen al het nodige herstel laten zien, tot nu toe weet bitcoin hier niet in mee te gaan en beweegt nog altijd zijwaarts.

De bitcoin koers staat momenteel op 28,808.20USD. We bespreken in deze uitgebreide update waarom we rekening houden met het ergste scenario voor de middellange termijn, maar sluiten af met een interessante long setup voor de korte termijn!

De volledige update lees je hier.


Bitcoin update: alle ogen gericht op $30.800 en $31.460

23 mei 2022 – Bitcoin heeft recent iets interessants gedaan binnen de huidige prijsrange wat duidt op een aanstaande bullish uitbraak.

De bitcoin koers staat momenteel op 30,387.76USD. We bespreken de mogelijke scenario’s vanaf hier en waarom $30.800 en $31.460 belangrijke prijsniveaus zijn om in de gaten te houden!

De volledige update lees je hier.


Bitcoin update: koers in korte tijd weer terug bij range low $28.900

21 mei 2022 – Nadat de bitcoin koers gisteren range high bereikte viel het in korte tijd terug naar range low, een daling van 6,7% in korte tijd. Een uitbraak uit de huidige prijsrange gaat de richting van de nieuwe trend bepalen. Hebben we reeds een langdurigere bodem gevormd?

De bitcoin koers staat momenteel op 29,394.52USD. We bespreken de grafieken en wat er nodig is om de huidige bearish trend eindelijk te doorbreken.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin update: koers nog altijd zijwaarts $29.500, stilte voor de storm?

16 mei 2022 – De bitcoin koers schommelt nu al een aantal dagen rond de $29.500 en heeft grote moeite om boven de $31.000 uit te komen. Krijgen we nog een vervolg op de bounce van afgelopen donderdag of gaan we de recente low van $26.700 opnieuw opzoeken?

De bitcoin koers staat momenteel op 29,687.86USD. We bespreken de grafieken en de twee belangrijkste scenario’s voor de komende week!

De volledige update lees je hier.


Bitcoin analyse: koers rond $29.500

14 mei 2022 – Wat een week voor Bitcoin en de hele cryptomarkt. Wat ons betreft verdiend de afgelopen week een plek in de top 3 van meest bizarre weken in de afgelopen jaren. Nu de rust voor dit moment teruggekeerd lijkt te zijn, is het tijd om de balans op te maken en vooruit te kijken.

Maar wat is een relief bounce eigenlijk? Na een flinke dip volgt er een sterke bounce omhoog, maar de onzekerheid houdt verdere koersstijgingen in bedwang. Met deze wetenschap in gedachte bespreken we de grafieken op verschillende tijdsbestekken en met welke mentaliteit wij de huidige marktsituatie benaderen!

De volledige update lees je hier.


Bitcoin analyse: koers flink onderuit (-7%), next stop: $28.800

9 mei 2022 – Bitcoin krijgt vandaag opnieuw een flinke klap te verwerken en gaat wederom fors onderuit met ruim -7%. Door de daling zijn we vandaag zelfs onder de vier maanden lange prijsrange uitgekomen.

De bitcoin koers staat momenteel op 31,831.77USD. In deze update focussen we ons volledig op de 4 uursgrafiek, bespreken de mogelijke gevolgen van de neerwaartse uitbraak en waarom wij denken dat bitcoin op weg is richting $28.800.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin koers: downtrend houdt aan, koers daalt naar $35.800

7 mei 2022 – Bitcoin heeft zijn neerwaartse trend richting range low $34.000, conform onze verwachtingen, voortgezet. De opleving eerder deze week (+6%) rond de FOMC meeting was niets meer dan ruis. De werkelijkheid is dat de markt ons de afgelopen week niets verteld heeft wat we nog niet wisten.

De bitcoin koers staat momenteel op 35,909.18USD. We focussen ons in deze update volledig op de hogere tijdsbestekken, de dag- en de weekgrafiek. We maken een plan voor het geval we komende periode daadwerkelijk de belangrijke supportgebieden rond $34.000 en $30.000 op gaan zoeken. Beter goed voorbereid dan later spijt!

De volledige update lees je hier.


Bitcoin analyse: koers loopt vast op weerstand rond $39.000

2 mei 2022 – Het lukt bitcoin vandaag maar niet om weerstand te doorbreken op zoek naar een eerste voorzichtige teken van kracht. Zolang we er maar niet in slagen om weerstand op lagere tijdsbestekken te doorbreken blijft het risico op een verdere daling richting range low $34.000 reëel.

De bitcoin koers staat momenteel op 38,489.10USD. We bespreken de grafieken op verschillende tijdsbestekken en de mogelijke scenario’s voor de komende week.

De volledige update lees je hier.


De Bitcoin Webshop van Nederland & België

In de Bitcoin Webshop van Nederland & België vind je unieke Bitcoin Items & Gifts die nergens anders verkrijgbaar zijn. Laat je verrassen!

Fear Of Missing Out:
 Bitcoin Cava | BTC 100K bubbels | Special Edition
– Bitcoin Bier | Het enige echte Bitcoin Bier van Nederland, Pilsener of IPA
– Bitcoin Chocolade | van de lekkerste Belgische chocolade
– Bitcoin Boek | Ons geld is stuk, En waarom bitcoin de oplossing is

Bitcoin Webshop


Bitcoin analyse: koers rond $38.700 en onder reële waarde

30 april 2022 – Bitcoin is gisteren opnieuw afgewezen door de lokale trend met een daling van ruim 2% als gevolg. We handelen op dit moment onder mid-range en onder de reële waarde. Zolang bitcoin niet iets significant anders besluit te doen moeten we sterk rekening houden met een verdere daling in de komende week.

De bitcoin koers staat momenteel op 38,656.83USD. We bespreken de grafieken op lagere tijdsbestekken en wat bitcoin moet doen om in ieder geval het tij op korte termijn te keren.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin analyse: koers nog altijd onder grens van $40.000

25 april 2022 – De bitcoin koers is vandaag onder het midden van de prijsrange $39.250 uitgekomen en test het op het moment van schrijven als weerstand. Sinds onze terugkeer in de prijsrange op 6 april, houden we mid-range al in ons vizier en bestempelde het als een belangrijk prijsniveau om in de gaten te houden. De afgelopen weken en dagen hebben we al meerdere keren gezien waarom.

De bitcoin koers staat momenteel op 40,570.80USD. Het terugwinnen van mid-range als support moet verdere daling richting $34.000 voorkomen!

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: bullish hoop verpulvert, koers weer terug bij mid-range $39.500

23 april 2022 – Aan het begin van de week zagen we de eerste tekenen van kracht op de lagere tijdsbestekken ontstaan. Maar door de koersdalingen van de afgelopen twee dagen (-8%) zijn we weer terug bij af en schommelt de koers opnieuw rond het midden van onze prijsrange $39.250.

