Bitcoin en ChatGPT

Bitcoin Update: Explosieve uitbraak  

Bitcoin heeft de afgelopen week werkelijk waar door alle weerstandslevels heen gebeukt. Met name rond $6.400 was veel weerstand te verwachten, maar ook hier schoot BTC dwars doorheen. We begonnen vorige week met een koers stand van $5.670 en vannacht exact om 00:00 was de week eindstand $7.000, een stijging van +23,5%. Bitcoin bereikte afgelopen weekend een nieuw hoogtepunt van 2019:  $7.580

Definitieve bodem en explosieve uitbraak voor bitcoin

In mijn artikel van 5 mei waarin ik het trend omkeringspatroon beschrijf (KLIK HIER), voorspel ik de te verwachten explosieve uitbraak van bitcoin. Op dat moment bereidde bitcoin zich nog voor de $6.000 en de $6.400 grens te gaan doorbreken. De afgelopen week heeft fase 4 plaatsgevonden en is het target van $8.000 bijna bereikt (zie grafiek hieronder).

BTC grafiek – ronde bodem

Bullish of Bearish voor komende week?

Wat ik heel positief vind is dat bitcoin zondagmiddag perfect is ge-rebound op de $6.800. Als het bitcoin lukt met name vandaag niet door deze ondergrens heen te zakken is dit een teken dat we komende week nog wel eens wat verder kunnen gaan stijgen. Target voor komende wek zou dan zijn tussen $8.000 en $8.300. Zakken we toch door de ondergrens van $6.800 heen, dan kunnen we een verdere correctie verwachten richting $5.800.

Het lijkt er op dat bitcoin op dit moment in rustiger vaarwater is beland. De koers kan komende dagen rustig gaan schommelen tussen $7.000 en $7.500. Mocht dit scenario plaatsvinden is dit goed nieuws voor de Altcoins. Altcoins kunnen de komende week nog wel eens flink gaan stijgen waar ze de laatste weken aan het dood bloeden waren door de ongekende koersstijging van bitcoin.

Tip voor deze week: “Hou de Altcoins goed in de gaten voor mooie winsten!”

Start bullmarkt is een feit!

De bitcoin bodem is definitief bereikt en de trend omkeringspatroon heeft op perfecte wijze plaatsgevonden en dit betekent dat we aan het begin van een nieuwe bullmarkt staan. We zullen niet de komende weken even gaan stijgen richting een nieuw all-time-high van +$20.000, maar bitcoin zal tot minimaal eind van dit jaar of in de loop van 2020 nodig hebben om dit doel te bereiken. Maar de komende tijd zullen we met ups en downs ieder geval wel een algemene trendlijn hebben die stijgend is! En wat hebben we hier lang naar uitgekeken!

BTC grafiek 13 mei 2019

 

 

Laat een bericht achter