Bearish Trend

Bitcoin breekt door $4.000 grens

We hebben er al een tijdje op zitten wachten een prijsuitbraak van Bitcoin, eindelijk was het gister middag zover. Bitcoin is uitgebroken en dit keer eindelijk weer eens Bullish!

5.6 % winst voor Bitcoin op de zondagmiddag

Met 5.6 % winst knalde Bitcoin gister middag door de grens van $ 4.000,– naar op het hoogte punt een koers van circa $ 4.217 (Bitfinex). Zie grafiek hieronder:

Het lijkt er op dat na een kleine correctie de koers vandaag redelijk stand houd rond de koers van $ 4.000,– en dat is goed nieuws. Vanuit hier moet Bitcoin weer kracht op kunnen bouwen om verder door te stijgen, er ligt namelijk nog behoorlijk wat weerstand op ons te wachten als we naar boven kijken.

Ook ander crypto ’s in het groen

Het positieve sentiment op dit moment in cryptomarkt beperkte zich niet alleen door een koersstijging van Bitcoin. Zoals bijna altijd het geval liften ook dit keer de meeste cryptomunten mee met de prijsstijging van Bitcoin.

Is de bodem nu bereikt?

Het is echt te vroeg om al te kunnen spreken van een nieuwe trend. Op dit moment zitten we nog over duidelijk in een neerwaartse trend. Uiteraard kan dit het begin zijn van verdere prijsstijgingen in de komende weken. Maar we moeten ook realistisch blijven, Bitcoin zou ook zomaar de komende periode wederom de bodem rond 3.000 opnieuw gaan testen.

Toch kunnen we positief zijn met de huidige koersstijging van Bitcoin, uiteindelijk zal de neergaande trend ergens doorbroken moeten worden en wanneer zeggen we over een paar maanden wel dat gister inderdaad het moment van een nieuwe Bull-markt was!

Wat denk jij over de Bitcoin koers de komende weken? Bullish of bearish?

Laat een bericht achter