De bitcoin koers staat momenteel op 39,681.39USD. Gaat de grotere neerwaartse trend ons de komende periode alsnog naar range low $34.000 brengen?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin koers analyse: prijs consolideert rond $40.300

16 april 2022 – De bitcoin koers heeft eerder deze week een aantal keer succesvol support gevonden rond onze mid-range $39.250 gevolgd door een voorzichtige bounce. Is dit een teken van kracht? Betekent dit dat bitcoin zijn lokale bodem inmiddels gevonden heeft?

De bitcoin koers staat momenteel op 40,429.86USD en consolideert vlak boven mid-range. Met het paasweekend voor de deur verwachten we de komende dagen niet al te veel prijsactie. We bespreken de grafieken en de mogelijke scenario’s en waarom het nog te vroeg is om te kunnen zeggen dat er echt iets veranderd is!

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: koers rond $42.450, drie scenario’s om rekening mee te houden!

9 april 2022 – De bitcoin koers is in de afgelopen 24 uur met 2.35% gedaald. We dreigen op de lagere tijdsbestekken een belangrijk prijsregio te verliezen en hierdoor wordt de kans op een sterke bounce steeds kleiner.

De bitcoin koers staat momenteel op 42,475.07USD. We bespreken de grafieken op de lagere tijdsbestekken en drie scenario’s om de komende periode rekening mee te houden!

De volledige update lees je hier.


Gaat de bitcoin koers verder in het rood dit weekend?

8 april 2022 – Door de daling van 5% in de afgelopen week zijn we na 10 dagen alweer terug in de prijsrange. Het lijkt er sterk op dat ons verblijf boven de prijsrange slechts een tijdelijke afwijking betreft en dit hadden we liever anders gezien.

Als we er op korte termijn niet in slagen weer terug te keren boven range high $44.500 is de kans groot dat we verder gaan dalen richting het midden van de prijsrange $39.250. De bitcoin koers staat momenteel op 42,786.66USD. We bespreken de grafieken en waar we de komende dagen op moeten letten.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin koers veert op en stijgt naar $46.565

2 april 2022 – Bitcoin heeft succesvol range high getest als support en er volgde een prima reactie omhoog van +6%. Dit betekent dat er een lokale bodem gevonden is en dat de uptrend van de afgelopen weken nog volledig intact is. Waar gaat de huidige bullish trend ons brengen?

De bitcoin koers staat momenteel op 46,554.06USD. We bespreken waar we de komende dagen op moeten letten.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin analyse: opwaartse trend gaat door, koers boven $47.000

28 maart 2022 – Bitcoin is er door een heerlijke zondag in geslaagd de hoogste weeksluiting van dit jaar te noteren; $46.687. Maar ook de nieuwe week is prima van start gegaan en inmiddels handelen we ook boven het weerstandsgebied van $47.000.

Een pullback in de komende dagen is zeker niet ondenkbaar, maar echte bearish argumenten zijn er op dit moment niet te vinden. De bitcoin koers staat momenteel op 47,526.90USD. We focussen ons in deze update met name op de eerst volgende prijsdoelen boven ons.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin koers verder omhoog naar $44.500 of terug naar ‘fair price’ $40.000?

19 maart 2022 – Bitcoin is in de afgelopen dagen met 6.5% gestegen en in de afgelopen 24 uur met 2.5%. De koersstijging van de afgelopen dagen wil nog niet zeggen dat er ook daadwerkelijk iets significants gewijzigd is. Iedere beweging omhoog of omlaag in de afgelopen weken heeft uiteindelijk geleidt tot het zelfde eindresultaat; we keren terug naar een ‘fair price’ van $40.000.

De bitcoin koers staat momenteel op 42,248.53USD. We bespreken de grafieken en wanneer onze range-analyse na ruim twee maanden eindelijk weer plaats kan maken voor trendanalyses.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: koers afgewezen door weerstandszone bij $39.250

14 maart 2022 – Het is FOMC-week maar hier trekt de bitcoin koers zich nog maar weinig van aan en trekt de zijwaartse lijn van het afgelopen weekend door. Vanmiddag mislukte wederom een poging om weerstand rond $39.250 te doorbreken.

Met een koers die zich vlak onder het midden van een flinke prijsrange bevindt, onder een cluster aan weerstandsniveaus en zonder duidelijke trend. Kunnen we niet anders dan vanaf de zijlijn afwachten hoe bitcoin gaat reageren op het besluit van de Federal Reserve met betrekking tot de rente later deze week.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin analyse: koers blijft hangen bij $39.000

12 maart 2022 – De bitcoin koers is in de afgelopen 24 uur nauwelijks in beweging gekomen (0,21%) en schommelt nog steeds vlak onder het midden van de prijsrange. Het is nu eerst aan bitcoin om in actie te komen en een richting te kiezen, voordat wij in actie komen. Want rond het huidige prijsniveau valt er maar bar weinig te halen.

De bitcoin koers staat momenteel op 39,179.82USD. We focussen ons in deze update volledig op de 4 uurgrafiek en waarom wij onze mentaliteit hebben aangepast van ‘trend trading’ naar ‘range trading’.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin analyse: koers herstelt na opening Amerikaanse beurzen

7 maart 2022 – Bitcoin is de afgelopen uren uit het dal gekropen vanaf het moment dat de Amerikaanse aandelenmarkt openging. Betekent dit het einde van de koersdalingen waar we de afgelopen dagen mee te maken hadden?

De bitcoin koers staat momenteel op 38,586.76USD. We bespreken de recente koersontwikkelingen en twee belangrijke scenario’s voor de komende dagen.”

De volledige update lees je hier.


Bitcoin koers analyse: daling van 6% naar belangrijk prijsniveau $38.950

5 maart 2022 – De bitcoin koers is in de afgelopen 24 uur 6% gedaald. Het nieuws over de Russische aanval op de kerncentrale in Oekraïne, gaf de reeds ingezette daling een extra zet. We handelen nu rond een belangrijk prijsniveau en de volgende beweging kan zomaar eens de richting voor de komende week gaan bepalen.

De onzekerheid rondom Oekraïne heeft zeker de nodige invloed op de koers, maar we hebben al langer te maken met een marksituatie zonder duidelijke trend of richting. De bitcoin koers staat momenteel op 39,058.05USD. We bespreken de grafieken en waarom extra voorzichtigheid de komende dagen geboden is.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin toont indrukwekkende kracht en koers stijgt opnieuw met 6%

2 maart 2022 – Bitcoin heeft indrukwekkende kracht getoond en alle bearish argumenten die we de afgelopen dagen/weken hadden kunnen aanvoeren zijn volledig ontkracht. Het eerste puzzelstukje is gelegd, maar gaat het bitcoin ook lukken het tweede puzzelstukje te leggen door de komende dagen door te stoten richting $47.000?

