Bitcoin en ChatGPT

Bitcoin Update 19/02/2019

Bitcoin blijft ook vandaag stijgen en laat eindelijk wat positieve krachten van de bulls zien waar we al weken op wachten. Vandaag kwam de koers heel even boven de magische grens van $4.000 uit (gemiddeld over alle exchanges). Het is 6 weken geleden dat we voor het laats een dergelijke koers behaalde (10 januari 2019). De afgelopen 48 uur is Bitcoin meer dan 10% in waarde gestegen.

Correctie voor Bitcoin op komst?

Het zou mij niet verassen als er op korte termijn een correctie gaat plaatsvinden. Als we kijken naar de technische analyses, zitten we overduidelijk in overgekochte condities (overbought). Veel mensen hebben de afgelopen uren hun winsten gepakt. Bitcoin oogt misschien heel erg bullish op dit moment, maar er gaat zeer waarschijnlijk een correctie aankomen. Hou hier rekening mee en neem niet te veel risico. Bij een eventuele correctie kijk ik als eerst naar de support lijn rond $3.600.

Wanneer Bitcoin de komende week een nieuw hoogtepunt weet te creëren liggen er mogelijkheden om misschien in maart de $5.000 grens te gaan testen. De nieuwe hogere hoogtepunten (higher highs) liggen rond:
1. $ 4.115
2. $ 4.240
3. $ 4.427

Tip voor de komende dagen: let goed op de Altcoins deze kunnen nog wel eens flink gaan pumpen!

Bitcoin grafiek 19 februari 2019

 

Laat een bericht achter