Black Weekend Bitcoin

Het zit er eindelijk op het Black Friday weekend voor 2018, geen goed weekend voor Bitcoin en de koers haalde een nieuw laagste stand van dit jaar: $ 3.456. Hopelijk volgt er nu een week van licht herstel en kleuren de koersen weer groen.

Heb jij geprofiteerd van de Bitcoin aanbieding van het jaar?

Op het dieptepunt in het afgelopen Black Friday weekend ging de koers nogmaals 17.17% onderuit en kunnen we zeker spreken van de Bitcoin aanbieding van het jaar. Dit weekend kon je ene hele Bitcoin aankopen voor circa $ 3.500,- een aanbieding als deze zullen we misschien in jaren niet meer zien! Of de bodem is bereikt is nog maar te zien en de koers zou na een korte bounce verder weg kunnen zakken naar de $ 3.000 grens. Dit wil niet zeggen dat wanneer je afgelopen weekend Bitcoins hebt aangeschaft dit op lange termijn geen goede investering zal zijn, in tegendeel!

Smart Money

Smart Money is het kapitaal dat wordt beheerd door grote institutionele beleggers. Dit zogenaamde slimme geld gaat de komende weken/maanden in de markt stromen. Het gaat om geld dat door grote investeerders wordt ingebracht op het moment dat de “normale belegger” zijn Bitcoin in de afgelopen dagen al reeds heeft verkocht. Deze paniek verkopen hebben de afgelopen weken op grote schaal plaatsgevonden en geleid tot flinke koersdalingen, het ideale instapmoment voor de grote beleggers. Een institutionele belegger zou namelijk nooit instappen bij een koers van Bitcoin tussen de $ 7.000 en $ 20.000 dollar, deze slimme belegger wacht tot Bitcoin een dieptepunt heeft bereikt.

Maak je klaar voor de Bull-Markt 2019

2018 was een volatiel jaar op de Cryptocurrency markten, aangezien de koersen van nagenoeg alle currencies met 70%, tot maar liefst 95% zijn gedaald. Maar als handelaren willen we volatiliteit, zonder deze op en neergaande bewegingen is het moeilijk winst te maken.

De markt zal zich de komende periode gaan stabiliseren en straks met de komst van kapitaal van de grotere Institutionele beleggers kan er in 2019 worden gewerkt aan een herstel uiteindelijk een stevige groei.

Laat een bericht achter