De bitcoin koers staat momenteel op 43,932.27USD. We bespreken de grafieken en de mogelijke scenario’s voor de komende dagen.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: grootste uitdaging is doorbreken weerstand rond $41.000 

26 februari 2022 – De markt is in de afgelopen dagen enigszins verschoven en we zien op de lagere tijdsbestekken tekenen van kracht die zeker onze aandacht verdienen. Wat kunnen we de komende dagen verwachten en wat zijn de belangrijke prijsniveaus voor de komende dagen?

De bitcoin koers staat momenteel op 38,887.42USD. we bespreken de grafieken op verschillende tijdsbestekken en de mogelijke scenario’s.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: serieuze bedreiging voor de bulls, koers rond $40.000

19 februari 2022 – In de afgelopen dagen hebben we de bitcoin koers met ruim 10% zien dalen en handelen we op dit moment rond het cruciale supportgebied rond $40.000. Een serieuze bedreiging voor onze bullish mindset van de afgelopen twee weken.

De bitcoin koers staat momenteel op 40,025.34USD. We bespreken de grafieken en analyseren de huidige marktsituatie. Is de bullish prijsactie van de afgelopen twee weken slechts een tijdelijke afwijking geweest?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin koers analyse: tijd voor prijsactie en een low timeframe bounce

14 februari 2022 – De afgelopen dagen zien we de bitcoin koers hoofdzakelijk zijwaarts bewegen en echt sprake van prijsactie is er niet. Hierdoor weinig veranderingen op de hogere tijdsbestekken, vandaar dat we ons in deze update focussen op het analyseren van de lagere tijdsbestekken.

De bitcoin koers staat momenteel op 43,716.71USD. We bespreken de grafieken op lagere tijdsbestekken en sluiten af met een update van onze trade setup van afgelopen zaterdag, want onze entry is nagenoeg exact geraakt.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin koers analyse: prijs zakt terug richting $42.000

12 februari 2022 – De bitcoin koers doet de afgelopen dagen een stapje terug en nadert belangrijke support. Dit biedt zeker kansen. Hoe? Dat laten we zien aan de hand van een trade plan voor de komende week.

De bitcoin koers staat momenteel op 42,319.84USD. In deze update bespreken we de belangrijke prijsniveaus rond $40.000 (suppoort) en $47.000 (weerstand) en hoe we binnen dit speelveld toch nog een mooie trade kunnen maken.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin koers boven de $41.000, macro bearish trend eindelijk doorbroken

5 februari 2022 – De Bitcoin koers schoot gisteren met 10% omhoog, de stijging zorgt voor de nodige euforie en dit is zeker niet onterecht. Maar er is meer nodig om echt alle bearish argumenten die nog over zijn van tafel te vegen.

De bitcoin koers staat momenteel op 41,499.47USD. We bespreken de grafieken en wat er nodig is om de huidige opwaartse trend op de lagere tijdsbestekken voort te zetten. Want hoe lekker de stijging van gister ook is, er bestaat nog altijd het risico dat het slechts om een tijdelijke afwijking gaat.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: wordt februari eindelijk weer eens een groene maand?

31 januari 2022 – Bitcoin slaagt er maar niet in om de weg omhoog te vinden. Na een rustig weekend daalde de koers vannacht tot $36.600. Gaan we de komende week nog wat omhoog of trekt de grotere bearish trend de situatie weer eens volledig naar zich toe?

Historisch gezien is na drie rode maanden de kans op groene maand groot en dit geeft hoop voor de komende maand!

De bitcoin koers staat momenteel op 37,414.47USD. We bespreken de grafieken en bespreken de mogelijke scenario’s voor de korte tot middellange termijn.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin update: breekt de koers uit richting $42.000?

29 januari 2022 – Bitcoin consolideert de afgelopen uren rond de $37.800. Hoewel de marktsituatie op de hogere tijdsbestekken ongewijzigd is, zien we op de lagere tijdsbestekken voorzichtige eerste tekenen van kracht die het begin kunnen zijn van een bullish beweging naar $40.000 – $42.000.

De bitcoin koers staat momenteel op 37,854.91USD, we bespreken de recente prijsactie op lagere tijdsbestekken om een goed beeld te krijgen van waar we de komende uren tot dagen op moeten letten.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin koers analyse: zakt de koers door naar $30.000?

24 januari 2022 – De bitcoin koers doet vandaag opnieuw een stap terug (-4%). Het is nog altijd wachten op een teken van leven aan de kant van de bulls. Alles wijst erop dat het supportgebied rond $30.000 op korte termijn getest gaat worden, of krijgen we voor die tijd toch nog een flinke bounce?

De bitcoin koers staat momenteel op 34,086.24USD, we bekijken de grafieken en bespreken de mogelijke scenario’s voor de komende dagen. Zijn er signalen die duidden op een potentiele bounce in de komende uren?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: ieder sprankje hoop verpletterd, koers op weg richting $30.000

22 januari 2022 – De bitcoin koers staat na een mislukte poging om bullish uit te breken uit de falling wedge inmiddels ruim 16% lager dan een week geleden. De crash van de afgelopen dagen was niet te voorspellen, maar past wel binnen de grotere trend van de afgelopen maanden.

De bitcoin koers staat momenteel op 35,487.45USD, we bekijken de grafieken en bespreken de mogelijke scenario’s voor de komende dagen.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: koers rond $43.000, houdt bullish trend stand?

15 januari 2022 – Bitcoin weet tot op heden stand te houden boven een cruciale regio op de lagere tijdsbestekken. De komende uren/dagen worden cruciaal, slaagt bitcoin erin de bullish trend op de lagere tijdsbestekken voort te zetten? Of gaat de bearish trend uit de daggrafiek alsnog de overhand nemen?

De bitcoin koers staat momenteel op 43,016.40USD, we bekijken de grafieken en bespreken de mogelijke scenario’s voor de komende dagen.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin analyse: koers duikt kort onder de $40.000

10 januari 2022 – Na weken geduldig gewacht te hebben is de bitcoin koers vandaag toch echt onder de $40.000 terecht gekomen. Gaat het om slechts een tijdelijke afwijking en wordt ons geduld van de afgelopen weken eindelijk beloond? Of moeten we rekening houden met verdere koersdalingen?

De bitcoin koers staat momenteel op 41,661.29USD, we bekijken de grafieken en bespreken de mogelijke scenario’s voor de komende week.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: muur van support rond $40.000 – $41.000

8 januari 2022 – De marktsituatie is in de afgelopen dagen niet veranderd voor bitcoin. Het enige verschil nu is dat we een nieuw groot supportgebied getest hebben waar we al geruime tijd naar uitkeken, namelijk het supportgebied $40.000 – $41.000.

De bitcoin koers staat momenteel op 42,031.24USD. In deze update bespreken we waarom het supportgebied $40.000 – $41.000 de komende periode een cruciale rol zal gaan spelen. Gaat bitcoin hier een bodem vormen of moeten we rekening houden met verdere koersdalingen richting $30.000?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: koers stabiliseert rond $47.000

3 januari 2022 – Nog altijd schommelt de koers van bitcoin rond de $47.000 en is er ten opzichte van de laatste update maar weinig veranderd. Toch hebben we vandaag een vrij uitgebreide en interessante update voor je klaar staan.

