Bitcoin Update: range high $44.500 eindelijk getest! + Trade Setup CRV & AVAX

Bitcoin heeft zijn uptrend van de afgelopen dagen voortgezet en heeft ons gebracht naar het prijsniveau waar wel al een tijdje naar uitkeken, namelijk range high $44.500. Is dit het eindstation of is er nog voldoende kracht over om door te kunnen stoten?

Curve heeft recent de 200 MA’s teruggewonnen en lijkt zich klaar te maken voor een mooie beweging omhoog. Dit was net als bij ADA en SOL het moment om een positie in te nemen en dit heeft perfect uitgepakt!

In de Bitcoin Webshop van Nederland & België vind je unieke bitcoin Items & Gifts, laat je verrassen!

Bitcoin 4 uur | momentum is bullish, maar we blijven realistisch

Bitcoin heeft vandaag zijn kracht uit eerdere updates voortgezet en heeft nu dan toch echt range high $44.500 getest. Hoewel de recente koersontwikkelingen op lagere tijdbestekken ons een goede reden geeft om te geloven dat ‘het dit keer anders zal zijn en we definitief boven de prijsrange uit gaan komen’, blijven we realistisch.

Want zolang we er niet in slagen, net als in eerdere pogingen (gele cirkels), om echt 4 uurlijkse kaarsen te gaan sluiten boven range high, blijft onze range-analyse van de afgelopen ruim twee maanden nog altijd valide. De range-analyse is vrij simpel; na het testen van range high volgt mid-range en mogelijk zelfs range low.

Totdat er een breuk is in onze bullish marktstructuur plaatsvindt, onder de recente low van $41.766 uitkomen, of range high wordt definitief teruggewonnen, is het niet te voorspellen wat er vanaf hier gebeurt. De recente ontwikkelingen zijn absoluut in het voordeel van de bulls, maar technisch gezien hebben we nog altijd te maken met een marktsituatie die, al ruim twee maanden, in grote lijnen zijwaarts prefereert (binnen de prijsrange).

Het is niet ondenkbaar dat we nog een beweging omhoog gaan krijgen richting ‘yearly open’ €46.216, (short kans?), maar of er voldoende kracht is om door de stoten en de raket echt te laten opstijgen, de tijd zal het leren…

CRV/USDT | Curve klaar voor mooie stijging?

Curve is recent boven de beide 200 MA’s uitgekomen en begeeft zich op het moment van schrijven tussen de beide 200 MA’s. De recente ontwikkelingen zouden heel goed een bullish retest kunnen zijn van de prijsregio rond de 200 MA’s. Waarbij we er vanuit gaan dat in ieder geval de 200 MA succesvol support zal houden.

Een trade setup met niet al te veel risico door een strakke  stop loss vlak onder de 200 MA en potentiële targets van +19% en +41%.

Entry: rond $2,27
Target 1: $2,70 | 19%
Target 2: $3,20 | 41%
Stop loss: $2,18 | -4%

AVAX/USDT | wachten op bullish retest 200 EMA

Bij AVAX doen we min of meer hetzelfde als bij CRV alleen zullen we nog even geduld moeten hebben tot en of onze entry rond $80 de komende uren/dagen geraakt zal worden. We wachten dus op een bullish retest van de 200 EMA in combinatie met het supportgebied rond $80. We plaatsen onder de 200 MA en onder de recente low van 18 maart onze stop loss op $75.

Entry: rond supportgebied $80
Target 1: $91 | 12,5%
Target 2: $98 | 23%
Stop loss: $75 | -6%

ADA & SOL | target 1 +30% en +14% geraakt

Tot slot nog een korte update van de twee trades ADA en SOL die we gedeeld hebben in de update van 19 maart. Beide hebben na het heroveren van de 200 MA’s hun eerste target behaald. Voor ADA betekent dit een winst van 30% en voor SOL +14%.

Onderstaande grafieken komen tevens uit de update van 19 maart, waarin we zien hoe de koers zich heeft ontwikkeld in de afgelopen dagen. Het geeft in ieder geval goede hoop dat Curve en Avax een soort gelijk beeld kunnen laten zien in de komende dagen.

Bitcoin Webshop van Nederland

In de Bitcoin Webshop van Nederland & België vind je unieke Bitcoin Items & Gifts die nergens anders verkrijgbaar zijn. Laat je verrassen!

Fear Of Missing Out:
Cava | BTC 100K bubbels | Special Edition
Bier | Het enige echte Bitcoin Bier van Nederland, Pilsener of IPA
Chocolade | van de lekkerste Belgische chocolade
– Boek | Ons geld is stuk, En waarom bitcoin de oplossing is

Maak kennis met Margin Traders

Geen tijd of kennis om technische analyses voor je trades te maken? Gebruik dan de Margin Traders NL Signals Service. Zij doen als fulltime traders de benodigde analyses voor jou, zodat jij succesvol kunt traden. Profiteer van de winstgevende signals die de professionele traders met jou delen! Benieuwd naar de resultaten en hoe het werkt? Kijk dan op de website van Margin Traders.

Margin Traders

Laat een bericht achter