Bitcoin en ChatGPT

Bitcoin Update: Bloedbad Altcoins

De afgelopen dagen volgt bitcoin een opwaartse trendlijn met hogere laagtepunten en hogere hoogtepunten en dit is een bullish scenario. De vraag is nu hoe lang gaat dit nog zo door? Wat gaan de komende week ons brengen?

Bitcoin correctie aanstaande

De kans dat we de komende dagen een correctie gaan krijgen is groot. Voor een aanstaande correctie zie ik twee mogelijkheden. De eerste is dat we terugvallen naar de supportlijn van $5.400 en vanaf hier uiteindelijk weer verder kunnen stijgen. De tweede mogelijkheid is dat we zakken tot de supportlijn rond $5.100 om vanaf hier weer omhoog te gaan. Dit zijn wat mij betreft beide nog steeds bullish scenario’s. Na de correctie heeft bitcoin de mogelijkheid kracht op te bouwen voor een nieuwe ultieme poging de hevige weerstandslijn van $6.000 te doorbreken.

Is het onmogelijk dat we vanaf hier de magische grens van $6.000 gaan doorbreken? Het blijft bitcoin en dus is niets onmogelijk, echter acht ik deze kans erg klein.

Bloedbad Altcoins

De laatste weken is een waar bloedbad geweest voor de Altcoins. De bitcoin dominantie is opgelopen tot 56% en hier hebben nagenoeg alle Altcoins behoorlijk last van. Mijn verwachting is dat zodra de bitcoin correctie heeft plaatsgevonden en de bitcoinprijs tot rust komt (stabiel is) de Altcoins de mogelijkheid hebben om te herstellen. Veel Altcoins zijn de laatste dagen door hun laagste punt heen gegaan. Als bitcoin tot rust komt zie ik mooie kansen voor bijvoorbeeld Ethereum, Ripple en Stellar.

Voor nu is mijn advies de Altcoins zoveel mogelijk links te laten liggen en geduldig af te wachten wat de komende week gaat brengen. Als Ethereum besluit te gaan stijgen, is dat het signaal dat ook de andere Altcoins gaan herstellen.

We houden de ontwikkeling uiteraard weer in de gaten! Sluit ik af met een Lezerstip: “bitcoin vormt definitieve bodem”

BTC grafiek 06 mei 2019

 

Laat een bericht achter