Bij de weekgrafiek gebruiken we de vorige bullmarkten om vooruit te kijken. Krijgen we dit jaar nog een volgende fase van de bullmarkt, die de koers naar de magische grens van $100.000 gaat brengen?

De bitcoin koers staat momenteel op 46,725.59USD en we zien op de daggrafiek twee belangrijke prijsniveaus, namelijk $48.000 en $45.500. Een uitbraak uit de range zal de richting op kortere termijn gaan bepalen. We sluiten de update af met een korte analyse van de 4-uurgrafiek. De koers lijkt zich klaar te maken voor wat opwaartse momentum richting $49.500.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: koers weer terug bij af rond range low $47.000

1 januari 2022  – De afgelopen dagen zien we de bitcoin koers consolideren rond $47.000 nadat we aan het begin van de week een sterke afwijzing hebben gezien rond range high $52.000. Onze range-analyse van de afgelopen weken is nog altijd volledig intact.

De bitcoin koers staat momenteel op 46,982.65USD. Naast de koersontwikkelingen bespreken we in deze update het moment waarop we met overtuiging kunnen zeggen dat er dit keer echt iets significants veranderd is. Dit zou namelijk het moment zijn waarop de bearish trend van de afgelopen weken wordt doorbroken en dus het begin van de eerste bullish trend van 2022!

De volledige update lees je hier.


De Bitcoin Webshop van Nederland & België

In de Bitcoin Webshop van Nederland & België vind je unieke Bitcoin Items & Gifts die nergens anders verkrijgbaar zijn. Laat je verrassen!

Fear Of Missing Out:
 Bitcoin Cava | BTC 100K bubbels | Special Edition
– Bitcoin Bier | Het enige echte Bitcoin Bier van Nederland, Pilsener of IPA
– Bitcoin Chocolade | van de lekkerste Belgische chocolade
– Bitcoin Boek | Ons geld is stuk, En waarom bitcoin de oplossing is

Bitcoin Webshop


Bitcoin analyse: weerstand bij $51.000

27 december 2021 – Bitcoin (BTC) is ruim 10% gestegen in de afgelopen week. Daarmee herstelt de koers deels van de grote dalingen eerder deze maand.

De bitcoin koers schommelt rond $51.000 vlak onder sterke weerstand van de 200 MA’s op de 4-uurgrafiek. Het terug vorderen van de 200 MA’s zou zomaar het laatste puzzelstukje kunnen zijn in het definitief ombuigen van de dagelijkse trend naar bullish. Overtuigend is het op dit moment nog niet en het is afwachten hoe bitcoin reageert als straks de traditionele markten open gaan.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin analyse: koers blijft hangen bij $50.000 na kleine stijging

25 december 2021 – De eerste tekenen van kracht hebben dit keer wel geleid tot een mooie stijging in de afgelopen dagen van circa 10%. Op dit moment consolideert de koers vlak onder sterke weerstand en zijn we op een belangrijk beslissingspunt aangekomen.

De bitcoin koers staat momenteel op 49,917.13USD. We bespreken de grafieken op de lagere tijdsbestekken, slaagt bitcoin erin de trend volledig bullish om te buigen of krijgen we te maken met een Dead Cat Bounce?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: weerstand rond $47.000, nog één capitulatie achtige gebeurtenis nodig?

18 december 2021 – Bitcoin (BTC) is onder de prijsrange van de afgelopen weken uitgekomen en ondervindt op dit moment de nodige weerstand rond $47.000. Gaat het slechts om een tijdelijke afwijking of moeten we rekening houden met verdere koersdalingen in de komende dagen? $45.700 is het prijsniveau om in de gaten te houden.

De bitcoin koers staat momenteel op 46,568.76USD. We bekijken de grafieken en bespreken de mogelijke scenario’s. Hebben we nog één capitulatie achtige gebeurtenis nodig voordat we weer echt omhoog kunnen gaan kijken? Mocht een dergelijke situatie zich de komende week voortdoen heb ik mijn kooporders klaar staan, mogelijk een mooie kerstcadeau voor mezelf!

De volledige update lees je hier.


Bitcoin update: uitbraak uit prijsrange $47.000 tussen $53.000 gaat richting bepalen

11 december 2021 – De bitcoin koers beweegt zijwaarts binnen de prijsrange $47.000 en $53.000. De richting waarop we uit de prijsrange weten te breken wordt erg belangrijk. De richting van de uitbraak zal naar alle waarschijnlijk ook de richting zijn voor de komende periode.

De bitcoin koers staat momenteel op 48,444.08USD. We bekijken de grafieken en bespreken de mogelijke scenario’s.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: bloedbad voor bitcoin, prijs daalt onder $42.500

4 december 2021 – Het was best even schrikken voor wie vanmorgen zijn portfolio bekeek. Vannacht is de bitcoin koers hard onderuit gegaan, op het dieptepunt tikte de koers zelfs even de $42.000 aan, een daling van ruim 22% afgelopen nacht.

Dat de koers zo hard onderuit zou gaan is niet te voorspellen, maar helemaal onverwachts kwam het voor ons in ieder geval niet.

De bitcoin koers staat momenteel op 47,478.08USD. We bekijken de recente ontwikkelingen op de dag- en 4 uurgrafiek en bespreken waarom de daling van vannacht niet geheel onverwachts kwam.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Webshop

In de Bitcoin Webshop van Nederland & België vind je unieke Bitcoin Gifts voor de feestdagen, die nergens anders verkrijgbaar zijn. Zoals een grote bitcoin voor aan de muur, Bitcoin Chocolade en heerlijk Bitcoin Bier. Laat je verrassen!

*NIEUW*
– De massieve Bitcoin Chocoladeletter van maar liefst 200 gram. Goudkleurig en gemaakt van echte Belgische chocolade
– Bitcoin Christmas Rocket | To The Moon. Een uniek handgeblazen Bitcoin Kerstbal in de vorm van een Raket en maar liefst 15 cm groot. Op de voorkant van de Bitcoin Kerst Raket is de gouden Bitcoin B geschilderd en op de achterkant de tekst ‘To The Moon’.


Bitcoin Update: koers rond $57.000, nog één belangrijke stap naar bullish trend

29 november 2021 – De koers schommelt vandaag rond $57.000 na een sterke bounce van 8% vanaf het belangrijke supportgebied $53.000. Maar we zijn er nog niet, bitcoin heeft nog één belangrijke stap te gaan om de trend op verschillende tijdsbestekken bullish om te buigen.

