Bitcoin en ChatGPT

Bitcoin Update: Alles wat omhoog gaat…

Het is maandag dus tijd voor een Bitcoin Update! Bitcoin is in tijden niet zo sterk geweest. Waar iedereen begin van de week een correctie richting $7.200 verwacht, besluit bitcoin juist het tegenovergestelde te doen. Met volle overtuiging weet bitcoin van $7.632 (10 juni) te klimmen naar $9.090 (16 juni). Dit is een weekwinst van ruim 19%!

Belangrijk Fibonacci Level van 38,20%

Begin van de week was een cruciaal moment voor bitcoin. De koers wist stand te houden op de opwaartse trendlijn en creëerde wederom een hogere bodem. Vlak daarna raakte de koers nogmaals de onderkant van de trendlijn en ging daarna los. Het creëerde zondag dan ook een nieuw hoogtepunt op $9.400 en stuitte daar op weerstand. Het kan voor bitcoin nog wel eens een beste kluif worden om door deze grens heen te breken. De grens van $9.400 komt namelijk overeen met de Fibonacci Level van 38,20% , gemeten vanaf all-time high. De Fibonacci levels laten vaak zien erg relevant te zijn bij het bepalen van bepaalde support- en weerstandsniveaus. Voor meer informatie over de verschillende Fibonacci Levels, lees hier alles over Fibonacci retracement

Magische grens van $10.000

De kans dat we de $10.000 grens in juni nog gaan bereiken lijkt met de dag groter te worden. Het is zeker niet ondenkbaar dat bitcoin einde van deze week of de week erop de magische grens bereikt of misschien wel doorbroken heeft. Als we kijken naar de parabolische up trend van de afgelopen weken zou een laatste push omhoog realistisch zijn. Als Bitcoin de grens van $10.000 weet te doorbreken ligt de weg richting $12.500 wat mij betreft helemaal open.

Alles wat omhoog gaat…

De afgelopen dagen zie je wel steeds meer euforie in de markt komen en wat mij betreft is dit juist ook een signaal waakzaam te zijn. De meeste mensen die vanuit euforie en FOMO instappen verliezen over het algemeen het meeste geld. Net als de mensen die uit angst op een heel laag punt verkopen. Deze cruciale momenten in de markt zijn voor de professionele beleggers het moment om geld op te halen door eigenlijk het tegenovergestelde te doen en te denken van wat de grote massa doet. Zeer waarschijnlijk liggen er nog een aantal mooie weken voor ons, maar vroeg of laat gaan we een correctie zien. Alles wat omhoog gaat, komt ook weer naar beneden en alles wat omhoog schiet…. valt hard omlaag.

Mijn verwachting

Het beloofd een leuke week te worden met een bitcoin koers die onderweg is naar 2 belangrijke levels, die van $9.400,- en $10.000,- Ik verwacht dat de koers de komende dagen wellicht een klein beetje terug zakt richting $8.800,- om vanuit daar aan het einde van de week het gevecht aan te gaan met de belangrijke weerstandslevel van $9.400!

Bitcoin grafiek 17 juni 2019

 

 

 

 

Laat een bericht achter