Bitcoin en ChatGPT

Bitcoin Update 06/03/2019

Bitcoin consolideert op dit moment zoals verwacht rond $3.840. Er lijkt in de 1-uursgrafiek nog steeds een Bull Flag te vormen. Bitcoin vind steun en weerstand binnen de driehoek die als vlag/wimpel gezien moet worden (oranje driehoek in grafiek).

Als we naar de Bitcoin grafiek kijken zie twee mogelijkheden:
1. Bitcoin breek opwaarts uit de oranje driehoek/vlag en gaat de blauwe weerstandslijn testen rond $3.950
2. Bitcoin breekt neerwaarts uit en gaat de groene steunlijn 1 testen rond $3.700

Het lijkt er sterk op dat we nog een pump omhoog gaan zien. Dit betekent dat we opwaarts gaan uitbreken uit de oranje driehoek. Bitcoin zal na de uitbraak de weerstandslijn van $3.950 testen. Ik denk dat Bitcoin op dit moment nog niet genoeg kracht heeft deze weerstandslijn ook echt te doorbreken.

Vervolgens is een correctie naar steunlijn 1 > $3.700 of steunlijn 2 > $3.500 realistisch. Het zou eigenlijk ook goed zijn als er een correctie plaatsvind. Na een correctie worden alle indicatoren gereset en kan Bitcoin kracht opbouwen. Vervolgens kan Bitcoin door de weerstandslijn > $3.950 breken en eindelijk op zoek gaan naar een nieuw hoger hoogtepunt, wat boven de $4.200 zal moeten liggen.

Gaat dit allemaal nog in maart gebeuren? Wat mij betreft wel en ik acht de kansen ook reëel, zie ook mijn blog: “Maart wordt de maand voor Bitcoin“.

Voor nu geldt zolang Bitcoin koers blijft consolideren, liggen de beste handelskansen in Altcoins.

Bitcoin grafiek 06 maart 2019

 

Laat een bericht achter