De bitcoin koers staat momenteel op 57,040.76USD. We bespreken de grafieken op verschillende tijdsbestekken en welke stap de komende uren/dagen nodig is om de trend bullish te breken.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin analyse: koers maakt diepe duik na onrust op financiële markten

27 november 2021 – Bitcoin (BTC) is gisteren hard onderuit gegaan na onrust op de financiële markten wereldwijd. In dit soort situaties met onverwachts nieuws waar de koers sterk op reageert, kunnen we ons nauwelijks op voorbereiden. Wanneer we het ‘nieuws’ wegfilteren passen de recente koersontwikkelingen binnen de huidige neerwaartse trend.

De bitcoin koers staat momenteel op 55,004.62USD. We bespreken de grafieken en hoe de recente sell-of (-9%) de eerste tekenen van kracht volledig wist te verpulveren. Is de bodem nu dan eindelijk bereikt?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin analyse: koers daalt 8% in een week

20 november 2021 – De bitcoin koers daalde plotseling onder de grens van $60.000 de afgelopen dagen. We bespreken de recente koersontwikkelingen van bitcoin en waar we voor de komende tijd op moeten letten.

De bounce omhoog van gisteren zorgt voor enige opluchting en die opluchting zien we eigenlijk over de gehele markt. Maar het is echt nog te vroeg om te zeggen dat dit daadwerkelijk de bodem was.

Aan de hand van een tweetal voorbeelden uit het afgelopen jaar laten we zien waarom de bullmarkt helemaal nog niet voorbij hoeft te zijn! Maar we zullen de komende periode naar alle waarschijnlijkheid wel eerst nog door de zure appel heen moeten bijten.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: koers rond cruciaal supportgebied $59.000!

17 november 2021 – De bitcoin koers is in de afgelopen week ruim 11 procent gedaald. In de afgelopen 48 uur hebben we alles gezien, wat we juist niet wilde zien! Maar dit is helaas de realiteit waar we nu mee te maken hebben.

De bitcoin koers staat momenteel op 63,679.67USD. We bespreken de recente koersontwikkelingen en zoomen in op onderstaande punten op de verschillende tijdsbestekken:
1. Bullish markstructuur op de daggrafiek bearish doorbroken
2. Supportgebied $63.000 verloren als support
3. Onder de 200 MA’s terecht gekomen (4 uur)
4. Supportgebied rond $59.000 getest als support

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: van recordprijs naar tekenen van zwakte rond $63.700

13 november 2021 – De Bitcoin koers schommelt rond $63.700 (Fib. level 3.618) en heeft sinds de pullback van donderdag opnieuw een aantal belangrijke prijsniveaus verloren. De bitcoin koers staat momenteel op 63,679.67USD, We bespreken de recente koersontwikkelingen op de lagere tijdsbestekken en bespreken de mogelijke gevolgen.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin analyse: koers stabiliseert boven $60.000

6 november 2021 – Bitcoin (BTC) staat rond het prijspunt van $60.000. In deze analyse bekijken we de grafieken en bespreken we belangrijke prijsniveaus waar je op moet letten.

De koersontwikkelingen van bitcoin in de afgelopen 10 dagen zijn kort samengevat saai! Het geeft ons maar weinig reden om de grafieken in de gaten te houden. Maar vroeg of laat zal bitcoin een nieuwe trend gaan vormen. Trends van bitcoin houden over het algemeen weken aan en zorgen voor sterke koersontwikkelingen van 20% tot 85%.

De volledige update lees je hier.


‘Houd de prijsniveaus van $59.900 en $63.000 voor bitcoin in de gaten’

2 november 2021 – Bitcoin begint de week zoals het die geëindigd is, saai! De koers is nagenoeg gelijk aan die van 24 uur geleden. Waar we op de daggrafiek te maken hebben met een neerwaartse trend consolideren we op de lagere tijdsbestekken binnen een prijsrange zonder dat we een duidelijke trend kunnen vaststellen.

Een uitbraak uit de huidige prijsrange, in welke richting dan ook, zal de nieuwe trend in diezelfde richting voor de komende tijd gaan bepalen. De bitcoin koers staat momenteel op 61,501.41USD, we bekijken de grafieken op verschillende tijdsbestekken en bespreken de mogelijke scenario’s.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: eerste teken van kracht, koers klaar voor nieuwe uptrend?

25 oktober 2021 – Bitcoin BTC is de week positief begonnen met een stijging van 4%. Maar nog belangrijker is het feit dat we op de lagere tijdsbestekken, na bijna een week, weer de eerste tekenen van kracht zien. Maakt bitcoin zich klaar voor een nieuwe uptrend?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin analyse: koers zakt terug naar $60.000

23 oktober 2021 – Na het bereiken van een nieuw all-time-high is bitcoin zijn bullish trend op de lagere tijdsbestekken kwijtgeraakt. Gevolg is dat we sindsdien de koers met ruim 10% hebben zien dalen. Waar gaat bitcoin zijn lokale bodem vormen?

De daggrafiek laat nog altijd een overtuigend bullish beeld zien, maar op de lagere tijdsbestekken is de afgelopen dagen de trend bearish verschoven, iets om voor de korte termijn rekening mee te houden.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Domino Analyse: koers richting $70.000 of eerst een pullback?

18 oktober 2021 – Bitcoin schommelt vandaag rond de $61.200 zonder een duidelijke richting voor de komende dagen. De grote vraag is: gaan we de komende dagen een en nieuw all-time-high zien of krijgen we eerst nog een pullback? De update van vandaag eindigen we met een domino analyse die ons tijdig een antwoord moet geven op deze vraag!

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Webshop

In de Bitcoin Webshop van Nederland & België vind je unieke Bitcoin Gifts voor de feestdagen, die nergens anders verkrijgbaar zijn. Zoals een grote bitcoin voor aan de muur, Bitcoin Chocolade en heerlijk Bitcoin Bier. Laat je verrassen!

*NIEUW*
– De massieve Bitcoin Chocoladeletter van maar liefst 200 gram. Goudkleurig en gemaakt van echte Belgische chocolade
– Bitcoin Christmas Rocket | To The Moon. Een uniek handgeblazen Bitcoin Kerstbal in de vorm van een Raket en maar liefst 15 cm groot. Op de voorkant van de Bitcoin Kerst Raket is de gouden Bitcoin B geschilderd en op de achterkant de tekst ‘To The Moon’.


Bitcoin analyse: koers breekt door grens van $60.000

16 oktober 2021 – Er bestaan eigenlijk geen mooiere momenten als deze om een Bitcoin Update te schrijven. Door een stijging van 4,5% in de afgelopen 24 uur, handelen we nu boven het grote en sterke weerstandsgebied $59.000. Al onze prijsdoelen die we de afgelopen weken hebben vastgesteld zijn behaald en dit zorgt terecht voor de nodige opwinding.

