Bitcoin weeksluiting

Bitcoin Update: BTC nadert hoogste weeksluiting ooit!

Het wordt een ongelooflijk spannende zondag. Met nog een paar uur te gaan is bitcoin op weg naar de hoogste weeksluiting in de geschiedenis. Als dit lukt kan de meest populaire cryptomunt ter wereld nog wel eens flink in populariteit gaan stijgen. Maar de marge is klein en een periode van consolidatie is in de maak. Hoe dit precies zit lees je in een nieuwe Bitcoin Update.

>>> koop bitcoin direct bij het grootste en goedkoopste crypto handelsplatform van Nederland <<<

Bitcoin week | hoogste weeksluiting in de geschiedenis

Op het moment van schrijven noteert de bitcoin koers een stand van $19.031. Wanneer bitcoin de week weet af te sluitend boven de $18.874 is de hoogste weeksluiting in de geschiedenis van bitcoin een feit. Met slechts een marge van $157 wordt het vandaag ongelooflijk spannend. Een nieuwe mijlpaal ligt toch echt voor het grijpen.

In de weekgrafiek heironder is in één oogopslag te zien dat het erom zal spannen, de koers moet vandaag sluiten boven de zwarte lijn (zwarte pijl). Verder zijn in de grafiek de Fibonacci levels zichtbaar, gemeten vanaf het dieptepunt eind 2018. De verschillende levels hebben de afgelopen jaren een significante rol gespeeld in de vorm van support en weerstand.

Bitcoin weeksluiting
Bitcoin week | hoogste weeksluiting in de geschiedenis

Bitcoin 4 uur | officieel in consolidatiefase

Bitcoin heeft een hoger laagtepunt neergezet ten opzicht van het meest recente laagste punt op 2 december van $18.000. We zijn hierdoor officieel in een consolidatiefase terecht gekomen. Wanneer bitcoin de komende dagen opnieuw een lager hoogtepunt weet neer te zetten gevolgd door een lager hoogtepunt blijft de huidige situatie ongewijzigd.

Vanaf hier zijn er twee scenario’s mogelijk. Een hoger laagtepunt gevolgd door een hoger hoogtepunt betekent een bullish uitbraak uit de huidige consolidatiefase en een nieuw all-time high voor bitcoin.

Het alternatief is het vormen van een lager hoogtepunt gevold door een lager laagtepunt en dit zou het begin kunnen zijn van een bearish marktstructuur op dit tijdsbestek. Mocht de koers uiteindelijk onder het meest recente laagtepunt van $18.000 uitkomen is het gebied rond $17.190 de belangrijkste zone om in de gaten te houden, vlak boven beide MA’s.

Op dit moment laat de huidige trend zien dat we rekening moeten houden met een lager hoogtepunt ten opzichte van ons vorige hoogtepunt rond $19.930.

"<yoastmark

Bitcoin 1 uur | buy the dip

Op de 1 uur grafiek is nauwelijks iets veranderd. We zien nog steeds dat beide MA’s als sterk support dienen. Tot op heden is een aanraking van de MA’s het perfecte moment geweest voor iedereen die de dip wil kopen. Op dit tijdsbestek zien we consolidatie tussen het gebied boven ons, rond all-time-high en de 200 MA’s onder ons. Mocht bitcoin uiteindelijk onder de 200MA’s uitkomen, zullen we rekening moeten houden met een verdere daling richting het eerder genoemde supportgebied van $17.190. Maar tot die tijd is de huidige consolidatiefase in mijn ogen bullish, aangezien de trend hiervoor een sterke uptrend betrof. De grafieken op de hogere tijdsbestekken zien er ook stuk voor stuk bullish uit. Vergeet niet dat we op dit moment consolideren in een gebied vlak onder de hoogste koerstand ooit. Consolideren onder een sterk weerstandsgebied is over het algemeen een bullish teken.

Bitcoin 1 uur | buy the dip
Bitcoin 1 uur | buy the dip

Bitcoin Christmas Gift

Op zoek naar een uniek cadeau voor de feestdagen? Bitcoin On The Wall is een grote bitcoin munt voor aan de muur. verkrijgbaar in de maten M (50 cm), L (75 cm) en XL (100 cm) met of zonder LED verlichting.

AANBIEDING: 
Speciaal voor mijn volgers is Bitcoin On The Wall (M) nu verkrijgbaar voor slechts €69,95 (normaal €95).

Wees er snel bij want op = op!

Bitcoin On The Wall+ LED (M)

Maak kennis met Margin Traders

Geen tijd of kennis om technische analyses voor je trades te maken? Gebruik dan de Margin Traders NL Signals Service. Zij doen als fulltime traders de benodigde analyses voor jou, zodat jij succesvol kunt traden. Profiteer van de winstgevende signals die de professionele traders met jou delen! Benieuwd naar de resultaten en hoe het werkt? Kijk dan op de website van Margin Traders.

Margin Traders

Laat een bericht achter