Hoe bitcoin kopen? Makkelijk en veilig!

Wil jij bitcoin kopen maar je weet niet hoe? Bitcoin Debuut helpt je! Makkelijk en veilig en gewoon met iDEAL. Als je Bitcoin wil kopen is een eigen bitcoin adres noodzakelijk. Je gekochte bitcoin moet tenslotte ergens naar toe gestuurd worden.

Nog geen eigen bitcoin adres? Lees dan: Bitcoin adres & Bitcoin kopen

Hoe bitcoin kopen met iDEAL

Zelf koop ik altijd mijn Bitcoin bij Bitonic omdat over het algemeen de koers hier het gunstigste is en het proces snel, eenvoudig en betrouwbaar. Geef in de tabel hieronder aan hoeveel bitcoin je wil aanschaffen:

 

 

Hulp nodig bij het kopen van bitcoin?

Bij het kopen van mijn eerste bitcoin was ik maar al te blij met wat hulp. Iemand die de tijd neemt om het een en ander uit te leggen en met name te laten zien hoe je het moet doen. Want zeker wanneer je voor het eerst bitcoin koopt is dit best een beetje spannend. Je maakt geld over en vervolgens is het wachten tot jouw bitcoins binnen zijn. Gaat het wel goed? Waar blijven mijn bitcoins? Heb ik het wel goed gedaan?

Wil je wel, maar durf je niet? Kies dan voor een van de Bitcoin Debuut starterspakketten! 

Waarom kiezen voor een Bitcoin Starterspakket?

Persoonlijke uitleg. Geen algemene introductie video of een standaard handboek. Bij het starterspakket wordt jij persoonlijk begeleid en is er alle ruimte om vragen te kunnen stellen! Omdat er precies wordt uitgelegd wat je moet doen durf jij veel sneller die eerste stap te zetten.

Veilig & Betrouwbaar. Wil jij je eerste Bitcoin aanschaffen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Speciaal voor jou heb ik twee starterspakketten samengesteld. Zodat jij veilig en betrouwbaar je eerste Bitcoin koopt.

Makkelijk. Bij het kopen van mijn eerste Bitcoin vond ik het allemaal erg ingewikkeld en wist niet waar ik moest beginnen. Het is natuurlijk mogelijk om het allemaal op internet uit te zoeken, maar hoe makkelijk is het als je stap voor stap begeleid wordt!


Heb
je nog vragen over het kopen van bitcoin?
Neem gerust contact met me op! 

Hoe bitcoin kopen
Bitcoin Debuut

 

 

 

 

 

 

Waarschuwing:
Het kopen of handelen in Bitcoin en/of andere cryptomunten kan zeer risicovol zijn. Investeer nooit met geld dat je niet kunt missen. Informatie op deze website is geen financieel advies.

Laat een bericht achter