Bitcoin en ChatGPT

Bitcoin Update: Einde bearmarkt

Wat een bizarre dag voor Bitcoin! Met een ongekende pump breekt bitcoin dwars door een aantal weerstandslijnen heen. De koers van Bitcoin had vanmorgen veel weg van een raket lancering.

Of ik een uitbraak verwachtte? Ja, zie ook mijn update van 31 maart 2019. In deze update beschrijf ik de kans op een vliegende start van de week voor bitcoin.

De week is beter van start gegaan dan ik had durven dromen. De reden dat ik een uitbraak verwachtte was met name omdat bitcoin de afgelopen tijd al vier pogingen deed de weerstandslijn van $4.100 te doorbreken, daarnaast hield de supportlijn van $4.000 stand.

Einde bearmarkt?

Voor het eerst sinds de bearmarkt van start ging begin 2019 lukt het eindelijk weer eens een nieuw hoger hoogtepunt neer te zetten en dit voelt lekker! De koers schoot binnen een paar uur met 24% omhoog, het hoogtepunt van deze uitbraak lag op $5.020. Een historische dag voor bitcoin, ik kan me geen moment herinneren dat de koers zo explosief omhoog schoot. Wat mij betreft nog een bevestiging van het einde van de bearmarkt.

Begin bullmarkt?

Voor de komende dagen is het afwachten of we rond $4.500 blijven schommelen of dat de bulls nog genoeg kracht over hebben om de koers verder omhoog te duwen richting $5.500. Het is nog erg vroeg, maar misschien vormen we op dit moment een bull flag, wat zou betekenen dat we nog een pump omhoog kunnen krijgen. Is dit het begin van een nieuwe bull markt? Wat mij betreft zal de bitcoin koers eerst boven de $6.000 moeten komen, voordat we echt kunnen spreken van een nieuwe bullmarkt. Wel kan vandaag een mooie stap zijn richting een nieuwe bullmarkt. Ik ben er wel van overtuigd dat bitcoin zijn definitieve bodem inmiddels heeft bereikt. De kans is groot dat we nooit meer een koers gaan zien rond $3.000.

Waarschuwing: Blijf ondanks al het positieve geweld van vandaag realistisch, er kan een correctie aan gaan komen.

TIP: lees ook eens mijn artikel van 28 februari 2019: “”maart wordt de maand voor bitcoin”. Waar ik de uitbraak uit de lange termijn wedge voorspel. Oke, ik geef toe de uitbraak is 2 dagen te laat, maar beter laat dan nooit!

Bitcoin grafiek 02 april 2019

 

 

 

 

 

Laat een bericht achter