Bitcoin en Franse Brie

Uiteraard staan de Fransen bekend om dat heerlijke stukje kaas, maar de Bitcoin is bezig met een opmars! In dit artikel bekijken we de huidige situatie in Frankrijk en waarom Bitcoin hiervan op termijn zal profiteren!

Franse Gele hesjes: “koop Bitcoin”

De protestbeweging in Frankrijk roept steeds meer mensen op Bitcoin te kopen en hier zijn wij natuurlijk groot voorstander van. De Franse bevolking is het niet eens met het huidige systeem en de torenhoge belastingdruk. Ik heb zelf schoonfamilie wonen in Frankrijk en volg de ontwikkelingen mede daarom op de voet. Wie denkt dat het bij de protesten blijft en het vanzelf weer overwaait heeft het mis. Ondanks de recente toezeggingen van Macron de belasting op brandstof niet te verhogen en het minimum loon te verhogen, is de onvrede nog lang niet weggenomen! Er zal echt structureel iets moeten veranderen om de Fransen weer rustig te krijgen.

Bankrun Frankrijk uitgebleven

Er was afgelopen zaterdag geen sprake van een bankrun, maar er is een heel duidelijk signaal afgegeven aan de Franse regering. Als er niets veranderd zijn er naast de protesten nog andere mogelijkheden de Franse regering te dwingen. De gele hesjesbeweging is zeer goed georganiseerd en als de groep sympathisanten de komende tijd blijft groeien zullen ze steeds krachtiger worden. Dan kan voor de Franse regering de grootste nachtmerrie “bankrun” nog wel eens werkelijkheid gaan worden.

Bitcoin Pinautomaten in tabakszaken

De toenemende populariteit van Bitcoin in Frankrijk komt niet alleen door de huidige onvrede. Begin 2019 moeten er ongeveer 6.500 Bitcoin Pinautomaten geplaatst zijn, de meeste bij tabakszaken. In Parijs zijn de eerste tabakszaken al voorzien van een Bitcoin pinautomaat. Het bedrijf achter de pinautomaten geeft aan dat een grote groep Fransen geïnteresseerd is in het kopen van Bitcoin, alleen het kopen via internet te ingewikkeld vinden. Als ook deze mensen straks makkelijk aan Bitcoin kunnen komen is dit goed nieuws voor de totale adoptie van Bitcoin.

Daarom Bitcoin Debuut

De reden dat ik ben begonnen met mijn website BitcoinDebuut.nl is om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen bij het aanschaffen van Bitcoin. Ik ben er van overtuigd dat er een hele grote groep mensen rondloopt met het idee best een Bitcoin te willen kopen, alleen geen idee hebben waar te beginnen. Mensen die niet handig zijn met computers of gewoon simpelweg geen tijd hebben om het allemaal uit te zoeken.

Heb jij geen tijd, maar zou je best Bitcoin willen kopen? Kies een van mijn starterspakketten en voor je het weet ben jij een trotse Bitcoin bezitter!

 

 

Laat een bericht achter