Nu onze prijsdoelen van de afgelopen weken zijn behaald is het tijd om weer nieuwe doelen vast te stellen voor de komende tijd. Maar we blijven ook realistisch, een pullback ergens in de komende dagen ligt voor de hand en ook op dit scenario willen we voorbereid zijn.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin analyse: koers schiet door grens van $57.000

11 oktober 2021 – De Bitcoin koers is nog altijd op weg naar ons volgende prijsdoel rond $59.500. Twee scenario’s liggen het meest voor de hand en hier zullen we straks verder op inzoomen. Daarnaast heeft het er alle schijn van dat Bitcoin de komende periode alle aandacht naar zich toe zal gaan trekken. Hoe dit precies zit? Lees je in deze Bitcoin Update.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: in één keer door naar $59.500 of eerst een lokale bodem?

9 oktober 2021 – Bitcoin (BTC) bevindt zich nog altijd in een sterke opwaartse trend en we hebben recent een mooie reactie gezien vanaf het supportgebied $53.000. De trend vertelt ons dat $59.500 het volgende prijsdoel is.

Maar ook gedurende een sterke opwaartse trend krijgen we te maken met koersdalingen waarbij lokale bodems worden gevormd. Lokale bodems gedurende een opwaartse trend zijn over het algemeen een goed instapmoment om vervolgens te profiteren van de algehele grotere trend op de hogere tijdsbestekken.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: Dagsluiting boven $48.340 is bullish

4 oktober 2021 – Het is nog altijd wachten op voortzetting van de opwaartse trend die bitcoin vorige week heeft ingezet. Vandaag werd belangrijk support aangetikt en al snel volgde een mooie reactie omhoog. Hoe waarschijnlijk is het dat bitcoin de komende dagen zijn weg omhoog vervolgd?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin koers bevestigt nieuwe bullish trend! Koers naar $59.000?

2 oktober 2021 – Bitcoin (BTC) toont deze week opmerkelijke kracht en stijgt bijna 13% in één week en 7% in de afgelopen 24 uur. Bitcoin laat nog maar eens zien dat het nog niet klaar is om te sterven en dit kan de komende periode voor de nodige opwinding gaan zorgen!

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: Bitcoin richting $46.500 of slechts een korte opleving?

27 september 2021 – Sinds het aantikken van het supportgebied $40.500 hebben een sterke reactie omhoog gezien +9%. Vandaag consolideert de koers vlak onder een aantal sterke weerstandsniveaus. Weet Bitcoin zijn opwaartse trend voort te zetten of is het slechts een opleving van korte duur?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: koers zakt naar $42.000 na nieuws uit China

25 september 2021 – China verbiedt Bitcoin (BTC) alleen dit jaar al voor de zevende keer met een flinke daling tot gevolg. We bespreken de recente koersontwikkelingen en belangrijke prijsniveau die we de komende dagen moeten terugwinnen om de huidige bearish trend te doorbreken, voordat het te laat is…

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Webshop

In de Bitcoin Webshop van Nederland vind je unieke Bitcoin Items & Gifts die nergens anders verkrijgbaar zijn. Zoals een grote bitcoin voor aan de muur, Bitcoin Chocolade en heerlijk Bitcoin Bier. Laat je verrassen!

*Nieuw* bij Bitcoin Debuut is de massieve Bitcoin Chocoladeletter van maar liefst 200 gram. Goudkleurig en gemaakt van echte Belgische chocolade, vanaf nu verkrijgbaar + Gratis Bitcoin Sinterklaasgedicht – Sinterklaas is een HODL’er!

Banner Bitcoin Webshop 2


Bitcoin koers boven $48.000, tijd voor een nieuwe bullish trend?

18 september 2021 – De prijs van Bitcoin (BTC) staat rond $48.500, krijgen we een bullish trend voor de koers?

Bitcoin is nog altijd bezig om een belangrijke beslissing te maken voor de komende periode. Weet bitcoin de huidige situatie om te buigen naar een veel sterker bullish beeld of is dit het begin van een nieuwe grote neerwaartse trend?

De Bears hebben een grote kans om de volledige controle over de markt naar zich toe te trekken laten liggen. De bulls doen hier op dit moment hun voordeel mee, maar het is nog te vroeg om met overtuiging te kunnen spreken van een nieuwe bullish trend.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: koersschommelingen van 5% in 15 minuten

13 september 2021 – Bitcoin (BTC) maakt koersschommelingen in beide richtingen van meer dan 5% en dit maakt het traden de laatste uren niet makkelijk. Wat zegt de huidige volatiliteit over de verwachtingen voor de komende dagen?

De bitcoin koers staat momenteel op 44,384.22USD, we bekijken de grafieken en bespreken de mogelijke scenario’s.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin koers vormt tijdelijke bodem, nog geen teken van krachtige reversal

11 september 2021 ­– Bitcoin (BTC) staat ruim 10% lager dan een week geleden. Met een prijs rond $45.000 lijkt bitcoin na een bizarre week voor nu zijn tijdelijke bodem gevonden te hebben.

Maar het is absoluut nog te vroeg om te kunnen spreken over een daadwerkelijke ‘reversal’. Hiervoor zullen de kortere tijdsbestekken eerst de nodige kracht moeten tonen.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: $51.000 lokale top? De trend zegt van niet!

4 september 2021 – Bitcoin (BTC) heeft zijn higher high van $51.000 te pakken. Zolang we ook op de lagere tijdsbestekken te maken hebben met een bullish trend richten we ons op het volgende weerstandsgebied rond $52.500.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: zijwaarts vlak boven cruciaal support rond $47.000

30 augustus 2021 – Bitcoin (BTC) heeft het weekend een poging gedaan de trend op de lagere tijdsbestekken om te buigen, maar vooralsnog laat alleen de daggrafiek een bullish beeld zien. Komt de bullish trend de komende dagen in gevaar of weten de bulls tijdig in te stappen?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Webshop

In de Bitcoin Webshop van Nederland vind je unieke Bitcoin Items & Gifts die nergens anders verkrijgbaar zijn. Zoals een grote bitcoin voor aan de muur, Bitcoin Chocolade en heerlijk Bitcoin Bier. Laat je verrassen!

*Nieuw* bij Bitcoin Debuut is de massieve Bitcoin Chocoladeletter van maar liefst 200 gram. Goudkleurig en gemaakt van echte Belgische chocolade, vanaf nu verkrijgbaar + Gratis Bitcoin Sinterklaasgedicht – Sinterklaas is een HODL’er!

