Bitcoin Update: op jacht naar een higher high boven de $31.400

Vorige week schoot de koers flink omhoog en bereikte zelfs het niveau van $31.400. Wat staat ons te wachten voor de komende week? In dit artikel werpen we een blik op de huidige situatie van bitcoin en bespreken we de belangrijke supportgebieden net onder de huidige koers, evenals de belangrijkste weerstandsgebieden boven ons.

Door de analyse van deze belangrijke prijsniveaus krijgen we een beter beeld van de mogelijke prijsactie in de komende dagen. We analyseren de verschillende tijdsbestekken van hoog naar laag om een goed beeld te krijgen van de huidige marktsituatie en potentiële kansen te identificeren.

Bitcoin weekgrafiek | level to level; $31.400 – $36.800 – $46.300

Op de weekgrafiek zien we de uptrend die aan het begin van dit jaar is ingezet goed terug. Na het vormen van opnieuw een higher low rond het cruciale supportgebied rond $25.000 zijn we nu op zoek naar een higher high, ergens boven de $3.400.

Zolang we boven het cruciale supportgebied van $25.000 in combinatie met de 200 MA’s blijven kunnen we ons met name focussen op de weerstandsgebieden boven ons. Van weerstandsniveau naar het volgende weerstandsniveau. De belangrijke weerstandsgebieden op dit hoge tijdbestek zijn:
– $31.400
– $36.800
– $46.300

Bitcoin daggrafiek | $29.700 en $28.500 voor meest bullish scenario

De afgelopen twee maanden hebben we het supportgebied rond $25.000 bestempeld als cruciaal support. Op 14 juni hebben we na twee maanden geduldig af gewacht te hebben het supportgebied succesvol getest in combinatie met de onderzijde van de falling wedge, zie zwarte pijl.

De technische target van de falling wedge  $31.000 is inmiddels aangetikt, zie blauwe stippellijn. De koers tikte zelfs kort ons weerstandsgebied rond $31.400 aan. Na de sterke stijging van de afgelopen week zou het niet gek zijn als we het een aantal dagen wat rustiger aan gaan doen, een lichte daling tot zijwaartse prijsactie.

Voor het meest bullish scenario houden we de supportlevels $29.700 en $28.500 goed in de gaten, zie zwarte stippellijnen). Mochten we hier onder terecht komen is de kans groot dat we toch eerst een grotere correctie krijgen voordat we op jacht kunnen gaan naar de weerstandsgebieden zoals besproken op de weekgrafiek.

Het meest voor da hand ligt nu dat we of vanaf supportlevel $29.700 of $28.500 de weg omhoog gaan hervatten. We gebruiken de lagere tijdsbestekken om mogelijk eerder een signaal te krijgen dat we onze verwachtingen noodgedwongen zullen moeten aanpassen.

Bitcoin 1 uursgrafiek | voormalig weerstand $29.700 is nu belangrijk support

Op de 1 uursgrafiek zien we de relevantie van het supportgebied rond $29.700 goed terug. In de periode van eind april tot eind mei zijn we vier keer afgewezen rond de $29.700, zie zwarte kruizen. Nadat we op 21 juni erin slaagde om door de weerstand heen te breken volgde er een bullish retest. Voormalig weerstand is nu omgezet naar support.

Vandaar dat we zojuist bij de daggrafiek besproken hebben dat we voor het meest bullish scenario het liefste zouden zien dat het supportgebied $29.700 stand houdt. Daarnaast zien we dat vlak onder dit gebied zich de 200 MA’s bevinden. Het is niet ondenkbaar dat die de komende dagen nog iets omhoog kruipen richting het supportgebied.

Daar weer vlak onder bevind zich het supportgebied rond $28.500, wat eigenlijk het laatste bullish argument is om op korte termijn verdere stijgingen te verwachten richting $31.400 en $36.800.

Maak kans op een fantastische prijs met onze BTC Summer Giveaway! 

Momenteel hebben we een super toffe winactie op Twitter. Tot 1 juli 2023 kun je meedoen en kans maken op een geweldige Bitcoin Beach Towel en Beach Ball🎉🏖️🏐! Het enige wat je hoeft te doen is ons bericht op Twitter te liken en retweeten. Zo eenvoudig is het! 🔁

Dus waar wacht je nog op? Bezoek ons Twitter-account en wie weet geniet jij binnenkort van een Bitcoin Beach Towel en Beach Ball tijdens je zomerse avonturen op het strand! Mis deze kans niet en doe nu mee! 💙

De Bitcoin Webshop van Nederland & België 

In de Bitcoin Webshop van Nederland & België vind je unieke Bitcoin Gifts die nergens anders verkrijgbaar zijn. Originele Bitcoin cadeaus voor jezelf of om weg te geven.

Bitcoin Summer 2023 | De top 10 bitcoin items voor een hete zomer!
Ben jij op zoek naar de leukste bitcoin items en gifts voor deze zomer? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij Bitcoin Debuut vind je de leukste bitcoin items voor een heerlijke zomer, die nergens anders verkrijgbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een grote ronde bitcoin handdoek en een Bitcoin Beach Ball voor op het strand, park of festival tot aan een heerlijk koud Bitcoin Biertje.

Om je alvast te helpen hebben wij een top 10 overzicht gemaakt van de leukste bitcoin items voor deze zomer!

Fear Of Missing Out:
Bitcoin Beach Towel | Orange
– Bitcoin Cava | BTC 100K bubbels | Special Edition
– Bitcoin Wijn | Heerlijke wijn in prachtige fles met tinnen etiket en bitcoin logo
– Bitcoin Sleutelhanger | Eyecather voor jouw sleutelbos
– Bitcoin Bier | Het enige echte Bitcoin Bier van Nederland, Pilsener of IPA
– Bitcoin Beach Ball | Ideaal voor strand, park of festival

Banner Bitcoin Summer

 

Laat een bericht achter