Cardano ADA

Polygon (MATIC) + Cardano (ADA) | 2x trade setup met potentie

Zowel de bitcoin als de meeste cryptocurrencies schommelen de laatste dagen wat heen en weer zonder een duidelijke richting. Tijdens het analyseren van de cryptomarkt kwam ik twee Altcoins tegen die in mijn ogen er goed voor staan om de komende dagen/weken een mooie stijging te laten zien. Belangrijk is dan wel dat bitcoin en de gehele cryptomarkt niet te gek gaat doen komende dagen.

Ga aan de slag bij Bitvavo en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000

Trade setup 1 | Polygon (MATIC)

Matic begeeft zich vanaf gister en dus ook op dit moment rond de 200 EMA op de 1 uursgrafiek. Al een aantal dagen zien we een duidelijke neerwaartse trend, maar wanneer deze doorbroken wordt kan Polygon zomaar op zoek gaan naar een nieuw all-time-high.

Goed instapmoment voor Matic is rond de huidige koers van $1.80 wat overeenkomst met de 200 EMA. Uiteraard nemen we het zekere voor het onzekere en plaatsen we een stop loss vlak onder de beide 200 MA’s op $1.60.

Trade setup voor MATIC:

Instappen: rond $1.80
Target 1: $2.30 (+27%)
Target 2: $2.60 (+44%)
Stop loss: $1.80 (-11%)

Trade setup 1 | Polygon (MATIC)
Trade setup 1 | Polygon (MATIC)

Trade setup 2 | Cardano (ADA)

ADA bevindt zich op dit moment net onder het belangrijke supportlevel van $1,50. Gisteren kwamen we ook hier ook even kort onderuit en dit gebeurde ook rond 25 mei. Tot op heden werd de dip snel opgekocht en volgde er een stijging omhoog terug boven de $1,50.

Op de daggrafiek begeeft Cardano zich nog altijd boven de beide 200 MA’s en dit impliceert dat de uptrend nog altijd in stand is. Ook voor ADA geldt dat wanneer de cryptomarkt geen gekke dingen gaat doen ADA nog wel eens op zoek kan gaan neer een nieuw hoogtepunt. Daarbij is de ‘risk to reward ratio’voor deze trade goed op orde.

Trade setup voor ADA:

Instappen: rond $1.48 – $1.50
Target 1: $2.00 (+33%)
Target 2: $2.40 (+60%)
Stop loss: $1.40 (-6%)

Trade setup 2 | Cardano (ADA)

Trade setup 2 | Cardano (ADA)
Trade setup 2 | Cardano (ADA)

LET OP: Handel in Bitcoin en andere cryptomunten is zeer risicovol en is geheel op eigen risico. Informatie op www.bitcoindebuut.nl is geen financieel advies. Gebruik altijd een Stop loss!

Bitcoin Webshop

TIP: In de Bitcoin Webshop van Nederland vind je unieke bitcoin Items & Gifts die nergens anders verkrijgbaar zijn. laat je verassen!

 

Bitcoin Webshop

 

Laat een bericht achter