Bitcoin Update: Tijdelijke Afwijkingen als Springplank naar $50K

Bitcoin Update: Hervatting Opwaartse trend opent jacht naar $100K

Met de recente koersstijging van 2,5% in de laatste 24 uur en een totale stijging van 4,5% in de afgelopen dagen, mag de beweging van Bitcoin’s koers dan subtiel lijken, het is wel degelijk een serieuze teken van kracht. Deze koersstijgingen hebben geleid tot het herwinnen van cruciale prijsniveaus, een ondubbelzinnig signaal dat de wind weer in de zeilen van Bitcoin is. Het brengt ons bij de prikkelende vraag: Is de jacht op nieuwe hoogtepunten weer officieel geopend?

“Duik in de wereld van Bitcoin: exclusieve merchandise wacht op je in de Bitcoin Webshop van Nederland en België!”

In deze nieuwste update onthullen we de redenen waarom we geloven dat er momenteel niets is dat Bitcoin kan weerhouden van zijn opwaartse reis naar de rechterbovenhoek. Lees verder en ontdek samen met ons hoe de komende periode er voor Bitcoin veelbelovend uitziet.

Door Weerstand Gebroken: Op Koers naar Nieuwe Hoogtepunten

In onze vorige updates hebben we het uitgebreid gehad over het belang van trendsupport van de  200 MA’s op de 4-uursgrafiek. Nu kunnen we vaststellen dat deze trendondersteuning stand heeft gehouden.

Niet alleen is het ons gelukt om deze trendondersteuning te behouden, maar we zijn ook succesvol door de twee belangrijkste weerstandsniveaus gebroken:
1. De 200 MA’s op de 1-uursgrafiek.
2.Het lokale weerstandsgebied rond de $69.000.

Deze twee factoren waren de enige obstakels op weg naar nieuwe hoogtepunten.

Registreer je nu bij Bitvavo en pak je dubbele bonus: Ontvang direct €10 welkomsttegoed plus handel de eerste €10.000 helemaal gratis!

In oktober 2023 adviseerden we: “Schakel je verstand uit en focus op de rechterbovenhoek.” Destijds was de prijs ongeveer $30.000. In februari 2024, toen de prijs rond de $45.000 schommelde, herhaalden we dit advies. Vandaag de dag, met de prijs rond de $70.000, benadrukken we dit nogmaals. Onze focus ligt op de richting waar we naartoe gaan: de rechterbovenhoek!

De Opwaartse Trend Hervat Richting Rechterbovenhoek

Het belangrijkste argument hiervoor is dat we op alle tijdsframes weer een opwaartse trend zien, net zoals in oktober 2023 en februari 2024. Dat as gevolg hiervan de koers in een relatief korte tijd een behoorlijke sprong omhoog kan maken lijkt ons gezien het voorgaande op zijn minst realistisch te noemen. Dit wordt immers wederom bevestigd door de grafieken op alle tijdsbestekken!

We mogen ervan uitgaan dat de 200 MA’s op de 1-uursgrafiek wederom een lokaal gerespecteerde trend zullen vormen, nu we een ‘higher high’ hebben gecreëerd. Een ‘higher high’ geeft aan dat de trend niet langer zijwaarts is, of dat we ons niet langer in een consolidatiefase bevinden die gekenmerkt werd door lower highs en higher lows. We kunnen dus weer vol vertrouwen onze trendanalyses toepassen die ons de afgelopen maanden ver hebben gebracht.

Het enige dat onze bullish verwachtingen kan ondermijnen, is als we de 200 MA’s op de 1-uursgrafiek opnieuw verliezen, wat zou wijzen op een ‘fakeout/afwijking/bull trap’, of hoe je dit voorval ook zou willen noemen. Alleen in dat geval moeten we noodgedwongen terugvallen op onze ‘zijwaartse’ analyse van de afgelopen dagen.

Zolang dit niet gebeurt, bereid je voor op een spannende rit en geniet vooral van de richting die we opgaan: de rechterbovenhoek!


De Bitcoin Webshop van Nederland en België!

Welkom in de Bitcoin Webshop van Nederland en België, jouw portaal naar de spannende wereld van Bitcoin en digitale valuta. Stap binnen en ontdek een schatkist vol Bitcoin-schatten die je nergens anders zult vinden.

Bij Bitcoin Debuut draait alles om meer dan alleen financiële transacties; het is een reis naar innovatie, zelfstandigheid en grenzeloze mogelijkheden.

Bitcoin Debuut is jouw bestemming voor alles wat met Bitcoin te maken heeft. Van elegante Bitcoin-munten die elk interieur een vleugje innovatie geven, tot dagelijkse gebruiksvoorwerpen die je passie voor deze digitale revolutie laten zien.

Vier de Bitcoin Bullrun 2024 in stijl!

Verken verder voor bijzondere vondsten zoals ons Bitcoin Bier en overheerlijke Bitcoin Chocolade, of verdiep je in Bitcoin met onze zorgvuldig geselecteerde Bitcoin Boeken. Bitcoin Debuut staat voor meer dan alleen een webshop; het is jouw poort naar de fascinerende toekomst van financiën, gedreven door onze gedeelde passie voor technologie en vrijheid!

Fear Of Missing Out – Bestsellers:

Bitcoin Cava | BTC 100K bubbels | Special Edition
– Bitcoin Chocolade | Van de lekkerste Belgische chocolade
– Bitcoin Boeken | Ontdek de beste Bitcoin Titels met onze collectie Bestsellers
Bitcoin Focus Magazine | Eerste Bitcoin Tijdschrift in NL/BE
– Bitcoin Bier | Het enige echte Bitcoin Bier; Pilsener of IPA
Bitcoin Sleutelhanger | Eyecatcher voor jouw sleutelbos