Bitcoin Boeken - De Top 10

Bitcoin Boeken – Vind hier de Top 10 en Bestel Direct!

Bitcoin Boeken, de TOP 10, Welkom! In dit artikel bespreken we onze uitgebreide lijst met de beste Nederlandse Bitcoin Boeken die je kunt vinden in de Bitcoin Webshop van Nederland en België. Of je nu een doorgewinterde bitcoin-investeerder bent of net begint aan je reis in de wereld van digitale valuta, deze lijst biedt je een schat aan kennis en inzichten.

Bitcoin Boeken, de TOP 10!

Bitcoin heeft de financiële wereld op zijn kop gezet en blijft een intrigerend onderwerp dat voortdurend evolueert. Onze selectie van Bitcoin boeken is samengesteld om je te helpen begrijpen wat Bitcoin is, hoe het werkt, en hoe je er optimaal van kunt profiteren. Of je nu geïnteresseerd bent in de technologie achter Bitcoin, investeringsstrategieën, of gewoon nieuwsgierig bent naar deze revolutionaire digitale valuta, er is altijd een boek voor jou!

Dus, laten we geen tijd verspillen en meteen de top 10 Bitcoin boeken ontdekken die je kunnen begeleiden in je reis naar het begrijpen en benutten van Bitcoin. Laten we beginnen!

1. De Bitcoin Standaard

Stap binnen in de opwindende wereld van Bitcoin met ‘De Bitcoin Standaard (NL)‘! Deze Nederlandse vertaling van het baanbrekende werk ‘The Bitcoin Standard’ van Saifedean Ammous biedt een onmisbare reis door de geschiedenis van geld en de toekomst van financiën.

Ammous, een vooraanstaand econoom, onthult niet alleen de technische aspecten van Bitcoin, maar werpt ook een verhelderende blik op hoe Bitcoin onze wereld kan transformeren. Ontdek waarom dit boek verder gaat dan kennis en inzicht – het biedt een visie op de toekomst.

Deze Nederlandse editie is nog specialer dankzij een exclusief hoofdstuk over de schaalbaarheid van Bitcoin en een voorwoord van de gerenommeerde Willem Middelkoop. Het is een uniek naslagwerk dat je niet wilt missen.

Bestel vandaag nog ‘De Bitcoin Standaard (NL)’ bij de Bitcoin Webshop van Nederland en België. Niet alleen een bron van kennis, maar ook een perfect cadeau voor iedereen die geïnteresseerd is in Bitcoin. Duik in de financiële revolutie van de toekomst en word een expert in digitale valuta. Kies voor ‘De Bitcoin Standaard (NL)’ en omarm de Bitcoin-revolutie!

2. De Fiat Standaard

Duik dieper in de fascinerende wereld van geld met ‘De Fiat Standaard‘! Dit boek, geschreven door Saifedean Ammous, de auteur van het baanbrekende ‘De Bitcoin Standaard’, werpt een kritische blik op de evolutie van ons monetaire systeem.

In dit langverwachte vervolg onderzoekt Ammous de overgang van de goudstandaard naar het hedendaagse door de overheid gesteunde fiatgeldsysteem. Hij onthult de triomfen en mislukkingen van fiatgeld en de invloed ervan op economie, politiek en onze samenleving. Wat dit boek echt speciaal maakt, is de connectie met Bitcoin.

Beste boeken over Bitcoin

‘De Fiat Standaard’ legt via Bitcoin uit hoe gebrekkig ons huidige fiatstelsel is. Dit boek biedt diepgaande antwoorden over de transitie van goud naar fiat, onthult de tekortkomingen van het huidige fiatgeldsysteem en toont hoe Bitcoin een veelbelovende oplossing biedt.

Verken de werelden van financiën, geschiedenis en technologie met dit boeiende boek. Bestel vandaag nog ‘De Fiat Standaard’ en ontrafel de toekomst van geld in het digitale tijdperk.

3. Ons Geld is Stuk 

Ons Geld is Stuk’ biedt een scherpe analyse van ons huidige financiële systeem en presenteert Bitcoin als een potentieel antwoord. Geschreven door de autoriteiten Bert en Peter Slagter, is dit boek een toegankelijke en boeiende verkenning van Bitcoin.

Voor steeds meer Nederlanders is het opbouwen van vermogen een uitdaging. Studieschulden zijn hoog, huizen onbetaalbaar, en spaargeld genereert geen rendement meer. De financiële druk neemt toe.

