Succesvol handelen in Crypto en Bitcoin?

Je kunt tegenwoordig naast bitcoin handelen in honderden verschillende cryptocurrencies, maar hoe kies jij nou net die ene crypto die jouw winst gaat opleveren? Hiervoor is behoorlijk wat kennis en tijd nodig. Je moet grafieken kunnen lezen, patronen herkennen en er de hele dag bovenop zitten.

Maak kennis met Margin Traders NL

Geen tijd om alle koersen van de honderden cryptocurrencies constant in de gaten te houden? Dan heeft Bitcoin Debuut de oplossing voor jou!

Wordt een succesvol Cryptotrader 

Margin Traders NL is een traders collectief van ervaren fulltime traders. Laat je begeleiden in jouw groei tot succesvol Cryptotrader, inclusief bijbehorende winsten!

Kies welk pakket het beste bij jouw past!

Succesvolle trade signals

Het team van Margin Traders NL trade op Binance, Bitmex en Bybit en bespreekt dagelijks de Cryptokoersen alsmede lopende en nieuwe trades met jou. Deze trades zijn trades die door Margin Traders ook daadwerkelijk uitgevoerd (gaan) worden en worden gedeeld in de vorm van “signals”.

Trade signals en Trading Room

Margin Traders heeft voor zijn leden twee vormen van abonnementen. Een “signal only” gedeelte, waar puur de trades/signals gedeeld worden en een aparte “Trading Room” waar zij met jou de lopende trades, trade-ideeën, trading strategieën en Technische Analyse bespreken.

Inhoud van een trade signal

In een signal staat precies beschreven hoe de trade gepland is:

  • Welke Exchange
  • Welk tradingspair
  • De grootte van inzet in % van het portfolio (amount)
  • De hefboom (leverage – Bitmex/Bybit)
  • De verschillende instaplevels incl % van je inzet (entries)
  • De verschillende uitstaplevels incl % van je inzet (targets)
  • De StopLoss

Deze signals worden gedeeld via Telegram en (indien gewenst, is een hulpmiddel maar niet noodzakelijk) ondersteunt door de Cornix Trading Bot: deze voert met 1 klik de trade uit op de gekoppelde Exchange (Binance, Bitmex en/of Bybit).

Vragen?

Heb je vragen over de trade signals of abonnementen? Wil je meer informatie over eerder behaalde resultaten?

Neem gerust contact met me op!