Banner Bitcoin Webshop 2


Bitcoin Update: Bulls op jacht naar $49.400 voor doorbreken neerwaartse trend

28 augustus 2021 – Bitcoin (BTC) probeert de neerwaartse trend die we de afgelopen dagen hebben gevormd te doorbreken. Gisteren hebben we een mooie reactie omhoog gezien vanaf een belangrijk supportgebied, maar het is nog iets te vroeg om te kunnen spreken van een definitieve trendomkeer.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: bulls staan onder druk, $47.000 belangrijk support

26 augustus 2021 – Bitcoin (BTC) heeft zijn weg omhoog weer gevonden. Door de koersstijging van de afgelopen dagen laten alle tijdsbestekken weer een overwegend bullish beeld zien. $52.500 is, net als de afgelopen weken, nog altijd het prijsdoel voor de komende periode.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: koers op jacht naar $52.500

21 augustus 2021 – Bitcoin (BTC) heeft zijn weg omhoog weer gevonden. Door de koersstijging van de afgelopen dagen laten alle tijdsbestekken weer een overwegend bullish beeld zien. $52.500 is, net als de afgelopen weken, nog altijd het prijsdoel voor de komende periode.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: koers duikt onder grens van $47.000

16 augustus 2021 – Bitcoin (BTC) consolideert de afgelopen dagen rond het gebied van $47.000, maar kan tot op heden nog niet met overtuiging afstand nemen. We zien dat op de lagere tijdsbestekken de eerste bearish argumenten die potentieel een gevaar kunnen vormen voor de sterke uptrend van de afgelopen weken.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: koers schiet verder omhoog richting $44.000

7 augustus 2021 – Bitcoin (BTC) leeft weer! De koers knalt boven $43.000 uit en toont weer tekenen van leven. We bekijken de grafieken en bespreken de belangrijkste prijsdoelen voor de komende periode.

De bitcoin koers stijgt met bijna 10% in één dag en verovert belangrijk weerstandsgebied $42.500. De correctie aan het begin van de week heeft de higher low gebracht waar we naar op zoek waren. Conform de bullish trend zit de koers de afgelopen dagen weer flink in de lift.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Webshop

In de Bitcoin Webshop van Nederland vind je unieke Bitcoin Items & Gifts die nergens anders verkrijgbaar zijn. Zoals een grote bitcoin voor aan de muur, Bitcoin Chocolade en heerlijk Bitcoin Bier. Laat je verrassen!

*Nieuw* bij Bitcoin Debuut is de massieve Bitcoin Chocoladeletter van maar liefst 200 gram. Goudkleurig en gemaakt van echte Belgische chocolade, vanaf nu verkrijgbaar + Gratis Bitcoin Sinterklaasgedicht – Sinterklaas is een HODL’er!

Banner Bitcoin Webshop 2


Bitcoin Update: koers schiet voorbij $40.000

31 juli 2021 – Vannacht bereikte bitcoin de hoogste prijs sinds 20 mei 2021 – $42.400. Hiermee is de prijsrange van de afgelopen maanden eindelijk doorbroken, een belangrijke overwinning voor de bulls.

Houdt de sterke uptrend de komende dagen aan? De trend is de trend en we zien in de grafieken nog geen enkele teken van zwakte, maar dit zullen we de komende dagen goed in de gaten moeten houden.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: koers op jacht naar $40.000

26 juli 2021 – Bitcoin is de week goed begonnen met een flinke koersstijging van ruim 13% afgelopen nacht. Weet de koers komende week uit de prijsrange te breken die ons al ruim twee maanden gevangen houdt?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin koers stijgt met ruim 4%, prijs rond $33.800

24 juli 2021 – Bitcoin is bezig aan een opmars en is nu op een cruciaal punt aangekomen. Slagen de bulls erin om het weerstandsgebied van $34.000 te doorbreken en de huidige uptrend voort te zetten?

Ondanks het feit dat bitcoin de afgelopen dagen een sterk herstel laat zien betekent dit tot op heden nog maar weinig. Houdt de huidige uptrend de komende dagen aan? De bitcoin koers staat momenteel op 33,829.88USD. We bekijken de grafieken en bespreken de mogelijke scenario’s.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: koers zakt verder weg, komt de prijs onder $30.000?

19 juli 2021 – De strijd tussen de Bulls en de Bears om range low is op dit moment volop gaande. De bulls proberen met man en macht de $30.000 te verdedigen. De huidige sterke neerwaartse trend zorgt ervoor dat de situatie steeds nijpender wordt voor de Bulls.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: blijft de prijs boven $30.000?

17 juli 2021 – Zoals verwacht zet bitcoin zijn neerwaartse trend voort richting het belangrijke supportgebied van $30.000. Kunnen de bulls voorkomen dat dit supportgebied voor de zesde keer in twee maanden getest gaat worden?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: koers schommelt rond $33.700, flinke volatiliteit verwacht!

3 juli 2021 –  Bitcoin (BTC) blijft momenteel rond een belangrijk prijsniveau hangen en we kunnen binnenkort een volatiele beweging verwachten. Wat is het meest waarschijnlijke scenario: range low $30.000 of range high $40.000?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin week targets voor de bulls: $35.500, $37.000 en $41.000

28 juni 2021 – Bitcoin is de week positief begonnen en rond middernacht kwam de koers eindelijk weer boven de 200 MA’s uit op de 1 uurgrafiek. Een eerste teken van kracht en een belangrijke stap naar potentieel een groene week voor bitcoin.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Webshop

In de Bitcoin Webshop van Nederland vind je unieke Bitcoin Items & Gifts die nergens anders verkrijgbaar zijn. Zoals een grote bitcoin voor aan de muur, Bitcoin Chocolade en heerlijk Bitcoin Bier. Laat je verrassen!

*Nieuw* bij Bitcoin Debuut is de massieve Bitcoin Chocoladeletter van maar liefst 200 gram. Goudkleurig en gemaakt van echte Belgische chocolade, vanaf nu verkrijgbaar + Gratis Bitcoin Sinterklaasgedicht – Sinterklaas is een HODL’er!

Banner Bitcoin Webshop 2


Bitcoin Update: gaan we opnieuw $30.000 testen dit weekend?

26 juni 2021 – Bitcoin begon de week met een flinke sell-off. In de dagen erna volgde een nieuwe uptrend, maar helaas kwam hier gisteren abrupt een einde aan. Wat betekent dit voor de koers de komende dagen?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: Houdt de huidige range en $30.000 stand?

21 juni 2021 – Bitcoin eindigt de slechte week (-19%) geheel in stijl met alleen al op zondag een daling van -8%. Helaas zijn we de nieuwe week niet veel beter begonnen en zakte de koers op het dieptepunt nog eens met -11%.

Het belangrijke prijsniveau van $36.400 uit de vorige update wist geen stand te houden, wat betekent dit voor de komende week?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin (BTC) Update: Bulls staan onder druk, $34.600 belangrijke support

19 juni 2021 – Van een higher high op $41.350 naar een gelijke low rond $35.000. Bitcoin begeeft zich nog altijd in de prijsrange $30.000 – $41.000 en laat ook deze week zijn onvoorspelbaarheid en volatiliteit binnen de huidige prijsrange zien.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin (BTC) Update: $33.600 het prijsniveau om in de gaten te houden

12 juni 2021 – Door de koersdaling van afgelopen nacht is bitcoin onder het belangrijke prijsniveau van $35.800 terechtgekomen. Er begeeft zich nog één supportgebied onder ons die moet voorkomen dat de bounce van afgelopen woensdag volledig teniet wordt gedaan.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin (BTC) Update: kan de koers de weg omhoog weer vinden?

