Bitcoin Update: $73.720 nog altijd een realistisch prijsdoel

We zien de eerste tekenen van kracht op de lagere tijdsbestekken. Heeft bitcoin zijn higher low gevonden voor voorzetting van de dagelijkse uptrend? We bespreken de recente ontwikkelingen en waarom ons volgende prijsdoel van $73.720 nog altijd realistisch is.

Op zoek naar unieke Bitcoin Gifts voor de feestdagen? Je vindt ze in de Bitcoin Webshop van Nederland & België!

Bitcoin daggrafiek | higher low voor voortzetting uptrend

Geen veranderingen op de daggrafiek, we handelen nog altijd binnen een bullish markstructuur met higher highs en higher lows en nog altijd op prijsontdekking. Dit is nog altijd niet veranderd. Pas wanneer we de huidige bullish structuur breken door het vormen van of een lower high of een lower low.

Sinds we afgelopen donderdag een nieuw ATH hebben neergezet is de trend op de lagere tijdsbestekken bearish omgebogen. De daggrafiek was nog het laatste tijdsbestek waar we nog te maken hadden met een bullish trend. We zijn op zoek naar de higher low op de daggrafiek voor voortzetting van onze dagelijkse uptrend.

Door de recente stijging zien we op de lagere tijdsbestekken de eerste tekenen van kracht wat zou kunnen impliceren dat we de higher low waar we de afgelopen dagen naar op zoek waren hebben gevonden!

Fibonacci level 3.618 rond $63.700 hebben we een maand geleden als ons eerste prijsdoel gedefinieerd als we het gebied rond $59.000 zouden doorbreken. Nadat we ons prijsdoel behaald hadden volgde een pullback en ondervonden we hier de nodige weerstand en deze weerstand is tot op heden succesvol omgezet in support. Een ideale plek voor het vormen van de higher low.

Zolang we op de daggrafiek handelen binnen een bullish markstructuur is het behalen van ons volgende prijsdoel Fibonacci level 4.236 rond $73.720 nog altijd een realistisch doel.

Bitcoin 1 uursgrafiek | op kracht komen

Op de uurgrafiek hebben we de 1H 200MA’s teruggewonnen. Dit kan een teken zijn dat we weer op krachten zijn gekomen en klaar zijn om huidige uptrend op de daggrafiek voort te zetten.

Bij voorkeur willen we zien dat de 200MA’s niet opnieuw verloren gaan als support en dat we vanaf hier de nieuwe opwaartse trend op dit tijdsbestek een vervolg gaan geven. Anders zou de beweging naar boven slechts een toevalstreffer kunnen zijn voor de algehele neerwaartse trend sinds het bereiken van een nieuw all-time-high, of kan gaan leiden tot schokkerige zijwaartse bewegingen. Vergelijkbaar met de koersontwikkelingen aan de begin van de maand.

Voor nu is de eerste taak om weerstand rond $65.000 te doorbreken. Dit prijsniveau liet vorige week ook al zien een belangrijk prijsniveau te zijn.

“Koop Bitcoin eenvoudig en en snel, op Bitcoin Meester

Bitcoin 15 minuten grafiek | prijsrange $64.150 – $65.250

Op dit tijdsbestek hebben zien we een extra bullish argument. Sinds gisteren zijn we weer terug in de prijsrange $64.150 – $65.250 waarbinnen we ons eerder begaven na de pullback vanaf ATH.

Toen we afgelopen vrijdag onder de prijsrange uitkwamen hielden we rekening met een verdere beweging naar beneden en terecht. Want vlak daarna werd het belangrijke supportgebied rond $63.000 opnieuw getest als support.

Nadat we gisteren terug in genoemde prijsrange kwamen hebben we een eerste stijging gezien tot aan het midden van de range rond $64.700. Vervolgens vielen we terug om de onderkant van de range. Vannacht heeft bitcoin de bovenkant van de range getest en sindsdien handelen we aan de bovenkant van de prijsrange.

Een bullish uitbraak uit de range zal verdere opwaartse bewegingen tot gevolg hebben. Komen we onder het midden van de range ($64.700) terecht gaan we hoogstwaarschijnlijk opnieuw de onderkant van de range opzoeken.

De uiteindelijke richting waarop we uit de range gaan breken zal met een grote waarschijnlijkheid ook de richting bepalen voor de dagen erna.

Bitcoin Webshop

In de Bitcoin Webshop van Nederland & Belgie vind je unieke Bitcoin Gifts voor de feestdagen, die nergens anders verkrijgbaar zijn. Zoals een grote bitcoin voor aan de muur, Bitcoin Chocolade en heerlijk Bitcoin Bier. Laat je verrassen!

*NIEUW*
– De massieve Bitcoin Chocoladeletter van maar liefst 200 gram. Goudkleurig en gemaakt van echte Belgische chocolade
– Bitcoin Christmas Rocket | To The Moon. Een uniek handgeblazen Bitcoin Kerstbal in de vorm van een Raket en maar liefst 15 cm groot. Op de voorkant van de Bitcoin Kerst Raket is de gouden Bitcoin B geschilderd en op de achterkant de tekst ‘To The Moon’.

Maak kennis met Margin Traders

Geen tijd of kennis om technische analyses voor je trades te maken? Gebruik dan de Margin Traders NL Signals Service. Zij doen als fulltime traders de benodigde analyses voor jou, zodat jij succesvol kunt traden. Profiteer van de winstgevende signals die de professionele traders met jou delen! Benieuwd naar de resultaten en hoe het werkt? Kijk dan op de website van Margin Traders.

Margin Traders

 

Laat een bericht achter