Hoe bitcoin aankopen? Makkelijk en veilig!

Wil jij bitcoin aankopen maar je weet niet hoe? Bitcoin Debuut helpt! Na het lezen van dit artikel kun jij binnen 3 minuten jouw eerste bitcoin aankopen. Makkelijk en veilig en gewoon met iDEAL. Het is niet meer nodig om zelf een bitcoin adres aan te maken, deze wordt bij jouw eerste aankoop automatisch aangemaakt. Geen ingewikkeld gedoe meer, iedereen kan het!

Hoe bitcoin aankopen met iDEAL

Bitcoin aankopen met iDEAL is vrij een fluitje van het cent, geef in de tabel hieronder aan voor welk bedrag jij bitcoin wenst aan te kopen en na registratie kun je in slechts 3 minuten jouw eerste aankoop doen.

Welkomtsbonus: Verhandel €1.000 zonder handelskosten!

 

Voordelen Bitvavo

  • Goedkoopste van Nederland
  • Ideaal voor beginners
  • € 1.000 gratis handelen
  • Geen Bitcoin wallet nodig
  • Naast bitcoin ook 60 andere cryptomunten
  • Makkelijk & veilig
  • Betaling gewoon met iDEAL

Hulp nodig bij het aankopen van bitcoin?

Het kopen van bitcoin wordt steeds makkelijker en dit is voor de beginnende trader goed nieuws! Tegenwoordig is het niet meer nodig om zelf een bitcoin adres aan te moeten maken. Geen ingewikkeld gedoe meer, je maakt je eigen account aan en binnen een paar minuten bezit jij je eerste (stukje) bitcoin. Heb jij inmiddels een mooi rendement behaald en je wilt jouw bitcoin verkopen? Geen probleem, ook dit is tegenwoordig een fluitje van een cent!

Vragen? Neem gerust contact met me op, ik help je graag op weg!

Laat me weten wat ik voor je kan doen en ik probeer altijd zo snel als ik kan te reageren. In ieder geval binnen 24 uur, maar schrik niet als je vrijwel direct een reactie krijgt.

Bitvavo

Waarschuwing:
Het kopen of handelen in Bitcoin en/of andere cryptomunten kan zeer risicovol zijn. Investeer nooit met geld dat je niet kunt missen. Informatie op deze website is geen financieel advies.

Laat een bericht achter