Bitcoin en ChatGPT

Bitcoin Update 10/03/2019

Bitcoin is nog steeds zwaar in gevecht tegen de neergaande weerstandslijn waar we al vanaf half januari 2018 mee te maken hebben. Zie ook mijn nieuwste artikel: Bitcoin vecht tegen ongekende weerstand.

Het is dit weekend voornamelijk het weekend van de Altcoins. De grootste stijgers zijn vandaag onder andere Theta, QASH, Nano, Steem en Stellar. Enjin Coin is de grootste daler met -15.76%, maar gezien de enorme pump van de afgelopen week was een correctie te verwachten.

Terug naar Bitcoin…

Gisteren mislukte een aantal pogingen om de weerstandslijn te doorbreken. Vandaag zien we nog geen echte nieuwe poging. Raakt Bitcoin uitgeput?

Als we kijken naar de daily RSI in de grafiek hieronder is er zeker nog voldoende ruimte om te kunnen stijgen de komende dagen. Wanneer we naar de weekly RSI kijken, zou er de komende week een bearish cross kunnen ontstaan. Een bearish cross zou dan het einde kunnen betekenen van de stijgende koers van de afgelopen week.

Ik zeg niet dat we de komende dagen gaan dalen. Belangrijkste is dat de weerstandslijn op zeer korte termijn gebroken wordt, voordat Bitcoin echt uitgeput raakt…

Het beloofd een spannende week te worden!

Bitcoin grafiek 10 maart 2019

 

Bitcoin grafiek 10 maart 2019 met RSI

Laat een bericht achter