7 juni 2021 – Bitcoin heeft vandaag voorzichtig zijn weg omhoog ingezet. Maar we zien dat de koers vandaag tot twee keer toe is afgewezen door het belangrijke prijsniveau van $36.730. Op dit moment schommelt de koers op het randje van een bearish uitbraak, maar er is nog een sprankje hoop voor de bulls!

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: kan de koers dit weekend richting $40.000 knallen?

5 juni 2021 – De bitcoin koers is na een flinke daling weer in rustiger vaarwater terecht gekomen. Wat gaat de prijs nu doen?

Afgelopen donderdag leek het er even op dat bitcoin was uitgebroken, maar de pret was helaas maar voor korte duur. Op dit moment handelen we nog altijd binnen de consolidatiestructuur van de afgelopen weken. Maar het moment van de ‘echte uitbraak’ komt steeds dichterbij.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin koers bevestigt eerste stap naar mogelijk een nieuwe uptrend!

31 mei 2021 – Bitcoin herstelt op de laatste dag van de maand met +9%. De opleving van vandaag voorkomt niet dat mei 2021 de boeken in gaat als de slechtste maand sinds jaren. Gaat bitcoin in juni een sterk herstel laten zien?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin uitbraak rond 4 juni gaat richting bepalen: $51.000 of $21.000?

29 mei 2021 – Het lukt de bulls maar niet om het belangrijke weerstandsgebied van $40.000 – $41.000 te doorbreken. Bitcoin lijkt op dit moment een driehoekpatroon te vormen dit betekent voor de komende dagen consolidatie, maar een flinke uitbraak zal de richting voor de komende tijd gaan bepalen.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: Bulls voorkomen catastrofe, nu door naar $40.000

24 mei 2021 – We kunnen voor nu opgelucht ademhalen de bulls zijn er in geslaagd het supportgebied van $30.000 te behouden en een totale catastrofe te voorkomen. Op dit moment begeven we ons in neutraal gebied. Wat er moet gebeuren om de marktsituatie om te buigen naar bullish lees je in een nieuwe Bitcoin Update.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: sterk herstel aanstaande na diep rode week?

15 mei 2021 – Door de flinke sell off van afgelopen woensdag is de koers onder een aantal belangrijke prijsniveaus terecht gekomen. Alle tijdsbestekken laten een bearish marktstructuur zien. Is een sterk herstel aanstaande of moeten we rekening houden met verdere koersdalingen?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin (BTC) koers is afgewezen bij $59.000, wat nu?

10 mei 2021 – Bitcoin is dit weekend wederom afgewezen door het belangrijke prijsniveau $59.042 en test op het moment van schrijven de 200 MA’s opnieuw als support. Houden de 200 MA’s stand is een bullish scenario voor deze week nog altijd reëel.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: koers maakt opmars richting $60.000, krijgen we een groen weekend?

8 mei 2021 – Bitcoin probeert na een week van zijwaartse prijsactie op dit moment opwaarts uit de consolidatiefase te breken. Start van een nieuwe uptrend? Of een schuinbeweging en zullen we ook de komende dagen rekening moeten houden met meer zijwaartse prijsactie?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Analyse: knalt de koers door naar $60.000?

1 mei 2021 – Een heerlijk volatiele week voor bitcoin. Begin van de week bereikte de koers nog een dieptepunt van $47.000 maar in de dagen erna volgt een sterk herstel van +23%. Gaan we de komende week een volwaardig V-vormig herstel zien tot boven de $60.000?

De volledige update lees je hier.


Herstelt Bitcoin (BTC) koers naar $56.000 en hoger?

26 april 2021 – We hebben er bijna twee weken op moeten wachten; een teken van leven van de bulls. Na het neerzetten van een lower low besloten de bulls in te stappen, het begin van een sterke uptrend (+14%). Is dit heb begin van een trendomkeer of slechts een opleving van korte duur?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin (BTC) Update: de trend voorspelt lagere dieptepunten?

24 april 2021 – Bitcoin verloor de afgelopen week 20% van zijn waarde, maar dit kwam voor de lezers van de updates niet als een verrassing. In deze update kijken we naar potentiele prijsniveaus waar bitcoin mogelijk zijn bodem zal gaan vormen.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin (BTC) Update: sterke support bij $50.000, knalt de koers weer omhoog?

19 april 2021 – De dump van afgelopen zondag heeft de situatie behoorlijk veranderd. Hoe graag we ook willen of hoe hard mensen het ook roepen, we zullen de komende dagen toch serieus rekening moeten houden met verdere koersdalingen. Ondanks het feit dat bitcoin de laatste 24 – 36 uur iets van herstel laat zien.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: enige voorzichtigheid geboden ondanks nieuw hoogtepunt

17 april 2021 –  Het was natuurlijk de week waarin bitcoin er eindelijk in slaagde het gebied rond $60.000 te doorbreken. Ons laatste higher high betekende tevens een nieuw all-time-high van $64.870. Maar enige voorzichtigheid is de komende dagen toch echt geboden. Hoe dit precies zit lees je in deze nieuwe Bitcoin Update.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin (BTC) Analyse: op jacht naar een prijsrecord

10 april 2021 – De bitcoin (BTC) uitbraak heeft zoals voorspeld plaatsgevonden aan het einde van deze week. Voor diegene die de update van afgelopen maandag gelezen heeft, kwam dit niet als een verrassing. Gaat bitcoin dit weekend een nieuw all-time-high neerzetten?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: koers oogt sterk en herovert belangrijke prijsniveaus

29 maart 2021 – De bulls tonen eindelijk hun spierballen en nemen de controle na slechts twee weken alweer over van de bears. Bitcoin is bezig aan een sterke opmars en heeft inmiddels een aantal belangrijke prijsniveaus weten te heroveren.

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: cruciaal support level rond $55.000

22 maart 2021 – Vorige week zat de koers nog in een stevige uptrend, maar hier is met een zwak weekeinde (-7,5%) toch echt een einde aangekomen. Een tijdelijke hapering in de trend of krijgen we deze week te maken met een definitieve trendwijziging?

De volledige update lees je hier.


Bitcoin Update: prijs zet daling in na recordprijs, een mooie kans om de dip te kopen?

15 maart 2021 – De bitcoin koers schoot afgelopen weekend naar een recordprijs tot boven $60.000. Na een sterk weekend duikt bitcoin vandaag flink in het rood, de koers daalt met ruim 10% in korte tijd. Is dit het begin van een grotere correctie of een uitgelezen buy the dip kans?

De volledige update lees je hier.


De Bitcoin Webshop van Nederland!

Hier vind je de leukste bitcoin items & gifts die nergens anders verkrijgbaar zijn. Originele Bitcoin cadeaus voor jezelf of om weg te geven!

Bitcoin Webshop