Bitcoin take_off

Bitcoin Update: nieuw ATH $68.539 en weer op prijsontdekking!

Bitcoin creëert een nieuwe All Time High en het seizoen van prijsontdekkingen is weer officieel van start gegaan. We zullen er sterk rekening mee moeten houden dat onze eerder gestelde prijsdoelen zomaar eens te laag kunnen zijn. We bespreken in deze Update kort de recente prijsactie op de lagere tijdsbestekken.

Op zoek naar unieke Bitcoin Gifts voor de feestdagen? Je vindt ze in de Bitcoin Webshop van Nederland & België!

Bitcoin 4 uursgrafiek | nieuwe fase van prijsontdekking

We gingen er eerder al vanuit dat wanneer bitcoin bullish uit de prijsrange van de afgelopen weken zou breken en dus opwaarts uit de consolidatiedriehoek dat bitcoin opnieuw op prijsontdekking zou gaan. Vannacht heeft bitcoin een nieuw all-time-high neergezet en handelen we nu officieel in een nieuwe fase van prijsontdekking.

Prijsontdekking wil zeggen dat de koers zich begeeft in prijsniveaus waar we nooit eerder gehandeld hebben. Vanaf hier kunnen we verwachten dat onze eerder gestelde prijsdoel van $73.720 (Fibonacci level 4.236) zomaar eens te laag kan zijn. We passen onze verwachtingen pas aan op het moment dat er iets significant bearish gebeurd.

Wanneer we te maken krijgen met flinke bearish prijsactie kan dit onze bullish verwachtingen ontkrachten en ons vertellen dat het dit keer zomaar anders kan zijn. Met als gevolg een diepere pullback, een correctie van 40% etc.

Voor nu komt de huidige recent ingezette opwaartse trend pas in gevaar wanneer we de 200 MA’s als support verliezen en de dagelijkse markstructuur bearish wordt doorbroken. Tot die tijd volgen we gewoon de trend en is ons eerst volgende prijsdoel Fibonacci Level 4.236 rond $74.000.

Ons dichtstbijzijnde supportgebied ligt nog steeds rond $63.700 samen met Fibonaccilevel 3.618. Als dit gebied bij een pullback opnieuw getest wordt, moet het als support standhouden om enige twijfel of discussie over een mogelijk einde aan de bullish uptrend te voorkomen.

Bitcoin 1 uursgrafiek | twee belangrijke prijsniveaus

Het doorbreken van de 200 MA’s afgelopen zondag en deze vervolgens succesvol omzetten in support (gele cirkel), was het startsein voor de bullish uitbraak van gisteren. We zien op dit tijdsbestek dat $65.000 een significant prijsniveau blijkt te zijn, een ideale plek om hierboven een higher low te gaan vormen.

Door de recente koersstijgingen beginnen de 200 MA’s weer omhoog te hellen en dit is een bevestiging van hoe krachtig de huidige bullish trend is. Daarnaast zien we dat de MA’s steeds dichterbij het supportgebied $63.700 (Fib 3.618) komen.

Voor dit tijdsbestek hebben we twee belangrijke prijsniveaus om in de gaten te houden namelijk $65.000 en de 200 MA’s. Verliezen we deze prijsniveaus als support is dit een eerste teken dat we mogelijk te maken krijgen met een grotere pullback.

“Koop Bitcoin eenvoudig en en snel, op Bitcoin Meester

Bitcoin 15 minuten grafiek | lokale trend is sterk

We hebben het gehad over een mogelijke terugval en dat dit afhankelijk van wanneer je bent ingestapt best spannend kan zijn. Maar zolang we vasthouden aan de lokale trend is het niet waarschijnlijk dat dit op hele korte termijn zal gaan gebeuren.

De afgelopen dagen is bitcoin zo sterk dat het, met uitzondering van vandaag, consequent higher lows heeft gevormd en lokale bodems weet te vinden langs de 200MA/EMA.

Simpel gezegd; er is geen reden om aan te nemen dat we bij een ​​volgende test van de 200 MA’s hier geen lokale bodem vormen en dus voorzetting van de huidige sterke trend. Pas nadat de MA’s als support verloren zijn gegaan, kunnen we aannemen dat er mogelijk een diepere pullback op komst is.

Bitcoin Webshop

In de Bitcoin Webshop van Nederland & Belgie vind je unieke Bitcoin Gifts voor de feestdagen, die nergens anders verkrijgbaar zijn. Zoals een grote bitcoin voor aan de muur, Bitcoin Chocolade en heerlijk Bitcoin Bier. Laat je verrassen!

*NIEUW*
– De massieve Bitcoin Chocoladeletter van maar liefst 200 gram. Goudkleurig en gemaakt van echte Belgische chocolade
– Bitcoin Christmas Rocket | To The Moon. Een uniek handgeblazen Bitcoin Kerstbal in de vorm van een Raket en maar liefst 15 cm groot. Op de voorkant van de Bitcoin Kerst Raket is de gouden Bitcoin B geschilderd en op de achterkant de tekst ‘To The Moon’.

Laat een bericht achter