Bitcoin klaar voor lancering? Let op Metaverse Coins! (SAND/ENJ/AXS/GALA)  

Bitcoin toont tekenen van kracht op lagere tijdsbestekken. We zoomen in op de 4- en 1 uursgrafiek en bespreken waar we de komende dagen op moeten letten.

Verder in deze update extra aandacht voor een aantal Metaverse Coins (SAND/ENJ/AXS & GALA), want wanneer bitcoin zich de komende dagen/weken goed gedraagt zullen de Metaverse Coins beter gaan presteren dan de markt!

In de Bitcoin Webshop van Nederland & België vind je unieke bitcoin Items & Gifts, laat je verrassen!

Bitcoin 4 uursgrafiek | bullish reversal of bull trap?

In de vorige update hebben we besproken dat bitcoin op zoek was naar een higher low op de daggrafiek en dat de meest logische plek om dit te doen rond range high $44.500 zou zijn. Dat we exact rond deze prijsregio een succesvolle retest hebben gezien, gevolgd door een prima reactie omhoog, is absoluut een teken van kracht.

Voortzetting van de uptrend is het meest waarschijnlijke scenario. We zijn er tenslotte in geslaagd opwaarts uit een 3 maanden lange prijsrange te breken. Telkens wanneer we uit een prijsrange breken, zoeken we naar voorzetting van de trend in dezelfde richting als de uitbraak. Waar het ons de komende periode gaat brengen, $52.000, $60.000 of misschien wel nieuwe hoogtepunten? Niemand die het weet, maar er is in ieder geval op dit moment meer dan voldoende opwaartse potentie.

Dit veranderd pas op het moment dat de koers terugkeert in de prijsrange, dus definitief onder de $44.500. Want in dit bearish scenario was ons verblijf boven de prijsrange slechts een tijdelijke afwijking, een toevalstreffer, een bulltrap of hoe je het ook wil noemen. Maar daar is het op dit moment echt nog te vroeg voor.

Bitcoin 1 uursgrafiek | de 200 MA’s en range high $44.500 

Op dit tijdsbestek willen we en bevestiging zien dat bitcoin daadwerkelijk zijn higher low op de hogere tijdsbestekken gevonden heeft. We beoordelen dit aan de hand van de 200 MA’s, samen met het feit dat we recent een succesvolle bullish retest hebben gezien van onze range high, gevolgd door een bounce omhoog.

Zolang we blijven handelen boven de 200 MA’s en boven range high $44.500, is er geen reden om aan te nemen dat we binnenkort weer terug zullen keren in de prijsrange.

Mochten we in plaats hiervan toch beide prijsregio’s verliezen (200 MA + range high), dan heeft onze winnaarsmentaliteit van de afgelopen dagen ons dit keer in de steek gelaten en worden we gedwongen ons aan te sluiten bij het team van de Bears.

Metaverse Coins (SAND/ENJ/AXS en GALA) zullen hard gaan!  

Wanneer bitcoin komende week geen gekke dingen gaat doen en hier bedoel ik mee dat we ieder geval boven range high blijven handelen. Kan het haast niet anders dan dat de verschillende Metaverse Coins (SAND/ENJ/AXS en GALA) de komende dagen/weken beter zullen gaan presteren dan de markt.

Bij zijwaartse prijsactie van bitcoin in de komende dagen zullen Metaverse Coins wel een (lichte) stijging laten zien. Wanneer bitcoin een sterke beweging omhoog maakt zullen de Metaverse Coins een nog sterkere stijging laten zien.

De verschillende Metaverse Coins laten in grote lijnen een soortgelijk beeld zien die erop duidden dat als de cryptomarkt het de komende week goed doet, deze Metaverse Coins het zomaar nog veel beter zullen doen.

“Koop Metaverse Coins eenvoudig en en snel, op Bitcoin Meester

The Sandbox (SAND/USDT)

– recent 200 MA’s (4 uur + daggrafiek) teruggewonnen
– 68% gecorrigeerd sinds ATH
– 200 MA’s (1 uur) gerespecteerd als lokale bodems

Metaverse Coins

Enjin Coin (ENJIN/USDT)

– doet poging 200 MA’s (daggrafiek) terug te winnen
– 70% gecorrigeerd sinds ATH
– 200 MA’s (1 uur) gerespecteerd als lokale bodems

Axie Infinity Shard (AXS/USDT)

– doet poging 200 MA’s (daggrafiek) terug te winnen
– recent 200 MA’s (4 uur) teruggewonnen
– 75% gecorrigeerd sinds ATH
– 200 MA’s (1 uur) gerespecteerd als lokale bodems

GALA (GALA/USDT)

– recent 200 MA’s (4 uur) teruggewonnen
– doet poging 200 MA’s (1 uur) terug te winnen
– 80% gecorrigeerd sinds ATH

TRADE UPDATE: ROSE/USDT & MANA/USDT

In de vorige update hebben we twee solide Trade Setups gedeeld, namelijk: ROSE/USDT & MANA/USDT. Voor beide geldt dat de instapmomenten (entry) keurig geraakt zijn en we voorzichtig omhoog aan het klimmen zijn richting onze eerste targets.

ROSE/USDT +4,0% vanaf entry:

MANA/USDT +5,5% vanaf entry:

Bitcoin Webshop van Nederland

In de Bitcoin Webshop van Nederland & België vind je unieke Bitcoin Items & Gifts die nergens anders verkrijgbaar zijn. Laat je verrassen!

Fear Of Missing Out:
Cava | BTC 100K bubbels | Special Edition
Bier | Het enige echte Bitcoin Bier van Nederland, Pilsener of IPA
Chocolade | van de lekkerste Belgische chocolade
– Boek | Ons geld is stuk, En waarom bitcoin de oplossing is

Laat een bericht achter