Bitcoin en ChatGPT

Bitcoin Update 9/02/2019

Wat een heerlijke dag voor Bitcoin gister en een goed begin van het weekend. Gister is maar weer is gebleken dat wanneer het sentiment op de markt bearish is en veel mensen praten over een koersval onder de $3.000, dit het moment is om scherp te blijven.

“De koers van Bitcoin doet vaak precies het tegenovergestelde van wat de menigte verwacht”

Ondanks de mooie bullish break-out van gister moeten we realistisch blijven. Er liggen nog behoorlijke weerstandslevels vlak boven ons. Om echt 100% bullish te zijn zullen we deze weerstandslevels eerst moeten doorbreken. Het eerste weerstandslevel ligt zo rond de $3.700 grens en vervolgens zo rond de $3.850 en uiteraard daarna nog de magische grens van $4.000. Een belangrijk supportlevel ligt op de $3.500. Het is belangrijk dat we de komende dagen de $3.500 grens vast kunnen houden. Mijn verwachting voor dit weekend is een Bitcoin koers die zal schommelen tussen het support level van $3.500 en het weerstandslevel van $3.700.

In ieder geval zien de marktomstandigheden er door de bullish break-out van gister, een stuk positiever uit. Mocht de Bitcoin koers stand houden zullen er de komende dagen wellicht een aantal Altcoins flink kunnen gaan stijgen.

Testen we volgende week met Bitcoin de grens van $4.000? Wat denk jij dat de koers komende week gaat doen?

 

Bitcoin grafiek 9 februari 2019

 

 

Laat een bericht achter