Nieuw dieptepunt voor Bitcoin

De afgelopen dagen begon de Bitcoin koers steeds meer zwakte te tonen en de vrees voor een terug val naar $3,000 werd steeds groter. Vannacht heeft de Bitcoin koers zijn daling verder ingezet en behaalde een nieuw laagste punt van dit jaar: $3,311.

Besluit Bitcoin ETF uitgesteld

De nieuwe daling van vannacht werd extra krachtig doordat de Securities and Exchange Commission (SEC) besloten heeft om Van Ecks nieuwste Bitcoin ETF-voorstel verder uit te stellen tot februari 2019. We zullen meer geduld moeten hebben voor de komst op nieuw institutioneel geld in de cryptomarkt. Door het slechte sentiment in de markt heeft dit soort nieuws, ook al was uitstel te verwachten, direct gevolgen op de al erg zwakke Bitcoin koers van de laatste dagen.

Cryptomarkt verliest nog eens 16 biljoen dollar

Het sentiment op de markt is met de dag aan het verslechteren en de grens van 100 biljoen market cap komt nu wel heel snel dichterbij. Vannacht verloor de totale market cap maar liefst 16 biljoen dollar en staat nu op 107 biljoen dollar.

 

“Koop als iedereen verkoopt en verkoop als iedereen koopt”

De gouden regel

Om serieus geld te verdienen met een belegging/investering in crypto is het belangrijk te kopen als de koersen laag zijn en durf te verkopen als de koersen relatief hoog zijn. Of we nu de bodem hebben bereikt kan niemand met zekerheid zeggen, maar dat de koersen laag zijn is een feit. Kijk eens naar de huidige koersen van de top 5 crypto’s:

Laat een bericht achter