Bitcoin epidemie op komst 

Steeds meer mensen worden er mee besmet, de Bitcoin griep. De eerste grote uitbraak vond plaats eind 2017. Het lijkt er op dat er dit jaar een nog grotere bitcoin epidemie op komst is.

Wat maakt bitcoin zo besmettelijk?

Na mijn besmetting wilde ik steeds meer weten over bitcoin en de achterliggende block chain technologie. Des te meer kennis je vergaart over Bitcoin, des te meer mensen ga je er over vertellen en dus mee besmetten. Het gaat helemaal vanzelf, het lijkt iets natuurlijks, een soort revolutie en iedereen moet het weten! En diegene die jij besmet zorgt vervolgens weer voor nieuwe besmettingen.

De beste reclame

Mond-tot-mond reclame is de goedkoopste maar ook de meest effectieve reclame die er is. Het effect wordt groter en groter als steeds meer mensen over een product of bedrijf praten. Over de hele wereld wordt er gesproken over Bitcoin en dit zonder marketing team of marketingbudget.

Wat zou het een bedrijf gekost hebben om alleen al alle huidige bitcoin bezitters wereldwijd te bereiken met reclamecampagnes op tv en internet? Tientallen en waarschijnlijk meer dan honderden miljoenen euro’s aan reclamecampagnes. Bij bitcoin doen de gebruikers dit helemaal zelf! Geen verkopers die je in de stad benaderen tijdens het winkelen, of agressieve telefonische verkopers die je bellen tijdens het avondeten. Bitcoin promoot zich zelf! stel je eens voor dat iedere persoon die besmet raakt met het virus op zijn beurt ook weer 3 personen besmet, dit zorgt er voor dat het Bitcoin virus zich razendsnel verspreid!

Besmette bekende Nederlanders

Een aantal bekende Nederlanders die zijn besmet met het Bitcoin virus zijn bijvoorbeeld Ruud Feltkamp (Noud in GTST). Ruud heeft samen met zijn broer een handelsplatform opgezet die automatisch traden mogelijk maakt. Maar ook Wesley Sneijder kwam in het nieuws met vSport, een currency voor de sportwereld. Verder nog BN’ers als Lil Kleine, Alexander Klöpping, Dirk Scheringa en rapper Boef.

Hoeveel mensen heb jij al besmet met het Bitcoin virus?

Laat een bericht achter