Bitcoin en ChatGPT

Bitcoin Update 17/03/2019

Bitcoin is uitgebroken

In mijn laatste update van 14 maart voorspelde ik een bullish uitbraak van Bitcoin en dit is gebeurd. Het was even spannend toen Bitcoin in eerste instantie met geringe prijsstijging leek uit te breken. Gelukkig was de tweede poging een stuk krachtiger en was de uitbraak een feit. Vanaf het laagste punt van de rally naar het hoogste punt zijn we bijna 5% omhoog gegaan. Op de weg omhoog zijn we een hele belangrijke weerstandslijn van $3.950 doorgebroken en de psychologische grens van $4.000!

Weerstand nu support?

Tot nu toe lijkt Bitcoin support te hebben gevonden op de $3.950 lijn en dit is goed nieuws! Als we de komende week verder omhoog willen is het belangrijk dat deze supportlijn stand houdt. Als we omhoog gaan kunnen we veel weerstand verwachten vanaf $4.100 tot aan het hoogste punt van 2019 $4.160. Als het lukt om een nieuw hoogtepunt voor 2019 neer te zetten komende weken zou dit echt bullish zijn en een duidelijke trendwijziging.

Als we kijken naar de RSI zien we dat deze van overbought gebied (80) inmiddels is afgekoeld en support vind op de 60-lijn. In theorie heeft de RSI weer wat ruimte gecreëerd om verder omhoog te kunnen gaan.

Als er wel een correctie aan zit te komen en we dus geen stand weten te houden op de supportlijn van $3.950 zullen we op zijn minst terug vallen naar $3.800 tot  $3.700.

Voor nu blijven we de ontwikkelingen goed in de gaten houden. Nog een fijne zondag!

Bitcoin grafiek 17 maart 2019

Laat een bericht achter