Bitcoin dit weekend naar nieuw hoogtepunt van $63.450

Bitcoin is uitgebroken en is nog geen 2% verwijderd van een nieuw all-time-high. De kans is groot dat bitcoin dit weekend nog een nieuw hoogtepunt neerzet rond de $63.450. De bitcoin dominantie zit overduidelijk in een dalende trend en dit is goed nieuws voor Altcoins!

>>> Unieke bitcoin Items & Gifts vind je in de Bitcoin Webshop van Nederland! <<<

Bitcoin 4 uur | uptrend is aan

Vandaag is bitcoin er dan eindelijk in geslaagd het belangrijke weerstandsgebied van $59.000 te doorbreken. Dit was dan ook het laatste weerstandsgebied dat doorbroken moest worden op weg naar een nieuw hoogtepunt,

Nu we handelen boven het voormalige weerstandsgebied is de bitcoin uptrend weer volledig ‘aan’. De huidige koersontwikkelingen passen prima in de markstructuur zoals we die al weken kennen. Na het behalen van een all-time high volgt een correctie tot aan de 200 EMA. Vanaf hier hervat bitcoin zijn uptrend en er volgt wederom een nieuw hoogtepunt. Dit betekent dan ook dat als de huidige structuur aanhoudt we aan de vooravond staan van een nieuw all-time-high (zie blauwe stippellijn).

>> koop bitcoin direct bij het grootste en goedkoopste crypto handelsplatform van Nederland <<<

De 200 EMA is in de huidige uptrend een belangrijke indicator voor het bepalen van lokale bodems. Vanaf hier stijgt de koers tussen de 20% en 40%. Een nieuw all-time high de komende dagen tussen de $66.500 en $77.500 is om die reden meer dan reëel. Nu weet je ook dat na het bereiken van een nieuw all-time-high er en correctie zal volgen tot aan de EMA’s.

Bitcoin 4 uur | uptrend is aan!
Bitcoin 4 uur | uptrend is aan

Bitcoin 1 uur | Bull flag in de maak

Het heroveren van de beide MA’s gevolgd door een bullish retest afgelopen donderdag was het eerste bullish signaal de duidde op een nieuwe poging van bitcoin om het weerstandsgebied van $59.900 te doorbreken. De huidige consolidatie kan het begin van een bull flag zijn. Een bull flag is een voorzettingspatroon die ontstaat na een flinke stijging (de uitbraak van vanmorgen). De kans op een opwaartse uitbraak is het grootst. Prijsdoel bij een opwaartse uitbraak is gelijk aan de vlaggenstok voor de uitbraak en zou de koers de komende uren naar een nieuw hoogtepunt moeten brengen van circa $63.450.

Bitcoin 1 uur | Bull flag in de maak
Bitcoin 1 uur | Bull flag in de maak

Bitcoin Dominantie | Goed nieuws voor Altcoins

De afgelopen weken heeft de bitcoin dominantie duidelijk te maken met een bearish marktstructuur.
Waar we de afgelopen maanden steeds lagere hoogtepunten gelijke dieptepunten zagen. De 60% dominantie wist lang als support stand te houden maar hier zijn we begin april flink doorheen gezakt en begeven ons nu ook onder het voormalig supportgebied rond 57.5%. De bitcoin dominantie veerde tijdens de uitbraak op richting de 57.5% echter lijkt het er sterk op dat dit niet meer dan een bearish retest van het voormalig supportgebied zal zijn. Goed nieuws voor Altcoins, want de huidige dalende trend duidt erop dat de dominantie de komende tijd verder zal afnemen richting het supportgebied van 53%.

Bitcoin Dominantie | Goed nieuws voor Altcoins
Bitcoin Dominantie | Goed nieuws voor Altcoins

Maak kennis met Margin Traders

Geen tijd of kennis om technische analyses voor je trades te maken? Gebruik dan de Margin Traders NL Signals Service. Zij doen als fulltime traders de benodigde analyses voor jou, zodat jij succesvol kunt traden. Profiteer van de winstgevende signals die de professionele traders met jou delen! Benieuwd naar de resultaten en hoe het werkt? Kijk dan op de website van Margin Traders.

Margin Traders

 

 

 

Laat een bericht achter