Bitcoin en ChatGPT

Bitcoin Update 17/02/2019

In de afgelopen dagen staan de Wicks en fake outs centraal. Afgelopen vrijdag leek het heel even of Bitcoin aan het uitbreken was, de koers klom op richten de $3.620 maar voel eigenlijk vrij snel weer terug en zakte flink terug naar $3.545.

Vandaag deed Bitcoin wederom een serieuze poging de trendlijn van de afgelopen weken te doorbreken. Helaas mislukte de break out ook dit keer, Bitcoin brak wel uit en schoot door de weerstandslijn van $3.650 heen. Net onder de $7.000 grens kregen we te maken met behoorlijke weerstand. Bitcoin weet de grens van $7.000 niet te doorbreken en valt al weer snel terug naar $3.557. Eerlijk gezegd baalde ik hier wel even van ik had de afgelopen dagen echt het gevoel dat we een koers van rond de $3.800 zouden gaan opzoeken en dit was het moment en de kans!

Op dit moment is Bitcoin weer iets opgeklommen net onder de $3.600 en lijkt weer in rustiger vaarwater beland te zijn. Het zou mij niets verbazen als Bitcoin de komende dagen rond dit niveau blijft schommelen.

Voor nu is het belangrijkste dat Bitcoin boven de 50MA weet te blijven, als dit lukt verwacht ik dat we komende week alsnog een mooie rally gaan zien richting 3800. Dit had ik eigenlijk afgelopen dagen al verwacht, nu kijken en hopen dat het de komende week wel gaat lukken.

Nog een fijne zondag!

Bitcoin grafiek 17 februari 2019

 

Laat een bericht achter