Bitcoin en ChatGPT

Bitcoin Update 11/02/2019

Zoals verwacht bleef de koers van Bitcoin het afgelopen weekend schommelen rond de $3.600,-. De grote vraag na vandaag is nog steeds wat gaat de koers de komende dagen doen? In deze update ga ik een bearish en een bullish scenario belichten.

Bearish scenario

In dit scenario zal de Bitcoin koers de komende dagen terug vallen en vervolgens een belangrijk weerstandsniveau testen. De eerst volgende belangrijke supportlijn ligt op $3.525. Dit niveau is in januari al meerdere malen een belangrijk supportniveau gebleken (zie grafiek oranje lijn). Mocht Bitcoin rond dit niveau support vinden is het zeker nog geen bearish scenario. Bitcoin kan rond dit niveau brandstof bijtanken om op een later moment de weg omhoog verder voort te zetten. Als de koers geen stand houdt en de support lijn van $3.525 neerwaarts wordt doorbroken, denk ik dat we snel verder zullen wegvallen terug naar de $3.300.

Bullish scenario

Bitcoin vormt in dit scenario een zogeheten bull flag formatie (zie zwarte lijnen voor de vlag / trendkanaal). Een bull flag is een bullish formatie, de kans op een opwaartse uitbraak is in dit scenario dan ook relatief groot. We kunnen een target bepalen door de vlaggenstok te plaatsen op de plek waar de uitbraak (mogelijk) zal gaan plaatsvinden. Als we dit doen zou de bull flag formatie een target hebben van $3.860. (zie blauwe lijn in grafiek).

Zie ook: Bullish en Bearish flag uitgelegd 

Bitcoin grafiek 11 februari 2019

Wat zijn jouw verwachtingen voor deze week?

 

Laat een bericht achter