Wereldwijd leven miljarden mensen onder financiële censuur, surveillance of hoge inflatie. Bankrekeningen worden gesloten om politieke redenen, en exorbitante kosten worden berekend voor het overmaken van geld naar familie in het buitenland.

Dit boek betoogt dat Bitcoin deel kan uitmaken van de oplossing. Bitcoin vertegenwoordigt een radicaal nieuw geldsysteem dat naadloos past in een digitale toekomst. Het is programmeerbaar geld, een open protocol dat door iedereen kan worden gebruikt, vergelijkbaar met de internetprotocollen die we dagelijks gebruiken.

We bieden geen garanties voor het succes van Bitcoin, maar we verkennen wel de mogelijkheden voor verandering. ‘Ons Geld is Stuk‘ laat zien hoe Bitcoin ons financiële landschap kan hervormen en opent deuren naar een nieuwe toekomst

Bitcoin Boek ons geld is stuk

4. Het Kleine Bitcoin Boekje

Ontdek Bitcoin zonder gedoe met technische details dankzij ‘Het Kleine Bitcoin Boekje‘. Dit compacte boek, geschreven door tien auteurs van over de hele wereld, biedt een toegankelijke en diepgaande kijk op Bitcoin.

In begrijpelijke taal leer je wat Bitcoin is en hoe het werkt. Met eenvoudige voorbeelden en heldere uitleg zie je waarom Bitcoin zijn plaats op het wereldtoneel verdient.

Populaire Bitcoin Boeken 

Dit boek deelt persoonlijke ervaringen en perspectieven van auteurs wereldwijd, en laat zien hoe Bitcoin kan bijdragen aan vrijheid van overheidsinmenging, financiële onafhankelijkheid en het vormgeven van je eigen toekomst.

Vrijheid is het leidende thema, of het nu gaat om vrijheid van overheidsinmenging, financiële onafhankelijkheid of het bepalen van je eigen financiële toekomst.

Ontdek waarom Bitcoin wordt beschouwd als een krachtig alternatief voor het huidige financiële systeem en hoe het de wereld positief kan veranderen.

Als je op zoek bent naar een begrijpelijk boek dat je inspireert om na te denken over de toekomst van geld en vrijheid, dan is ‘Het Kleine Bitcoin Boekje‘ een must-read. Bestel het nu en start je reis naar een dieper begrip van Bitcoin en zijn potentie om de wereld te veranderen.

Het Kleine Bitcoinboekje

5. Dank God voor Bitcoin

Stap binnen in de Bitcoin Webshop van Nederland & België, waar we met trots ‘Dank God voor Bitcoin‘ presenteren – een Nederlandse vertaling van het baanbrekende werk ‘Thank God for Bitcoin’. Dit boek neemt je mee op een intrigerende reis door de wereld van geld, ethiek en de veelbelovende toekomst van Bitcoin.

Ontdek de Filosofie achter Bitcoin en de Weg naar Morele Redding In ‘Dank God voor Bitcoin’ onthult Jimmy Song, een gerespecteerde stem in de Bitcoin-gemeenschap, geen technische details, maar onthult hij de diepgaande filosofie achter Bitcoin. De eerste zeven hoofdstukken belichten de onethische aard van ons huidige geldsysteem, terwijl hoofdstukken 8 en 9 je meenemen op een reis door de wereld van Bitcoin en hoe het een antwoord biedt op de morele dilemma’s van traditioneel geld.

Hoewel het boek gebruikmaakt van bijbelse verwijzingen om zijn boodschap te versterken, is de inhoud waardevol voor mensen van alle achtergronden die willen nadenken over de ethiek van geld. Ontdek hoe de overgang naar ‘sound money’ hoop kan bieden aan een wereld in crisis.

Bestel ‘Dank God voor Bitcoin’ vandaag nog en verdiep je in een nieuwe visie op geld en moraal. Een essentiële lezing voor iedereen die geïnteresseerd is in Bitcoin en de filosofie erachter.

6. 21 Lessen

Verdiep je begrip van Bitcoin met ‘21 Lessen‘ van auteur Gigi. Dit boeiende boek neemt je mee op een intrigerende reis door het schijnbaar oneindige konijnenhol van Bitcoin. In 21 diepgaande lessen deelt Gigi zijn meest waardevolle inzichten over Bitcoin, onderverdeeld in drie belangrijke categorieën: filosofische inzichten, economische wijsheid en technologische diepgang.

