Bitcoin Update: De Higher Low die we zochten! (EXTRA: Trade Setup CRV)

Maakt bitcoin zich klaar voor een nieuwe bullish trend? Ondanks het feit dat we op de daggrafiek nog altijd te maken hebben met een bearish doorbroken markstructuur, zien we op de lagere tijdsbestekken de eerste tekenen van kracht. Is bitcoin klaar voor een volgende beweging omhoog richting $49.500?

We eindigen de Update met een Trade Setup voor CRV/USDT. CRV lijkt klaar voor een mooie stijging in de komende week!

*NIEUW* De massieve Bitcoin Chocoladeletter van maar liefst 200 gram. Goudkleurig en gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade, nu verkrijgbaar!

4 uursgrafiek | Stap voor Stap

In de vorige update bespraken we dat bitcoin op zoek was naar een higher low voor de bevestiging van een gewijzigde markstructuur naar Bullish. Het supportgebied rond $46.500 samen met de 200 EMA bestempelde we als ideale plek waar bitcoin zijn higher low kon gaan vormen, hetgeen gebeurd is (zwarte pijl). Dit betekent dat de trade-setup zoals uit de vorige update nog altijd valide is.

De druk lag bij de Bears om de prijs onder het supportgebied $46.500 en de 200 MA’s te krijgen, maar zijn er niet in geslaagd om dit voor elkaar te krijgen. Daarnaast slaagden de Bears er niet in te profiteren van de trendverschuiving die de koers gedurende een week onder de 200MA’s wist te krijgen. Dit terwijl we op de daggrafiek nog altijd te maken hebben met een bearish doorbroken markstructuur.

“Koop Bitcoin eenvoudig en en snel, op Bitcoin Meester

Voor nu ligt een voortzetting van de nieuwe en bevestigde opwaartse trend verwacht richting het volgende weerstandsgebied $49.500. Wordt weerstand doorbroken en houdt de trend aan verschuiven we onze focus naar het volgende weerstandsgebied rond $52.500.

Net als gedurende de uptrend vanaf eind jullie geldt nu ook, stap voor stap, weerstandsniveau voor weerstandsniveau. Totdat koersontwikkelingen ons een reden geven hier anders over te gaan denken (tekenen van zwakte).

1 uursgrafiek | tweede poging in de maak

De 200 EMA heeft stand gehouden, samen met de bovenkant van het supportgebied rond $46.500 waar we het zojuist op de 4 uursgrafiek over gehad hebben. Sindsdien hebben we een beweging omhoog gezien tot boven het recent gevormde weerstand rond $48.400.

Een eerste poging om weerstand rond $48.400 om te zetten in support is mislukt. Bitcoin is op weg om de komende uren een nieuwe poging te gaan doen. Lukt het bij een tweede poging wel om weerstand succesvol om te zetten in support krijgen we naar alle waarschijnlijkheid een volgende beweging omhoog richting ons eerst volgende prijsdoel van $49.500

CRV/USDT | Trade Setup met potentie

Entry: $2.60 – $2.90
Targets: $3.30 (+19%) | $3.70 (+34%) | $4.10 (49%)
Stop Loss: $2.45 (-11%)

Kenmerken:
CRV is recent door weerstand heen gebroken en vindt nu support op voormalig weerstandsgebied (S/R flip). Daarnaast ligt de entry rond de golden pocktet (Fibonaccilevels 61.8% en 65%). Op de 1 uursgrafiek lijkt support van de 200 MA’s stand te houden.

In mijn ogen een trade setup met potentie. Maar niets is zeker, risicomanagement is en blijft een belangrijk onderdeel bij het traden. De trade-setup van CRV is geen financieel advies!

“Koop CRV eenvoudig en en snel, op Bitcoin Meester

Bitcoin Webshop

In de Bitcoin Webshop van Nederland vind je unieke Bitcoin Items & Gifts die nergens anders verkrijgbaar zijn. Zoals een grote bitcoin voor aan de muur, Bitcoin Chocolade en heerlijk Bitcoin Bier. Laat je verrassen!

Bitcoin Webshop

Maak kennis met Margin Traders

Geen tijd of kennis om technische analyses voor je trades te maken? Gebruik dan de Margin Traders NL Signals Service. Zij doen als fulltime traders de benodigde analyses voor jou, zodat jij succesvol kunt traden. Profiteer van de winstgevende signals die de professionele traders met jou delen! Benieuwd naar de resultaten en hoe het werkt? Kijk dan op de website van Margin Traders.

Margin Traders

Laat een bericht achter