bitcoin breekt uit

Bitcoin breekt uit: op weg naar $63.600 en $73.933!

Bitcoin breekt uit de stijgende driehoek en heeft zojuist een nieuw all-time-high neergezet. Gaan we de $60.000 grens dit weekend nog doorbreken? Bitcoin oogt super sterk niets ligt ons in de weg richting het volgende prijsdoel van $63.600.

Unieke bitcoin Items & Gifts vind je in de Bitcoin Webshop van Nederland!

Bitcoin daggrafiek | $63.600 en $73.933

Weinig veranderingen op de daggrafiek ten opzichte van de laatste update. De huidige uptrend duurt voort. Na het vormen van een higher low begin van de maand is bitcoin wederom op prijsontdekking. Tijdens het schrijven van deze update is bitcoin uitgebroken en heeft zojuist, zoals verwacht, een nieuw all-time-high neergezet. Zie vorige update: Nieuw all-time-high is een kwestie van tijd.

Wanneer we naar mogelijke prijsdoelen kijken voor de komende periode komen we als eerst de psychologische grens van $60.000 tegen. Eenmaal door de $60.000 grens heen gebroken is de weg vrij richting $63.600, wat overeenkomt met Fibonacci level 2.618 gemeten vanaf all-time-high 2018. Er is heel wat voor nodig om de huidige bullish markstructuur om te buigen. Want ons meest recente higher low op dit tijdsbestek bevindt zich rond de $45.000, een kleine $15.000 onder de huidige koers. Fibonacci level 4.236 op $73.933 is een prijsniveau om in het achterhoofd te houden zolang de huidige bullish markstructuur aanhoudt.

"<yoastmark

Bitcoin 4 uur | bitcoin breekt uit

Bitcoin is zojuist uitgebroken uit de stijgende driehoek (ascending triangle). De bovenkant van de driehoek is de weerstandslijn op $58.074 en hier zijn we zojuist doorheen gebroken. Het hand voor de hand gelegen dat de weerstandslijn eerst nog een keer getest zou worden voordat hij daadwerkelijk gebroken werd, echter door de vele bijgedrukte miljarden in de vorm van steunpakketten zouden zomaar dat extra duwtje geweest kunnen zijn.

"<yoastmark

Bitcoin is op dit moment in gevecht met de psychologische grens van $60.000 en de kans is groot dat deze op zeer korte termijn doorbroken wordt of tijdens het plaatsen van dit artikel al doorbroken is. Een bullish retest van het voormalige weerstandsgebied rond $58.000 de komende dagen is mogelijk na het vormen van een higher high.

"<yoastmark

Bitcoin Dominantie | komende dagen verder omhoog 

Tijdens de uitbraak is de bitcoin dominantie verder omhoog gekropen en begeeft zich op dit moment boven het voormalige weerstandsgebied van 62% – 62.5%. Dit betekent dat de altcoins ten opzichte van hun waarde in  bitcoin gedaald zijn. Dit wil dus niet zeggen dat altcoins in dollars niet mee kunnen stijgen, echter zullen de meeste het afleggen in bitcoin waarde. De kans is groot dat dit de komende tijd niet anders zal zijn, het ziet er naar uit dat de bitcoin dominantie verder gaat oplopen. Zie ook: Nieuw all-time-high is een kwestie van tijd. Wees voorzichtig met het traden in altcoins v.s. bitcoin de komende dagen!

Bitcoin Dominantie | komende dagen verder omhoog 
Bitcoin Dominantie | komende dagen verder omhoog 

Maak kennis met Margin Traders

Geen tijd of kennis om technische analyses voor je trades te maken? Gebruik dan de Margin Traders NL Signals Service. Zij doen als fulltime traders de benodigde analyses voor jou, zodat jij succesvol kunt traden. Profiteer van de winstgevende signals die de professionele traders met jou delen! Benieuwd naar de resultaten en hoe het werkt? Kijk dan op de website van Margin Traders.

Margin Traders

 

Laat een bericht achter