Bitcoin Update: koers nadert belangrijk prijsniveau $49.400  

We zijn er in de afgelopen dagen in geslaagd de trend op de lagere tijdsbestekken bullish om te buigen. Terwijl de neerwaartse trend op de daggrafiek nog altijd onveranderd is. We zijn op een belangrijk punt aangekomen. Bitcoin slaagt er de komende dagen in de trend op de daggrafiek bullish om te buigen, of de recente koersstijgingen leveren niets meer dan een lokale top op binnen de grotere trend.

We bespreken de grafieken op lagere tijdbestekken en de belangrijke prijsniveaus voor de komende dagen.

In de Bitcoin Webshop van Nederland & België vind je unieke bitcoin Items & Gifts, laat je verrassen!

Bitcoin 4 uursgrafiek | dynamische weerstand van de 200 MA’s

De belangrijkste zaken voor bitcoin om in de gaten te houden op de 4 uursgrafiek zijn:

1. De vooruitzichten op het hogere tijdsbestek zijn niet veranderd
2. Koers afgewezen door de 200 MA/EMA

Als de recente afwijzing die we hebben gezien van deze belangrijke dynamische weerstand (200 MA’s) uiteindelijk leidt tot een breuk in de bullish trend op dit tijdsbestek. Dan is dit een sterk argument dat de recente koersstijgingen uiteindelijk niets meer gaan opleveren dan slechts een lokale top, binnen de grotere neerwaartse trend op de daggrafiek.

Tot die tijd bestaat er nog altijd de mogelijkheid dat we boven de 200 MA’s weten uit te breken, om het weerstandsgebied rond $53.000 alsnog te gaan testen.

Voor een volgende beweging omhoog richting $53.000 in de komende dagen, is het belangrijk dat we de huidige bullish trend niet bearish doorbroken wordt, het supportgebied rond $49.400 stand houdt en we niet onder de 200 MA’s op de 1 uursgrafiek terecht gaan komen.

Bitcoin 1 uursgrafiek | $49.400 ‘mid-range’ moet standhouden

Op dit moment handelen we nog steeds boven de 200 MA’s, evenals het supportgebied $49.400. Het supportgebied $49.400 hebben we in eerdere updates bestempeld als een soort ‘mid-range’. Als we deze regio als support verliezen, kunnen we achteraf terugkijken en zeggen: “de trend op het hogere tijdsbestek (daggrafiek) had prioriteit, dit was de lokale top”.

“Koop Bitcoin eenvoudig en en snel, op Bitcoin Meester

Zolang we boven genoemde regio’s handelen bestaat er een reële kans dat we een volgende grotere beweging omhoog gaan zien, een serieuze poging om te gaan testen of de daggrafiek klaar is om opnieuw bullish te worden.

Maar, als we onder de 200 MA’s terecht komen en het gebied $49.400 kwijtraken zijn dit sterke argumenten dat de bearish trend op het hogere tijdsbestek (daggrafiek) al onze opgebouwde bullish argumenten in de afgelopen dagen aan het afbreken is.

“Handelen in het weekend is bijna nooit leuk en handelen op feestdagen is meestal pijnlijk saai. Doe jezelf een plezier en neem een ​​pauze, of je nu Kerstmis viert of niet.”

Bitcoin Webshop

In de Bitcoin Webshop van Nederland & België vind je unieke Bitcoin Gifts, die nergens anders verkrijgbaar zijn. Zoals een grote bitcoin voor aan de muur, Bitcoin Chocolade en heerlijk Bitcoin Bier. Laat je verrassen!

Fear Of Missing Out – Bestsellers:

Maak kennis met Margin Traders

Geen tijd of kennis om technische analyses voor je trades te maken? Gebruik dan de Margin Traders NL Signals Service. Zij doen als fulltime traders de benodigde analyses voor jou, zodat jij succesvol kunt traden. Profiteer van de winstgevende signals die de professionele traders met jou delen! Benieuwd naar de resultaten en hoe het werkt? Kijk dan op de website van Margin Traders.

Margin Traders

 

Laat een bericht achter