Leer de diepgaande filosofische aspecten van Bitcoin kennen en begrijp waarom het meer is dan alleen een digitale valuta. Gigi onthult de ideologie en ethos die de kern van het Bitcoin-netwerk vormen. Ontdek hoe Bitcoin traditionele financiële systemen uitdaagt en de mogelijkheden voor economische vrijheid vergroot. Gigi belicht de impact van Bitcoin op de wereldeconomie en hoe je hieruit kunt profiteren. Duik in de technische basisprincipes van Bitcoin en krijg een diepgaand begrip van de revolutionaire blockchain-technologie.

Populaire Bitcoin-auteurs

Of je nu een doorgewinterde Bitcoin-expert bent of net begint met het verkennen van de cryptowereld, ’21 Lessen’ is een onmisbare aanvulling op je leeslijst. Gigi’s vermogen om complexe concepten begrijpelijk te maken, maakt dit boek toegankelijk voor iedereen die dieper in Bitcoin wil duiken.

Klaar om te beginnen? Ga op avontuur met Gigi en ontdek de schat aan kennis die Bitcoin te bieden heeft. Bestel vandaag nog ’21 Lessen’ en geef jezelf de kans om Bitcoin op een geheel nieuwe manier te begrijpen. Met ’21 Lessen’ ben je goed op weg naar een dieper begrip van Bitcoin en ben je goed voorbereid om te profiteren van de mogelijkheden die deze revolutionaire technologie te bieden heeft. Bestel nu en start je reis door het konijnenhol van Bitcoin!

21 lessen

7. De Prijs van Morgen

Wil je een fascinerend inzicht in de toekomst van onze economie? ‘De Prijs van Morgen‘ werpt een intrigerende blik op hoe ons huidige economische systeem niet langer voldoet aan de eisen van de moderne wereld. Dit boek, geschreven door Jeff Booth, daagt de traditionele overtuigingen uit en stelt dat we leven in een tijdperk waarin oude economische modellen niet meer werken.

Verken ‘De Prijs van Morgen’ In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, betoogt ‘De Prijs van Morgen’ dat inflatie slechts een manier is om schulden door te schuiven en niet bijdraagt aan een gezonde economie. Jeff Booth biedt een verontrustend maar hoopvol perspectief op de toekomst. Hij wijst op de negatieve gevolgen van het eindeloos bijdrukken van geld door centrale banken en pleit voor deflatie als onderdeel van de oplossing.

Dit boek is niet alleen bedoeld voor economen, maar ook voor ondernemers, beleidsmakers en iedereen die streeft naar een betere wereld. Ontdek hoe ‘De Prijs van Morgen’ ons begrip van economie verandert en waarom dit inspirerende werk het lezen waard is. Bestel nu en krijg inzicht in de toekomst van onze economie!

De Prijs Van Morgen

8. Gelaagd Geld 

Duik in de fascinerende evolutie van geld en ontdek de toekomst van financiën met ‘Gelaagd Geld‘ van Nik Bhatia.

Deze meeslepende verkenning begint bij de oorsprong van geld en onthult hoe het in de loop der tijd is uitgegroeid tot een complex en gelaagd systeem. Bhatia neemt je mee op een reis door de geschiedenis van goud, van ruw materiaal tot bankbiljetten, en laat zien hoe deze transformatie de basis heeft gelegd voor ons moderne monetaire systeem.

Bitcoin voor beginners

Ontdek de toekomst van geld met ‘Gelaagd Geld’ van Nik Bhatia In dit boek onderzoekt Bhatia de revolutionaire impact van Bitcoin en de samensmelting van monetaire en cryptografische wetenschappen. Je zult begrijpen hoe Bitcoin de financiële wereld heeft veranderd en waarom centrale banken wereldwijd zich voorbereiden op hun eigen cryptocurrencies. Bhatia werpt ook een kritische blik op de huidige staat van de dollar en schetst een toekomstbeeld waarin Central Bank Digital Currencies (CBDC’s), Bitcoin en andere cryptocurrencies een integraal onderdeel worden van ons dagelijks leven.

Met ‘Gelaagd Geld‘ krijg je inzicht in de geschiedenis van geld en een voorproefje van de opwindende toekomst van financiën. Dit boek is onmisbaar voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van geld en bitcoin.

Gelaagd Geld

9. Alles gedeeld door 21 miljoen  

Verken de grenzeloze wereld van Bitcoin via de visionaire blik van Knut Svanholm in zijn baanbrekende boek. Van het concept ‘alles gedeeld door 21 miljoen‘ tot een diepgaande verkenning van tijd, geld en waarde, deze provocerende reis daagt je denkpatronen uit. Svanholm neemt je op een briljante reis door economie, filosofie, en meer, culminerend in de paradigmaverschuiving van Bitcoin.

