Bitcoin Magazine Updates en Analyses

Bitcoin kleurt eindelijk weer groen!

Na weken van dalingen en nieuwe dieptepunten kleurt de Bitcoin deze week eindelijk groen. Vanaf afgelopen maandag zit de koers in de lift en zijn we op weg naar het eerste cruciale punt van $4.000 dollar. Het zal niet gemakkelijk worden hier doorheen te breken, maar het is ieder geval goed om te zien dat de koers eindelijk weer is stijgt.

Groene kerst voor Bitcoin?

Het is even afwachten hoe de komende uren en dagen gaan verlopen de kans is aanwezig dat we of rond eerder genoemde level van $4.000 dollar weerstand kunnen verwachten of rond de laatste top van $4.400, gevolgd door een correctie richting $3.500,– Maar traditie getrouw doet de Bitcoin koers het rond de feestdagen eigenlijk altijd goed. Een kerst Bitcoin koers van tussen de $5.000 en $6.000 dollar is niet onmogelijk, maar er zijn zoals gezegd nog wat grote hobbels te nemen voor we daar zijn.

Altcoins doen mee en herstellen!

De meeste Altcoins  herstellen minstens zo goed en in veel gevallen beter met een stijgende Bitcoin koers. Dit betekent dat de meeste Altcoins ten opzichte van hun waarde in Bitcoin groeien. De grotere coins als XRP, Ethereum en Stellar staan op het moment van schrijven tussen de 12% en 15% in de plus. De Bitcoin Dominantie loop terug naar 53.4%. De kans is groot dat de komende dagen dit verder terug gaat lopen wat zal betekenen dat de Altcoins verder gaan herstellen.

Ook bearish scenario niet ondenkbaar

We moeten voorzichtig blijven want we zitten nog steeds in een down-trend als we kijken naar de 1 daagse grafieken. Indien de Koers van Bitcoin niet door genoemde levels van $4.000 en $4.40 weet te breken kan er zomaar een flinke correctie plaatsvinden en gaan we op iets langere termijn misschien wel weer terug naar de $3.000 grens om een dubbele bodem te creëren.

Wat is jouw verwachting van de Bitcoin koers deze kerst?

 

Laat een bericht achter