Bitcoin en ChatGPT

Bitcoin Update 14/02/2019

Vandaag een korte Bitcoin update, er valt simpelweg niet heel veel nieuws te melden. Ik kan me goed voorstellen dat veel van jullie dit als saai ervaren en dat is het natuurlijk ook. Vergeet in dit soort situaties niet dat geduld uiteindelijk echt beloond wordt!

Mijn verwachting was dat er vandaag of morgen een opwaartse uitbraak zal gaan plaatsvinden. Ondanks dat ik hier nog steeds van overtuigd ben, kan het misschien een paar dagen langer duren dan ik verwacht had. Het doel voor Bitcoin de komende dagen is wat mij betreft nog steeds $3.800,-.

Vanmorgen rond 11:00 uur zakte Bitcoin met een behoorlijke wick even weg richting $3.535. Gelukkig veerde de koers al snel terug omhoog en  in de uren daarna klimt Bitcoin rustig terug richting $3.600.

Als we nu naar de RSI kijken is deze behoorlijk afgekoeld en heeft deze steun gevonden aan de onderkant van een wedge en lijkt nu weer te stijgen. Er is op dit moment in de RSI voldoende ruimte om de koers van Bitcoin naar boven te kunnen duwen de komende dagen. Wellicht dat een uitbraak van de RSI uit de wedge het startsein is.

Geduld is een schone zaak, wie nu rustig afwacht wordt uiteindelijk beloond.

Laat een bericht achter