Bitcoin adoptie blijft groeien

We zien het in de koers van Bitcoin op dit moment niet terug, maar de adoptie van Bitcoin groeit met de dag en dat is goed nieuws! Op een gegeven moment gaat de groeiende adoptie er voor zorgen dat de koers van Bitcoin explosief gaat stijgen naar nieuwe hoogtepunten. In dit artikel een aantal voorbeelden van Bitcoin adoptie over de hele wereld en in onze directe omgeving.

Union Bank of the Philippines plaatst Bitcoin ATM

De Filipijnse bank “Union Bank” heeft op meerder locaties in het land Bitcoin geldautomaten geplaatst. De bank maakt het mogelijk om via deze geldautomaten cryptocurrencies te kunnen kopen en te verkopen. De bank geeft in een verklaring aan dat ze met deze stap tegemoet willen komen aan een steeds grotere behoefte van hun klanten om eenvoudig cryptocurrencies te kunnen kopen en te verkopen.

Betaal in Venezuela je treinreis met Bitcoin

In Venezuela kun je sinds kort in het openbaar vervoer betalen me Bitcoin. In Venezuela werkt het openbaar vervoer met een Sube reiskaart waarmee je kunt betalen. De Sube kaart is vergelijkbaar met bij ons de OV chipkaart. In Venezuela hebben klanten de mogelijkheid de Sube kaart op te waarderen met PayPal en sinds kort dus ook met Bitcoin. De Sube kaart wordt in Venezuela gebruikt voor de trein, bus, metro en boot.

Handel Bitcoin bereikt nieuw hoogtepunt in Venezuela & Zuid Amerika

De vraag naar Bitcoin in Venezuela is ongekend groot en stijgt met de dag. De enorme vraag naar Bitcoin in het land komt uiteraard door de belabberde situatie waarin het land zich al tijden bevind. De Venezolaanse Bolivar is op dit moment eigenlijk niets meer waard en er is een groot tekort aan dagelijkse basisbehoeften. In steeds meer landen in Zuid-Amerika stijgt de vraag naar Bitcoin door de slechte omstandigheden.

LiteBit reclame op radio en TV

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn de radio en tv commercials van LiteBit:

“Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door LiteBit. Voor het kopen van Bitcoin en andere crypto.”

Wie had 2 jaar geleden verwacht dat er in Nederland op radio en TV reclame gemaakt zou worden voor het kopen van Bitcoin? Gaaf toch!

En verder…

Er zijn nog veel meer voorbeelden te bedenken over de groeiende Bitcoin adoptie. In Frankrijk zijn ze hard op weg om uiteindelijk 6.5000 Bitcoin automaten te plaatsen bij tabakszaken. Heb jij al een kijkje genomen bij de Bitcoin winkel in Amsterdam? “The House of Nakamoto” is de eerste fysieke Bitcoin winkel in Nederland, die volledig is toegewijd aan Bitcoin en de wereld van de Blockchain.

Wereldwijd maar ook direct om ons heen zie je dat Bitcoin steeds groter wordt en we er eigenlijk niet meer om heen kunnen. Dit is pas het begin!

 

Heb jij voorbeelden van Bitcoin adoptie of foto’s van een Bitcoin automaat? Laat het weten via Twitter of Facebook!

Laat een bericht achter