Bitcoin en ChatGPT

Bitcoin Update: Sterke weerstandslijn

Dit weekend is de bitcoin koers rustig blijven schommelen binnen een stijgende driehoek. Aan de onderkant van de driehoek zien we de stijgende uptrend met hogere bodems. De bovenkant van de driehoek is tot nu toe een sterk weerstandslijn gebleken.

Poging tot doorbraak

In totaal heeft bitcoin nu 4 pogingen gedaan de weerstandslijn rond $4.100 te doorbreken. Gister leek het even te lukken maar als snel viel de koers terug in de driehoek. Naarmate een weerstandslijn vaker getest wordt, neemt de kans op een succesvolle doorbraak toe. Je kunt het zo zien dat bij iedere mislukte poging de sterkte van de weerstandslijn afneemt.

Mijn gevoel zegt dat het komende week gaat lukken de weerstandslijn van $4.100 te doorbreken. Met een beetje geluk kunnen we morgen de week bullish gaan starten en met succes uit de huidige driehoek breken.

Wanneer het niet in n één keer lukt is er nog geen man overboord. Het is dan belangrijk dat we als we terug vallen we support vinden in het gebied tussen $4.000 en $4.030. Zolang de supportlijn van $4.000 niet gebroken wordt blijf ik positief en volgt er iets vertraagd een nieuwe poging de weerstandslijn van $4.100 te breken.

Voor nu nog een fijne zondagavond en op naar een mooie week voor bitcoin!

Bitcoin grafiek 31 maart 2019

Laat een bericht achter