Laatste waarschuwing, koop bitcoin!

Laatste waarschuwing!

Pak nu je kans en koop bitcoin! Doe je dit niet, dan zul je hier later spijt van krijgen!

Bitcoin is vandaag ruim 5% gestegen en is nu $9.870 waard.

De reden dat bitcoin vandaag stijgt

De prijsstijging van Bitcoin kwam een paar uur nadat de centrale bank in Amerika (Federal Reserve) heeft aangekondigd in juli de kapitaal rente te verlagen. Volgens de (Federal Reserve) is de maatregel nodig om de inflatie rond 2% te houden. Daarnaast staat de economische groei in de VS onder druk vanwege de handelsoorlog met China. Een lagere rente is over het algemeen goed voor de economie en de aandelenbeurs in New York en de rest van de wereld. Het besluit zorgde direct voor een kapitaalinjectie van $ 17,87 miljard in de aandelenfondsen.

Bovenstaande maatregel is weer een onnatuurlijke en noodgedwongen maatregel om de wereldeconomie kunstmatig aan de praat te houden.

Steeds meer investeerders en beleggers zien het risico op de verschillende financiële markten toenemen en de winsten afnemen. Met een stijgende bitcoin koers kiezen ze steeds vaker voor bitcoin!

“We zijn duidelijk op een punt aangekomen die niet lang meer houdbaar is, de schuldeneconomie-bubbel staat op knappen en bitcoin gaat hier van profiteren”!

Je bent gewaarschuwd! Nog niet overtuigd? Lees ook eens: Bitcoin profiteert en is klaar voor nieuw hoogtepunt.

Wil jij je eerste Bitcoin aanschaffen, maar weet je niet waar je moet beginnen?
Speciaal voor jou heb ik twee starterspakketten samengesteld.

Laat een bericht achter