Chiliz CHZ

Chiliz (CHZ) naar 1 dollar door samenwerking met UFC®

Ultimate Fighting Championship (UFC®) is de grootste mixed-martial-artsorganisatie ter wereld. Chiliz (CHZ) is de blockchain-provider voor de sport- en entertainmentindustrie. Niet voor niets hebben ze aangekondigd om een UFC fan token te lanceren, hiermee kunnen de fans sparen voor beloningen bij Socios.com.

UFC fan token bullish voor Chiliz

De Fan-tokens worden opgeslagen op de Chiliz-blockchain en bieden eigenaren toegang tot exclusieve inhoud en vele andere mogelijkheden op Socios.com. Denk bijvoorbeeld aan het stemmen voor fans, VIP-beloningen, chatforums, games en wedstrijden. De lancering van de nieuwe fan tokens staat gepland voor over een aantal weken, ergens in juni dus. De samenwerking en lancering van de fan tokens kan de koers van Chiliz een flinke boost geven, maar wat zeggen de grafieken?

Chiliz (CHZ) trade setup, potentieel 50% tot 100%

Wanneer we naar onderstaande 4 uursgrafiek van Chiliz kijken zien we dat de beide 200 MA’s de laatste dagen netjes support houden. Vandaag zien we een nette bounce vanaf de MA’s naar het midden van ons instapgebied, die zich tussen de $0,5 en $0,53 bevindt (groene vlak).

Chiliz (CHZ)

Prijsdoelen voor de komende weken zijn:
Target 1 (T1) = $0,75 voor 48% winst
Target 2 (T2) = $ 0,85 voor 67% winst
Target 3 (T3) = $ 0,98 voor 93% winst

Chiliz (CHZ)
Chiliz (CHZ)

Omdat er geen garanties bestaan in de wereld van crypto is het belangrijk altijd een Stoploss (SL) te gebruiken. In dit geval vlak onder de beide 200 MA’s op $0,45 voor een verlies van maximaal -10%.

Meer informatie over de lancering van de UFC fan-token vind je op de officiële website van UFC en hier

Bitcoin Bier IPA 

*Nieuw* in de Bitcoin Webshop van Nederland: Bitcoin Bier IPA, een fruitige IPA met aangename bitterheid en een fantastisch perzik-aroma. Geniet van de lichtzoete nasmaak en ontdek de veelzijdigheid van hop.

Drink the Rumor, Sell the News!

Proost!

Lekker bij:
BBQ grilled meat en Indiase curry.

Bitcoin Bier IPA 6 pack

Laat een bericht achter