Buy the dip bitcoin

Bitcoin Update: De ultieme ‘buy the dip’ zone!

Zowel de maandelijkse, wekelijkse als de daggrafiek van bitcoin laat duidelijk de start van een nieuwe bullmarkt zien. Vannacht hebben we voor het eerst in twee weken signalen gezien dat de uptrend op korte termijn wellicht iets gaat vertragen. In deze update laat ik jou de ultieme ‘buy the dip’ zone zien, zodat jij optimaal kan profiteren!

‘Als we een dump krijgen, geen paniek! Zorg er voor dat je kooporders klaar staan’.

Start van een bullmarkt ziet er zo uit

Juli 2020 kan zomaar de maand zijn waarin de nieuwe bullmarkt eindelijk van start is gegaan. De bulls hebben de volledige controle over de markt overgenomen en zijn de maand ijzersterk geëindigd. Voor het eerst sinds de bullmarkt in 2018 is bitcoin uit de driehoek gebroken. Na 10 maanden van strijd hebben de bulls het eindelijk voor elkaar, ze zijn er in geslaagd om het Fibonacci level 0.382 ($9.448) te doorbreken. Op dit moment zien we dat de koers weerstand ondervindt van het Fibonacci level 0.5, rond $11.403.

>>> koop bitcoin direct bij het grootste en goedkoopste crypto handelsplatform van Nederland <<<

Dump aanstaande, geen paniek

Aan het begin van iedere bullmarkt zien we een aantal momenten waarop de koers in korte tijd flink daalt. Dit wordt een ‘sell off’ of ‘dump’ genoemd. Dit zijn tijdens een bullmarkt slechts enkele kansen die je krijgt om op een goed moment in te stappen en maximaal te profiteren. Dus als we een dump krijgen, geen paniek! Zorg er voor dat je kooporders klaar staan.

“Gedurende iedere bullmarkt zakt de koers ALTIJD terug naar de 100 MA”

De ultieme ‘buy the dip’ zone

Hoe bepaal je in een bullmarkt het juiste instapmoment? De bullmarkten van begin 2019 en eind 2017 hebben één ding gemeen. Tijdens beide uptrends zijn er, met name aan het begin van de cyclus, een aantal buitenkansjes om alsnog je slag te slaan en optimaal te profiteren van de marktsituatie.

Een opwaartse trend is het sterkst wanneer de koers zich boven de 20 MA (MA = Moving Average) begeeft (4-uurs grafiek). Afgelopen vrijdag is bitcoin uit een stijgende driehoek gebroken en heeft kort de $12.000 grens weten aan te tikken, gevolgd door een dump. Op dit moment ondervindt bitcoin weerstand van het Fibonacci level 0.5 (maandgrafiek), rond $11.403 en begeeft zich net onder de 20 MA. Wanneer de koers er vandaag niet in slaagt terug te bouncen boven deze lijn, komt het ultieme buy the dip zone, komende week al, erg dichtbij.

De 100 MA is de ‘buy the dip’ zone tijdens een sterke uptrend. Gedurende iedere bullmarkt zakt de koers ALTIJD (vroeg of iets later) terug naar de 100 MA. In een enkel geval zakt de koers bij een grotere sell off kort terug naar de 200 EMA (EMA = Exponential Moving Average). Vervolgens zal de koers zijn uptrend verder vervolgen. Het kan dus erg lucratief zijn om tijdens een grote sell off extra bitcoin aan jouw portefeuille toe te voegen.

“De ultieme buy the dip zone is tussen de $10.000 en $10.400”

Flinke winsten, maar zomertarget nog niet gehaald

Mijn volgers hebben de afgelopen weken al mooie winsten weten te behalen, alleen onze target voor deze zomer van $13.000, is nog niet gehaald. Zie: Bitcoin Update van 5 juli: deze zomer nog naar $13.000. Vanaf de bodem die Bitcoin heeft gevormd (rond $9.000) hebben we in nog geen 4 weken tijd $3.000 winst. Mijn verwachting is nog steeds, dat we na een dip, alsnog deze zomer de $13.000 grens gaan halen!

Grafiek uit de Bitcoin Update van 5 juli: deze zomer nog naar $13.000:

Maak kennis met Margin Traders

Geen tijd of kennis om technische analyses voor je trades te maken? Gebruik dan de Margin Traders NL Signals Service. Zij doen als fulltime traders de benodigde analyses voor jou, zodat jij succesvol kunt traden. Profiteer van de winstgevende signals die de professionele traders met jou delen! Benieuwd naar de resultaten en hoe het werkt? Kijk dan op de website van Margin Traders.

Margin Traders

 

Laat een bericht achter