Bitcoin en ChatGPT

Bitcoin Update: feiten bitcoin breakout

Als we kijken naar de bitcoin breakout van afgelopen zondag zien we dat de koers inderdaad is uitgebroken uit het dalende trendkanaal (descending channel). Voor het laatst zagen we een dergelijke koersbeweging op 11 oktober (- 6%), precies op het punt waar het dalende trendkanaal zich begon te vormen. Een aantal feiten over de breakout van gister:

– Laagste bitcoin koers: $7.873
– Hoogste bitcoin koers: $8.312
– Stijging: + 5.5%

Stijgt bitcoin deze week naar $8.650?

Als we naar de grafiek hieronder kijken zien we dat de huidige koersontwikkeling verdacht veel lijkt op die van begin oktober. Ook toen wist bitcoin opwaarts uit te breken uit een dalend trendkanaal. Na een korte accumulatiefase van twee dagen steeg de koers verder tot boven de $8.650.

De kans is groot dat de komende dagen vergelijkbaar verlopen (zie groene cirkels in grafiek). Bitcoin zal in dit geval de komende dagen rond de weerst-/supportlijn van $8.200 schommelen om vervolgens een poging te wagen om het recente hoogtepunt van net boven de $8.800 te evenaren. Hiervoor zal bitcoin wel eerst de weerstandslijn $8.650 moeten doorbreken.

Uiteraard houden we de koersontwikkelingen de komende dagen in de gaten en in een nieuwe update (a.s. zondag) kijken we of de koers inderdaad het zelfde pad als begin oktober heeft gevolgd.

Tot dan!

Update van gister nog niet gezien? Bitcoin Update: breakout nog deze zondag

bitcoin breakout 20 oktober 2019
bitcoin breakout 20 oktober 2019

Laat een bericht achter