Hij onthult niet alleen hoe Bitcoin werkt, maar ook hoe het de oplossing kan zijn voor urgente problemen zoals inflatie en klimaatverandering. Ontdek de toekomst van vrijwillige interactie, bevrijd van politieke inmenging. Kies voor vrijheid en begrijp waarom Bitcoin deel uitmaakt van een nieuwe ethische samenleving. Bestel nu en word deel van deze revolutionaire reis!

Bitcoin alles gedeeld door 21 miljoen

10. Bitcoin Ontdekken

Betreed de wereld van Bitcoin met ‘Bitcoin Ontdekken,’ de Nederlandse vertaling van ‘Inventing Bitcoin.’ Hoewel Bitcoin vaak als mysterieus wordt beschouwd, is deze begrijpelijke gids een essentiële stap voor iedereen die de wereld van digitale valuta wil verkennen. Zonder diepgaande technische kennis maakt dit boek complexe begrippen toegankelijk.

Het biedt inzicht en duidelijke uitleg over de kracht van Bitcoin, zowel voor technologieleken als voor crypto-kenners. Na het lezen van dit boek begrijp je niet alleen Bitcoin, maar kun je ook anderen informeren. Ontdek waarom Bitcoin de toekomst van financiën vormgeeft en betreed met vertrouwen de wereld van digitale valuta.

Bitcoin Ontdekken

EXTRA: Bitcoin Geld

Stap binnen in het fascinerende verhaal van ‘Bitcoin Geld‘: een reis door Bitdorp waar eerlijk en betrouwbaar geld ontdekt wordt. Ben jij nieuwsgierig naar de opwindende wereld van Bitcoin? Dan is dit boek een absolute must-read voor de allerkleinsten!

Hoewel velen hebben gehoord van de digitale revolutie genaamd Bitcoin, begrijpen maar weinigen echt hoe het werkt en waarom het is ontstaan. In dit korte verhaal duiken we in de geschiedenis van geld, ontdekken we de geboorte van Bitcoin, en verkennen we de cruciale rol die het speelt als eerlijk en betrouwbaar betaalmiddel.

Bitcoin kinderboek

Dit boek biedt geen diepgaande technische uitleg over de complexe werking van Bitcoin, maar legt juist de nadruk op de economische waarde ervan als eerlijke en betrouwbare valuta. Het is een verhaal dat in eerste instantie geschreven is voor kinderen, maar eigenlijk een introductie tot Bitcoin is voor mensen van alle leeftijden.

Bestel vandaag nog jouw exemplaar van ‘Bitcoin Geld’ en laat je verrassen door de mogelijkheden van deze revolutionaire digitale munt. Het is een verhaal dat niet alleen de jongsten, maar ook de oudsten zal inspireren!

Bitcoin Kinderboek

 


De Bitcoin Webshop van Nederland & België

Welkom bij de Bitcoin Webshop van Nederland & België. Bij Bitcoin Debuut vind je de leukste bitcoin Items & Gifts die nergens anders verkrijgbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een grote bitcoin munt voor aan de muur met LED verlichting, of heerlijke Bitcoin Chocolade.

Maar ook voor een heerlijk Bitcoin Biertje ben je bij ons aan het juiste adres, leuk om te combineren met Bitcoin Biervilten en de Bitcoin Bieropener. Om je alvast te helpen een keuze te maken uit de vele items in de Bitcoin Webshop lichten we in dit artikel een aantal bitcoin items uit.

Dit en nog veel meer unieke bitcoin Items & Gifts bestel je eenvoudig in de Webshop van Bitcoin Debuut. Betalen met bitcoin is natuurlijk gewoon mogelijk!

“Ontketen de Kracht van Bitcoin Lightning: Snel, Veilig, Wereldwijd!”

Bij Bitcoin Debuut zijn we gepassioneerd door innovatie en vrijheid. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat je nu met Bitcoin Lightning kunt betalen voor al je aankopen!

Supersnelle Betalingen: Met Lightning worden transacties in een oogwenk verwerkt, waardoor je geen kostbare tijd verspilt.

Financiële Vrijheid: Bitcoin Lightning stelt je in staat om te betalen zonder banken, overal ter wereld. Het is jouw geld, en jij hebt de controle.

Globale Acceptatie: We omarmen de wereldwijde Bitcoin-gemeenschap, en we zijn er trots op de allereerste Bitcoin Webshop van Nederland en België te zijn die Bitcoin Lightning-betalingen accepteert.

Laat een bericht achter