Bitcoin en ChatGPT

Bitcoin Update 14/03/2019

We komen steeds dichterbij een belangrijk beslissingspunt voor Bitcoin. De koers is zoals de laatste dagen het geval is niet erg bewegelijk en schommelt rond de $3.850.

Gaan we wel een breakout zien komende dagen?

Ik denk dat het onwaarschijnlijk is dat we zijwaarts de huidige driehoek gaan verlaten. Dit komt omdat het handelsvolume in Bitcoin de afgelopen dagen afneemt. In bijna alle gevallen wanneer de koers in een driehoek opgesloten zit en de volume neemt af, is een breakout met veel handelsvolume het meest voorkomende resultaat.

Gaan we Bullish of Bearish uitbreken?

Als wij kijken naar de Stochastic RSI in de grafiek hieronder is er zeker nog wat ruimte omhoog, maar er is ook zeker voldoende ruimte omlaag. Ook hier geen duidelijke indicatie welke kant het op zal gaan. Als we kijken naar de grafiek zou de uitbraak vanaf morgen/komend weekend kunnen gaan plaatsvinden. Ik schat de kansen voor een Bullish of Bearish breakout even groot. Oké.. als ik eerlijk ben neig ik licht naar een Bullish uitbraak. Niet op basis van technische analyse maar meer op gevoel. Ik heb het idee dat de meeste mensen een stuk positiever gestemd zijn dan een week of 3 geleden.

We hebben 2 mooie weken gehad waarin de Bitcoin koers stabiel was en we veel Altcoins hebben zien pumpen. De meeste handelaars zullen hun portfolio de afgelopen dagen lekker hebben zien groeien. Wees scherp en laat bij een bearish uitbraak je winst van de afgelopen week niet verdampen.

Als Bitcoin handelaar is het ongelooflijk belangrijk dat je altijd een plan hebt. We weten tenslotte nooit zeker wat de koers morgen of over een uur gaat doen. Wees overal op voorbereid en beperk de risico’s!

Bitcoin grafiek 14 maart 2019

 

Laat een bericht achter