Bitcoin en ChatGPT

Bitcoin Update 18/02/2019

Wat een heerlijke maandag voor Bitcoin! We wisten gisteren boven de 50 MA (moving average) lijn te blijven. Waar je het eigenlijk niet meer verwacht lijkt dit het startsein geweest te zijn van een mooie rally omhoog. Dit keer niet een keer een flinke pump in korte tijd, maar een koers die gedurende de hele nacht en dag gestaag omhoog klimt (goed teken).

Wat kunnen we van Bitcoin op korte termijn verwachten?

Zoals verwacht hebben we rond de $3.800 grens te maken met veel weerstand. De $3.800 grens werd met een wick omhoog even kort doorbroken met een hoogtepunt net boven de $3.900. De RSI heeft op de 1-dags grafiek een belangrijke trendlijn doorbroken en begeeft zich op dit moment in de bovenste regionen. De kans op een correctie richting onderkant trendlijn rond $3.400 de komende dagen/week is aannemelijk. Maar met Bitcoin is niets zeker. Mochten we onverwachts toch de grens van $4.000 grens doorbreken, kunnen we nog wel eens meer vuurwerk verwachten.

Voor nu verwacht ik de komende dagen een Bitcoin koers die tot rust gaat komen, dit biedt zeker mogelijkheden voor de Altcoins om flinke rally’s te gaan maken. Winsten van 10% tot 40% zijn dan zeker niet ondenkbaar. Er is in ieder geval weer beweging in de markt en dit biedt zeker mogelijkheden.

Ik wens iedereen een succesvolle handel komende dagen!

Bitcoin grafiek 18 februari 2019

 

Laat een bericht achter