Bitcoin en ChatGPT

Bitcoin Update 11/03/2019

We zijn vandaag iets weggezakt en hebben steun gevonden op de supportlijn van $3.830. Geen noemenswaardige daling waar we van zouden moeten schrikken. Het blijft nog steeds de vraag of Bitcoin uitgeput raakt, of juist aan het bijtanken is?

Bitcoin staat op het punt uit te breken

De komende dagen gaan hierin cruciaal worden. In eerste instantie verwacht ik een koers die nog even rustig zal blijven schommelen tussen $3.830 en $3.900. Het is in ieder geval zeker dat we in de loop van deze week aan het einde van de wedge komen, namelijk op 16 maart. De koers breekt in een dergelijke wedge nooit exact aan het einde uit. Bitcoin zal dus voor aanstaande zaterdag zijn uitgebroken!

Als we neerwaarts uitbreken is een belangrijk steunlevel om in de gaten te houden de $3.700 lijn. Zolang we deze lijn niet breken is een bullish move omhoog nog steeds mogelijk. Breken we ook deze lijn gaan we richting $3.500 en vervolgens richting $3.300. Bij een opwaartse uitbraak ziet de wereld er ineens heel anders uit en kan de $5.000+ grens nog wel eens heel dichtbij komen!

Wanneer we op de weekgrafiek de RSI erbij pakken zien we een bearish cross steeds dichterbij komen. De laatste keer dat we een bearish cross op de week grafiek zagen halveerde de koers van Bitcoin. Als we naar de dag- en 4-uursgrafiek kijken, laat de RSI juist weer wat ruimte zien om te kunnen stijgen.

Of Bitcoin uitgeput raakt of juist aan het bijtanken is valt op dit moment niet te voorspellen. Het wordt een spannende week!

LET OP: Binance vannacht gesloten

Binance heeft voor vannacht 3:00 uur onderhoud aangekondigd. Naar verwachting zal geplande upgrade van het systeem circa 8 uur gaan duren. In deze periode kan er dus niet gehandeld, opgenomen of gestort worden. De vorige keer dat er onderhoud gepleegd werd aan het handelsplatform ging de de Bitcoinkoers hard onderuit. Dit zou Bitcoin op dit belangrijke punt net het duwtje de verkeerde kant op kunnen geven.

Bitcoin grafiek 11 maart 2019

Laat een bericht achter