Het advies voor 2019: “Tijd voor plan B”

2018 verliep voor de wereldwijde aandelenbeurzen rampzalig. De Amerikaanse Dow Jones beleefde onlangs zijn slechtste kerstavond ooit en verloor bijna 3%. Door een eindejaarsrally komt het jaarverlies uiteindelijk uit op net geen 6%. De AEX in Amsterdam sloot het jaar af met een jaarverlies van ruim 10%, De Duitse Dax 18% en in Parijs verloor de CAC 40 11 procent in 2018. De Chinese beurs verloor maar liefst een kwart van zijn waarde, ongeveer 2.3 biljoen dollar.


Nieuwe wereldwijde crisis op komst

De luchtbel welke door overheden kunstmatig in stand is gehouden sinds de economische crisis  van 2008 lijkt binnenkort echt te gaan knappen. Zo is de rente de afgelopen jaren kunstmatig erg laag gehouden om zo bedrijven en particulieren makkelijk en goedkoop aan geld te kunnen laten komen. Dit heeft op korte termijn zeker effect gehad. Neem als voorbeeld de huizenmarkt in ons land, door de historisch lage hypotheekrente is de woningmarkt inmiddels over hit en zijn de woningprijzen explosief gestegen.

De Amerikaanse nationale schulden zijn in 2018 opgelopen naar nieuwe record van meer dan $ 21 biljoen. De financiële schulden crisis van 2008 is in de afgelopen 10 jaar opgevangen door steeds meer en meer geld te lenen. Dit geld voor particulieren, bedrijven maar ook voor landen als Amerika. Wat gaan overheden straks doen om de nieuwe crisis op te lossen? De rente verder verlagen gaat niet meer lukken aangezien deze al bijna 0% is.


Maak je klaar voor Plan B

Dit is het moment u klaar te maken voor Plan Bitcoin, de Bitcoin koers staat laag en de wereldeconomie komt steeds verder onder druk te staan. Doordat er de afgelopen 10 jaar steeds meer en meer geld fictief is bijgemaakt, wordt uw geld steeds minder waard. Bescherm uw vermogen tegen (hyper)inflatie en zet uw geld om in Bitcoin. Steeds meer mensen zullen dit de komende maanden en jaren gaan doen.


Maak jij in 2019 jouw Bitcoin Debuut?

Informatie over het kopen van Bitcoin, zie: Bitcoin Kopen 
Voor hulp en uitleg bij het kopen van Bitcoin, zie: Bitcoin Debuut Maken

 

Laat een bericht achter