Succesvol handelen in Crypto en Bitcoin?!


Ben je na het volgen van een cursus of een goed signal een winstgevende trader? Als je eerlijk naar jezelf bent, een noodzakelijke eigenschap in dit vak, dan weet je hier het antwoord wel op. Margin Traders NL is van mening dat niemand direct succesvol kan traden na het volgen van een cursus of het één op één volgen van een zogenoemd “signaal”. Er zit namelijk veel meer achter traden dan alleen de technische analyse.

Margin Traders NL heeft zelf jarenlang ervaring opgedaan. Begonnen met niets, hebben zij inmiddels het effectieve Margin Traders traject opgebouwd tot wat het nu de dag is. Dit heeft de afgelopen jaren geresulteerd in zeer goede winstcijfers en groei van de portfolio’s van hun leden. De coaches van Margin Traders begrijpen waarom je de dingen doet zoals je ze doet, maar ook waarvoor je het doet. Waar een cursus of signalprovider stopt, gaat Margin Traders verder om jou te coachen tot een succesvolle trader!

Niet aanmodderen, ga voor resultaat!

Wat je vaak hoort van andere traders is dat ze een cursus gevolgd hebben en de technische analyse begrijpen, maar nog niet consistent winstgevend traden. Jammer genoeg is dit het breekpunt waar veel traders opgeven omdat ze moe worden van alle theorieën. Margin Traders NL ziet dit en coacht je daarom in de praktijk. Zij kijken naar je set-ups, evalueren deze en bepalen samen met jou hoe je in de praktijk succesvolle trades zet. Het echte werk dus!

Margin Traders helpt iedereen die:

– Na het volgen van een cursus nog niet consistent winstgevend trade.
– Gek wordt van emoties die de overhand nemen tijdens het traden.
– Genoeg theorie heeft gelezen en klaar is om de praktijk te ervaren.
– Samen met professionele coaches wil reflecteren op eigen gezette trades.
– Wil groeien tot een succesvolle trader!

Abonnementen en prijzen

Margin Traders is er voor elke trader: van beginner tot gevorderde. Je hebt daarom keuze uit drie pakketten:

Het Starter-pakket

Voor beginners die op één Discord-kanaal (spot of derivaten) signals en trade-alerts willen ontvangen. Je kunt dan winstgevend mee traden op de trades van Margin Traders en daarnaast nieuws, marktupdates en een wekelijkse briefing ontvangen.

Het Prospect-pakket

Wil je proeven van het professionele tradersleven? Met het Prospect-pakket kun je drie maanden ervaren hoe het is om volgens het Margin traject te traden. Je ontvangt drie maanden coaching en krijgt toegang tot de community-chat waar je met andere traders kunt sparren.

Het Margin-pakket

Wil jij er 100% voor gaan en alles uit de kast halen om een succesvolle trader te worden? Kies dan voor het Full-member pakket. In dit exclusieve pakket sta je rechtstreeks in contact met de coaches. Via de Full-memberchat kun je de coaches taggen, feedback vragen op jouw charts of set-ups en tradegerelateerde vragen stellen. Als Full member doorloop je het gehele Margin Traject waarin je het fundament leert kennen om succesvol te traden. Dit pakket voorziet je van alles om winstgevend te worden!

Go for it and join the club!

Meer informatie

Wil je meer informatie over het Margin Traject of Margin Traders NL? Stuur dan een bericht naar signals@margintraders.nl of kijk op hun website. Via de Discord blijf je op de hoogte van hun trades en kom je met anderen in contact.

Tip! Check ook hun Instagram waar ze regelmatig inspiratie en tips met je delen. Stuur een DM en laat weten dat je via ons het Full member pakket kiest en ontvang 5% korting!